billys7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Θέλω να συνδέσω δύο υπολογιστές και το ρούτερ ως εξής. Από το ρούτερ θα φεύγει ένα καλώδιο δικτύου και θα πηγαίνει στον πρώτο υπολογιστή. Αυτός θα έχει δύο κάρτες δικτύου, η μία θα συνδέεται με το ρούτερ και η άλλη με τον άλλο υπολογιστή. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν ο δεύτερος υπολογιστής θα έχει internet με αυτή τη συνδεσμολογία, όταν ο πρώτος υπολογιστής είναι σβηστός. Υπόψιν, ότι δεν θέλω να δοκιμάσω άλλη συνδεσμολογία για αυτό μη μου προτείνετε κάτι άλλο. Ευχαριστώ.
ClockOrange Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Έχω την εντύπωση πως αν ο πρώτος είναι κλειστός ο δεύτερος δεν θα έχει internet.Βασικά είμαι σίγουρος γιατί το θυμάμε απο κάτι φίλους που είχαν την συνδεσμολογία που θές και όταν εκλεινε ο ένας ο άλλος δεν είχε internet.Tώρα αν με κάποιο τρόπο αποφεύγετε αυτό ας δώσει κάποιος τα φώτα του .
Bspus Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δηλαδη θες να κανεις και τον πρωτο υπολογιστη ρουτερ. Φυσικα δεν δρομολογει πακετα εφοσον ειναι κλειστος οταν ειναι κλειστος
ArisG88 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Σιγουρα αν ειναι κλειστος δεν θα εχει internet ο αλλος. Με ενα switch κανεις τη δουλεια, παμφθηνα ειναι
billys7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Με ενα switch κανεις τη δουλεια, παμφθηνα ειναι Και όπως έγραψα και στην αρχή: Υπόψιν, ότι δεν θέλω να δοκιμάσω άλλη συνδεσμολογία για αυτό μη μου προτείνετε κάτι άλλο. Και από το ίδιο το ρούτερ έκανα τη δουλειά αν ήθελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.