mindcrime Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Θέλω να έχω μόνιμο zoom στον firefox γιατί με την ανάλυση που προτιμώ οι ιστοσελίδες εμφανίζονται πολύ μικρές. Στην ουσία θέλω ότι κάνει το το CTRL + + αλλά να είναι μόνιμο και για όλες τις σελίδες και όχι να πρέπει να το κάνω για την κάθε σελίδα κάθε φορά. Η λύση να αλλάξω το μέγεθος των fonts δεν βολεύει γιατί μεγαλώνουν μεν τα γράμματα αλλά δεν αλλάζει η υπόλοιπη σελίδα (layout ονομάζεται οπότε το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο καλό. Ξέρει κανείς πως γίνεται;
mandal Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Kαλημερα,δεν ξερω εαν υπαρχει add-on οπως ακριβως το θες. εμενα σε μερικες σελιδες που ειχα παρομοιο προβλημα με ειχε βολεψει το zoomfox. σου προσθετει ενα + και ενα - κατω δεξια και απο εκει ριθμιζεις το πως σε βολευει. το καλο ειναι οτι θυματε το zoom level για καθε σελιδα και δεν χρειαζετε να το πειραζεις καθε φορα που ανοιγεις τον ff.(εφοσον μπαινεις σε ηδη ρυθμισμενη ιστοσελιδα)
mindcrime Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 άρα δεν είμαι στραβός και οντως δεν υπάρχει λύση μέσω ρυθμίσεων. το addon που λες μπορεί να ρυθμίσει το zoom να είναι έτσι by default σε ότι σελίδα ανοίξεις στον firefox; Αν είναι να το κάνω σε κάθε σελίδα το κάνω και με το Ctrl++ Καλημέρα
macabre_sunsets Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6965 Μήπως κάτι τέτοιο κάνει αυτό που θέλεις?
mindcrime Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 αυτό λέει και page zoom οπότε μάλλον ναι! το απόγευμα θα τα δοκιμάσω στο "προβληματικό" μου pc. αν έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος τέτοια addons ας μας πει την εμπειρία του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.