@topos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ρε αδερφια ξερετε εαν μπορουμε να ζητησουμε καποιο απο αυτα τα κινητα με επιδοτηση συνδεσης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 η παραγγελία μου ολοκληρώθηκε κανονικά για να δούμε τώρα... Μόλις το παρέλαβα με courier σε δυο εργάσιμες χωρίς χρέωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 back... αν ενδιαφέρεται κάποιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 back... αν ενδιαφέρεται κάποιος... Mη διαθέσιμο λέει... Btw,τουβαλα WiFi κι έχω skype.Πλάκα έχει,περνάω καλά μέχρι να το βαρεθώ. Τελικά η μόνη διαφορά του άντρα (; ) απ' το παιδί είναι το κόστος των παιχνιδιών τους.Σοφός όποιος το είπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Mη διαθέσιμο λέει... WTF???? Μας δουλεύουν αυτοί στο e-shop της Cοsmote μου φαίνεται... βγάζουν προσφορές ένα ένα κομάτι... ας το γράφανε τουλάχιστον πια... σα ΛΟΤΟ έχει καταντήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 To πουλάω πάντως για όποιον ενδιαφέρεται.Μαζί με WiFi κάρτα.Πήρα Acer DX 900. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 υπαρχει παλι διαθεσιμο παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.