WaVe Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Θέλω να συνδέσω το λάπτοπ που έχει μόνο VGA έξοδο με την TV που έχει hdmi, scart, s-video ... έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι που να δουλεύει? Εκτός από κάποιες λύσει που μου είπε το eshop με 350 ευρό !!!
mkrokod Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Θέλω να συνδέσω το λάπτοπ που έχει μόνο VGA έξοδο με την TV που έχει hdmi, scart, s-video ... έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι που να δουλεύει?Εκτός από κάποιες λύσει που μου είπε το eshop με 350 ευρό !!! Η τηλεόρασή σου ΔΕΝ έχει VGA έξοδο ???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 S video σε καμια περιπτωση μη δοκιμασεις. Κι εγω θα επιμεινω στην ερωτηση του απο πανω, αφου τη διορθωσω: Η τηλεοραση σου δεν εχει VGA εισοδο?
victz Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Aν εσυ εχεις VGA εξοδο, αλλα η τηλεοραση δεν εχει, τοτε θες conversion box (analog to digital). Αν εχεις DVI εξοδο στο pc, τοτε ενα απλο καλωδιο DVI to HDMI θα κανει δουλεια. Αν η τηλεοραση σου εχει VGA input τοτε με ενα απλο καλωδιο εισαι οκ.
micky28 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Επίσης μια πολύ περίεργη λύση είναι να βάλεις αντάπτορα απο VGA σε DVI και στην συνέχεια να βάλεις καλώδιο απο DVI σε HDMI.....
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Επίσης μια πολύ περίεργη λύση είναι να βάλεις αντάπτορα απο VGA σε DVI και στην συνέχεια να βάλεις καλώδιο απο DVI σε HDMI..... Αυτό δεν θα δουλέψει. Το σήμα παραμένει αναλογικό. Η λύση είναι (μια και έχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα) καλώδιο VGA σε component (3 RCA, μπλε, πράσινο, κόκκινο) με την προϋπόθεση η TV σου να έχει ανάλογη είσοδο (που λογικά θα έχει όπως και οι περισσότερες). Τέτοιο καλώδιο υπάρχει στα MediaMarkt, Multirama κ.τ.λ....
WaVe Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Η τηλεόρασή σου ΔΕΝ έχει VGA έξοδο ??? Αν η TV είχε καλώδιο VGA λέτε να κάναμε τώρα αυτή τη συζήτηση ?! Αυτό δεν θα δουλέψει. Το σήμα παραμένει αναλογικό. Η λύση είναι (μια και έχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα) καλώδιο VGA σε component (3 RCA, μπλε, πράσινο, κόκκινο) με την προϋπόθεση η TV σου να έχει ανάλογη είσοδο (που λογικά θα έχει όπως και οι περισσότερες). Τέτοιο καλώδιο υπάρχει στα MediaMarkt, Multirama κ.τ.λ.... Αυτό που λες το δοκίμασα όπως κ scart σε vga αλλά δεν δουλεύει κανένα μιας κ τα καλώδια δεν είναι αμφίδρομα! Τέλος ούτε DVI έχει το λάπτοπ, έχει ακριβώς ότι έγραψα πάνω ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.