Προς το περιεχόμενο

BOOTMGR - Παραξενο προβλημα!

mihachris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοηθεια παιδια!

Οταν bootαρουν τα Windows αντιμετωπιζω ενα συνηθισμενο προβλημα: "BOOTMGR is missing... Press Ctrl+Alt+Del to reboot". Ομως στη δικη μου περιπτωση η γνωστη λυση του Repair απο το CD δε λειτουργει.

Για να καταλαβετε, οταν εχω μεσα το CD των Vista και ξεκιναει το PC δεν εμφανιζεται το προβλημα με το BOOTMGR αλλα τα Windows bootαρουν κανονικα, με αποτελεσμα οταν κανει scan το Startup Repair για τυχον προβληματα να τα βρισκει ολα οκ!!! Στην αρχη μαλιστα, μετα την οθονη που ελεγε "Press any key to boot from CD" εκτελουνταν αστραπιαια μια σειρα εντολων τις οποιες δεν προλαβαινα να διαβασω (για 1-2 δευτερολεπτα). Ομως τωρα δεν εμφανιζονται πια! Το ξερω ειναι πολυ παραξενο!:lol:

Θα εκτιμουσα παρα πολυ μια βοηθεια!

Ευχαριστω και σας παρακαλω πολυ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!

Δημοσ.

Ουτε μια απαντηση ρε παιδια?!

Ειμαι σιγουρος οτι καποιος απο εσας μπορει να βοηθησει...

Σας παρακαλω πολυ, αμα μπορειτε μην το αγνοησετε...

Δημοσ.
Βοηθεια παιδια!

Οταν bootαρουν τα Windows αντιμετωπιζω ενα συνηθισμενο προβλημα: "BOOTMGR is missing... Press Ctrl+Alt+Del to reboot". Ομως στη δικη μου περιπτωση η γνωστη λυση του Repair απο το CD δε λειτουργει.

Για να καταλαβετε, οταν εχω μεσα το CD των Vista και ξεκιναει το PC δεν εμφανιζεται το προβλημα με το BOOTMGR αλλα τα Windows bootαρουν κανονικα, με αποτελεσμα οταν κανει scan το Startup Repair για τυχον προβληματα να τα βρισκει ολα οκ!!! Στην αρχη μαλιστα, μετα την οθονη που ελεγε "Press any key to boot from CD" εκτελουνταν αστραπιαια μια σειρα εντολων τις οποιες δεν προλαβαινα να διαβασω (για 1-2 δευτερολεπτα). Ομως τωρα δεν εμφανιζονται πια! Το ξερω ειναι πολυ παραξενο!:lol:

Θα εκτιμουσα παρα πολυ μια βοηθεια!

Ευχαριστω και σας παρακαλω πολυ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!

Κοίτα αυτά !! :X

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=187559

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=285079

Δημοσ.

Τα εχω κοιταξει!

Αυτα και τοσα αλλα!

Δυστυχως ομως επειδη δε βρηκα παρομοιο προβλημα με το δικο μου αποφασισα να ποσταρω εδω μπας και βρεθει καποιος ευλογημενος και μου δωσει τη λυση.

Δεν βλεπω να ξερει κανεις, οποτε θα ξακανω install τα Windows ελπιζοντας να μην ξαναεμφανισθει το προβλημα!

Δημοσ.

δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα τα vista εχουν σοβαρο προβλημα αν χαθουν boot αρχεια και δεν εχει ουτε η microsoft καλα καλα απαντηση στο πως να τα αντικαθιστας και να φτιαχνει το συστημα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...