Προς το περιεχόμενο

coolermaster V10 vs thermalright ifx74

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως είναι λίγο άκυρο να αλλάξεις aftermarket heatsink, την στιγμή που έχεις ήδη (και μάλιστα γομάρι σαν την mugen2). Οι πραγματικές διαφορές στις θερμοκρασίες από ένα σημείο και μετά είναι εντελώς αδιάφορες για το 95% του κόσμου, ενώ η αλλαγή έχει τραγικό value/cost, σε λεφτά που μπορείς να χαλάσεις αλλού (από μνήμες σε δίσκο σε τροφοδοτικό κτλ κτλ). Όσο για το υπόλοιπο 5%...θα είναι καλύτερα με νεράκι anyway...;)

Δημοσ.

Για την ASUS Triton 88 τί λέτε, την έχει κανείς, να είναι καλύτερη απ' την Mugen 2 ή την Thor Hammer ;;

Η ASUS λέει οτι μπορεί να ψύξει overclockαρισμένο επεξεργαστή 180W

ThReSh λές γι' αυτό, να μην έχω βρει κάποιο ολοκληρωμένο review ;;

Δημοσ.

εγω που εχω την Mugen 2 σας το ξαναλεω.Ειναι καλη ψυκτρα οκ ,χωρις να ειναι και η Νο1 ομως .Βασικο μεινονεκτημα οτι ο αθλιος χωροταξιακος της προσχεδιασμος σε μητρικες οπως η P6T.Aυτο γιατι πιανει το slot1.Aκομα και αχρησιμοποιητο να ειναι σου καθεται καπως ρε παιδι μου .H v10 εκανε την μαγκια και εβαλε extended board υπερυψωμενο και καλυπτει τις μνημες απο πανω.Εκει το μεινονεκτημα ειναι οτι για να βαλεις μνημουλες τραβα ξηλωνε ολο το γουρουνι.

Δημοσ.
asus μόνο mobos και κάρτες γραφικών, άντε και ήχου...τπτ άλλο :P

δηλαδη να μην παρω τροφοδοτικο XFX? :P:p:p

Δημοσ.

Μολις ειδα οτι ηρθε στο πλαισιο η true copper.Αν βαλεις και ενα ανεμιστηρακι 120mm τσουπ...να αμεσως αμεσως η πιο ακριβη ψυκτρουλα.Η v12 αναμενεται ομως να της παρει συντομα την πρωτια .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...