Προς το περιεχόμενο

Κινητο μεχρι 300 ευρω

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5800 φιλε το ν82 ειναι παλιο χωρις οθονη αφης,εχει χειροτερα ηχεια απο το ν82,ειναι ογκωδες και γενικα ειναι σε ολα χειροτερο εκτος απο την καμερα.....+του οτι το 5800 εχει και καρτα 8 gb μεσα...

Δημοσ.

Θεωρω την οθονη αφης μειον. Νokia N82:112 x 50.2 x 17.3 mm

Nokia 5800:111 x 51.7 x 15.5 mm

Οι διαφορες στο μεγεθος ειναι απειροελαχιστες.Οντως το Ν82 ειναι πιο παλιο μοντελο.,οχι απαραιτητα χειροτερο.Γενικα δεν γινεται συγκριση γιατι απευθυνονται σε αλλο κοινο..ειναι θεμα γουστου

Δημοσ.
Θεωρω την οθονη αφης μειον. Νokia N82:112 x 50.2 x 17.3 mm

Nokia 5800:111 x 51.7 x 15.5 mm

Οι διαφορες στο μεγεθος ειναι απειροελαχιστες.Οντως το Ν82 ειναι πιο παλιο μοντελο.,οχι απαραιτητα χειροτερο.Γενικα δεν γινεται συγκριση γιατι απευθυνονται σε αλλο κοινο..ειναι θεμα γουστου

Ούτε εγώ είμαι fan της οθόνης αφής αλλά αν θέλεις εύκολη πλήγηση χρειάζεται. Δοκίμασα πλοήγηση στο PSP ενός φίλου με τα κουμπιά και μου βγήκε η πίστη. Για υτό και μόνο προηγείται στην προτίμησή μου το 5800 (μάλλον θα το πάρω σύντομα) αντί για κάποιο SE που τα εκτιμώ πολύ.

Δημοσ.

Συμφωνώ με αυτά που λένε οι φίλοι μας από πάνω.

N82 η 5800

Και τα δυο είναι πολύ καλά κινητά της NOKIA. Το 5800 είναι φυσικά καινούργιο. :P

Δημοσ.

εννοει οτι ειναι καλη τιμη....μουφα...παρε το 5800 φιλε να τελειωνεις το εχει ενας φιλος μου και ειναι φοβερο...το ν82 ειναι πλεον μπρικι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...