Προς το περιεχόμενο

Απορία για σύνδεση υπολογιστή σε δίκτυο

billys7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να συνδέσω δύο υπολογιστές και το ρούτερ ως εξής. Από το ρούτερ θα φεύγει ένα καλώδιο δικτύου και θα πηγαίνει στον πρώτο υπολογιστή. Αυτός θα έχει δύο κάρτες δικτύου, η μία θα συνδέεται με το ρούτερ και η άλλη με τον άλλο υπολογιστή.

Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν ο δεύτερος υπολογιστής θα έχει internet με αυτή τη συνδεσμολογία, όταν ο πρώτος υπολογιστής είναι σβηστός.

Υπόψιν, ότι δεν θέλω να δοκιμάσω άλλη συνδεσμολογία για αυτό μη μου προτείνετε κάτι άλλο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως αν ο πρώτος είναι κλειστός ο δεύτερος δεν θα έχει internet.Βασικά είμαι σίγουρος γιατί το θυμάμε απο κάτι φίλους που είχαν την συνδεσμολογία που θές και όταν εκλεινε ο ένας ο άλλος δεν είχε internet.Tώρα αν με κάποιο τρόπο αποφεύγετε αυτό ας δώσει κάποιος τα φώτα του .

Δημοσ.

Δηλαδη θες να κανεις και τον πρωτο υπολογιστη ρουτερ. Φυσικα δεν δρομολογει πακετα εφοσον ειναι κλειστος οταν ειναι κλειστος

Δημοσ.

Σιγουρα αν ειναι κλειστος δεν θα εχει internet ο αλλος. Με ενα switch κανεις τη δουλεια, παμφθηνα ειναι

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Με ενα switch κανεις τη δουλεια, παμφθηνα ειναι

Και όπως έγραψα και στην αρχή:

Υπόψιν, ότι δεν θέλω να δοκιμάσω άλλη συνδεσμολογία για αυτό μη μου προτείνετε κάτι άλλο.

Και από το ίδιο το ρούτερ έκανα τη δουλειά αν ήθελα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...