Προς το περιεχόμενο

aftermarket cooler σε 4890

gismotolis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,σκεφτομαι να αλλαξω την ψυκτρα της vga για καλυτερες θερμοκρασιες.μετα απο καποια reviews που διαβασα εχω στο μυαλο μου την scythe mushashi.ακουω γνωμες.

Δημοσ.

σημερα ή αυριο θα παραλαβω μια 4870 με ενα συστημα ψυξης της scythe...αν ειναι αυτο που λες θα σου πω εντυπωσεις....

αλλα δε θα μπορω να συγκρινω με στοκ:P

Δημοσ.

Είχα βάλει σε μια 4870 PCS της powercolor αυτό, και έμεινα πολύ ευχαριστημένος...επίσης, έχω 2 4850 με την s1 v2 passive, πιστεύω πως με ένα 120αρη ψόφιο πάνω θα δούλευε η μόντα μια χαρά στην 4890...:-)

Δημοσ.

στην 4870 που πηρα σημερα με το συστημα που σκεφτεσαι να αγορασεις...40idle και δεν περασε τους 68 στο xtreme burning mode του furmark μετα απο 30λεπτα:-)

αυτα με χαλια airflow γτ εχω ανοιχτα τα καπκια αυτη τη στιγμη:P

Δημοσ.
Κάτσε, με μπέρδεψες τώρα... κάν' το λίγο λιανά.

σου λεω παρα που ειναι αναποδα η freezer εχω νορμαλ temps (26-62)

αλλα που κολλαει αυτη ;

Δημοσ.

Ναι, αλλά εγώ αναφερόμουν στη θερμοκρασία του υπόλοιπου συστήματος. Επειδή με τη Freezer ανάποδα, διαχέεις το ζεστό αέρα στο εσωτερικό.

Φαντάζομαι αν τη βάλεις σωστά, θα πέσουν κι άλλο, η θερμοκρασία της 4870 για παράδειγμα.

Δημοσ.
Ναι, αλλά εγώ αναφερόμουν στη θερμοκρασία του υπόλοιπου συστήματος. Επειδή με τη Freezer ανάποδα, διαχέεις το ζεστό αέρα στο εσωτερικό.

Φαντάζομαι αν τη βάλεις σωστά, θα πέσουν κι άλλο, η θερμοκρασία της 4870 για παράδειγμα.

οταν βρω χρονο θα τη γυρισω και θα σ πω:-)

Δημοσ.
στην 4870 που πηρα σημερα με το συστημα που σκεφτεσαι να αγορασεις...40idle και δεν περασε τους 68 στο xtreme burning mode του furmark μετα απο 30λεπτα:-)

αυτα με χαλια airflow γτ εχω ανοιχτα τα καπκια αυτη τη στιγμη:P

Μια χαρα..την δευτερα θα την εχω τελικα.θελω να πιστευω οτι θα κουμπωσει στην 4890 γιατι η διαταξη της ειναι σχεδον ιδια με αυτη της 4870..

Δημοσ.
http://www.multirama.gr/products/product?pid=0373293&catid=020400

υπάρχει και αυτή σε περίπτωση που θες άλλη επιλογή

Ξερω φιλε μου το εψαξα..εχει καλυτερες θερμοκρασιες..αλλα +20euros+καποια euros για αγορα ανεμιστηρων...και απο τα reviews που διαβασα με την scythe πιστευω οτι θα ειμαι μια χαρα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...