Προς το περιεχόμενο

coolermaster V10 vs thermalright ifx74

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα της v10 για την οποια εχω διαβασει σε ξενα sites οτι ειναι κορυφαια .Ξαφνικα ομως ειδα και την IFX 74 για s1366 και μπηκα σε σκεψεις.Εχει κανεις δοκιμασει καμια απο τις δυο ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators

γουρούνια και οι 2...δεν αξίζουν πάντως αναλογικά με το μέγεθος τους, ειδικά ο V10 τπτ σπουδαίο

καλύτερα να μείνεις στην Mugen 2 και να πας κατευθείαν σε custom watercooling

Ξαφνικά βιώνουμε ένα high-end cooler Boom!

Απο μένα: Ifx-14 (γιατι τήν λένε 74 δέν μπορώ να καταλάβω) +3 ανεμιστήρες.Δέν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο απο θέμα αερόψυξης...

Εδω υπάρχει ένα review,τώρα το κατα πόσο μπορείς να εμπιστευτείς τις μετρήσεις απο το εν λόγο site είναι άλλο ζήτημα.

Δέν κατάλαβα/είδα με πόσους ανεμιστήρες γίνονται οι μετρήσεις...

Παιδια διαβασα οτι η V10 με 920 και 940 στα 3.8-3.9 χτυπαει θερμοκρασιες 50 -55 βαθμους.Αυτες ειναι απιστευτες επιδοσεις αν ισχυουν βεβαια.Η v10 βεβαια ειναι ενα θηριο και δεν ξερω κατα ποσο θα μου φαει ram slots οπως κανει η Mugen .Φανταζομαι λογω διαστασεων πως ναι αλλα παιζει οι μνημες να χωρανε απο κατω .Παντως και η thermalright φενεται πολυ δυνατη .

Γνωριζει κανεις τι ειναι η το teac που χρησιμοποιει η v10?Εχω διαβασει πως παραγει ρευμα με την διαφορα θερμοκρασιας απο καποια τιμη και πανω αλλα δεν καταλαβαινω τι το κανει αυτο το ρευμα.Καποιος μου ειπε οτι λειτουργει σαν αντλια θερμοτητας και ψυχει τα pipes Που ειναι προσαρμοσμενα.Γνωριζει καποιος κατι σχετικο ?

Γνωριζει κανεις τι ειναι η το teac που χρησιμοποιει η v10?Εχω διαβασει πως παραγει ρευμα με την διαφορα θερμοκρασιας απο καποια τιμη και πανω αλλα δεν καταλαβαινω τι το κανει αυτο το ρευμα.Καποιος μου ειπε οτι λειτουργει σαν αντλια θερμοτητας και ψυχει τα pipes Που ειναι προσαρμοσμενα.Γνωριζει καποιος κατι σχετικο ?

Εδώ είσαι.

edit:In after Thresh

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Γειά χαρά παίδες, ποιά θα θεωρούσατε την κορυφαία αεροψύκτρα απο όλες αυτές που κυκλοφορούνε σήμερα, θα ήθελα να μπαίνουν σε 775 (για τον Ε8400 μου), σε 1366 και βέβαια όσο πιό πολλα socket υποστηρίζει τόσο καλύτερα.

Συγνώμη, έχεις δίκιο caution, γύρω στα 50€ (10κάτω, 10πάνω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...