an.lapat Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Γεια χαρά παίδες .Δυστυχώς την πάτησα , μου κράσαρε ο σκληρός δίσκος με όλη την μουσική μου μέσα. Ήταν ο wd 320 εξωτερικός . Τον έλυσα τον έβαλα σαν εσωτερικό αλλά τίποτα, ξεκινάει και στην συνέχεια κάνει έναν ήχο σαν τοκ τοκ και μετά τέλος δεν τον βλέπει καν το σύστημα. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι μπορώ να κάνω για σώσω τα δεδομένα μου? Κάπου να τον πάω κάποιος τρόπος ? Θα το εκτιμούσα πολύ , γιατί έχω μέσα μουσικές που δύσκολα τις ξαναβρίσκω. Όποια πρόταση καλοδεχούμενη. Thanks. Μπορείτε να μου απαντήσετε και μέσω email αν θέλετε στο [email protected].
phanispal Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Στο BIOS τον βλέπει; Αν και ακόμα και να τον βλέπει, μάλλον έχει "χτυπήσει" και δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρεις κάτι. Όχι δεδομένα που δε θέλουμε να χάσουμε σε εξωτερικό σκληρό και μάλιστα χωρίς backup ρε παιδιά...
an.lapat Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δυστυχώς ούτε στο Bios τον βλέπει .Υπάρχει περίπτωση αν αντικαταστήσω την πλακέτα να γίνει κάτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.