Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Το MacUpdate ανακοίνωσε μία προσφορά για πακέτο software. Η προσφορά θα τρέχει για 13 ημέρες ακόμα και περιλαμβάνει τα ακόλουθα προγράμματα: TechTool Pro 5.0.4 Parallels Desktop 4.0.3844 NetBarrier X5 10.5.3 DVDRemaster Pro 5.1.3 Paperless 1.0 Multiplex 1.0.2 MoneyWell 1.4.8 RipIt 1.2.8 Posterino 1.5.1 BetterZip 1.8.1 Circus Ponies NoteBook 3.0v351 Όποιος πάρει κάποιο από τα 15,000 πρώτα πακέτα, θα λάβει δωρεάν επίσης το παιχνίδι Jets'n'Guns Gold και την εφαρμογή CuteClips. Η κανονική τιμή αγοράς όλων των εφαρμογών υπολογίζεται γύρω στα 521 δολλάρια ενώ η τιμή του πακέτου MacUpdate είναι μόλις 50 δολλάρια (ήτοι γύρω στα 35 ευρώ). Θεωρώ ότι είναι ευκαιρία αφού μερικά πραγματικά χρήσιμα για πολλούς applications, έχουν τιμή αγοράς πολλαπλάσια του πακέτου. Για παράδειγμα το TechTool Pro κοστίζει 98 δολλάρια μόνο του. Το Parallels Desktop κοστίζει 80 δολλάρια ενώ το DVD Remaster Pro κοστίζει μόνο του 50 δολλάρια, δηλαδή όση η τιμή όλου του πακέτου. Προσωπικά τσίμπησα ένα πακετάκι, το θεωρώ ευκαιρία. Περισσότερες πληροφορίες στο MacUpdate Promo Spring Bundle.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Επίσης τρέχει η προσφορά της Panic Software για 50% έκπτωση στις τέσσερεις πιο δημοφιλείς εφαρμογές της: To Transmit (FTP client), το Coda (Web Publishing & Coding), το Unison (Usenet client) και το Candybar 3 (MacOS X icons customization). Η προσφορά τρέχει μέχρι αύριο το πρωί στις 9.59 π.μ. (ήτοι 23.59 PDT). Περισσότερα στο 3-day Panic Sale!
inSync Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Επίσης τρέχει η προσφορά της Panic Software για 50% έκπτωση στις τέσσερεις πιο δημοφιλείς εφαρμογές της: To Transmit (FTP client), το Coda (Web Publishing & Coding), το Unison (Usenet client) και το Candybar 3 (MacOS X icons customization). Η προσφορά τρέχει μέχρι αύριο το πρωί στις 9.59 π.μ. (ήτοι 23.59 PDT). Περισσότερα στο 3-day Panic Sale! To Coda και το Transmit τα αξίζουν τα $ τους πάντως, είναι καλή ευκαιρία τώρα με το -50% να αγοράσετε (τα έχω αγοράσει στην κανονική τους τιμή ).
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 To Coda και το Transmit τα αξίζουν τα $ τους πάντως, είναι καλή ευκαιρία τώρα με το -50% να αγοράσετε (τα έχω αγοράσει στην κανονική τους τιμή ). Δεν ασχολούμαι με το Web Authoring αλλά το Transmit το τσίμπησα (με την τιμή της προσφοράς). Ωραίο και το Cyberduck (open-source ftp client) αλλά το Transmit είναι κορυφαίο.
inSync Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δεν ασχολούμαι με το Web Authoring αλλά το Transmit το τσίμπησα (με την τιμή της προσφοράς). Ωραίο και το Cyberduck (open-source ftp client) αλλά το Transmit είναι κορυφαίο. To cyberduck είναι κορυφή για κάτι που είναι open-source, αλλά δεν θα το πρότεινα σε άτομα που ασχολούνται με Web Authoring κτλ. Αν είναι να μου φάει μια ώρα για να βρω πως μπορώ να έχω πρόσβαση στο .htaccess τι να το κάνω. Επίσης FieZilla πολύ καλός δωρεάν αλλά δεν έχει το Mac look & feel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.