konstantinos77 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα της v10 για την οποια εχω διαβασει σε ξενα sites οτι ειναι κορυφαια .Ξαφνικα ομως ειδα και την IFX 74 για s1366 και μπηκα σε σκεψεις.Εχει κανεις δοκιμασει καμια απο τις δυο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 η V10 TEC ειναι πανεμορφη παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 γουρούνια και οι 2...δεν αξίζουν πάντως αναλογικά με το μέγεθος τους, ειδικά ο V10 τπτ σπουδαίο καλύτερα να μείνεις στην Mugen 2 και να πας κατευθείαν σε custom watercooling Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ξαφνικά βιώνουμε ένα high-end cooler Boom! Απο μένα: Ifx-14 (γιατι τήν λένε 74 δέν μπορώ να καταλάβω) +3 ανεμιστήρες.Δέν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο απο θέμα αερόψυξης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 η Thermalright True Copper παίζει να είναι καλύτερη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Εδω υπάρχει ένα review,τώρα το κατα πόσο μπορείς να εμπιστευτείς τις μετρήσεις απο το εν λόγο site είναι άλλο ζήτημα. Δέν κατάλαβα/είδα με πόσους ανεμιστήρες γίνονται οι μετρήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Παιδια διαβασα οτι η V10 με 920 και 940 στα 3.8-3.9 χτυπαει θερμοκρασιες 50 -55 βαθμους.Αυτες ειναι απιστευτες επιδοσεις αν ισχυουν βεβαια.Η v10 βεβαια ειναι ενα θηριο και δεν ξερω κατα ποσο θα μου φαει ram slots οπως κανει η Mugen .Φανταζομαι λογω διαστασεων πως ναι αλλα παιζει οι μνημες να χωρανε απο κατω .Παντως και η thermalright φενεται πολυ δυνατη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 σε full load? αν ναι μου φαινεται απιθανο για αερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Γνωριζει κανεις τι ειναι η το teac που χρησιμοποιει η v10?Εχω διαβασει πως παραγει ρευμα με την διαφορα θερμοκρασιας απο καποια τιμη και πανω αλλα δεν καταλαβαινω τι το κανει αυτο το ρευμα.Καποιος μου ειπε οτι λειτουργει σαν αντλια θερμοτητας και ψυχει τα pipes Που ειναι προσαρμοσμενα.Γνωριζει καποιος κατι σχετικο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 TEC λέγεται, also known as Peltier http://en.wikipedia.org/wiki/Thermoelectric_cooling Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Γνωριζει κανεις τι ειναι η το teac που χρησιμοποιει η v10?Εχω διαβασει πως παραγει ρευμα με την διαφορα θερμοκρασιας απο καποια τιμη και πανω αλλα δεν καταλαβαινω τι το κανει αυτο το ρευμα.Καποιος μου ειπε οτι λειτουργει σαν αντλια θερμοτητας και ψυχει τα pipes Που ειναι προσαρμοσμενα.Γνωριζει καποιος κατι σχετικο ? Εδώ είσαι. edit:In after Thresh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 σωστος Thresh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 σε full load? αν ναι μου φαινεται απιθανο για αερα http://www.insidehw.com/Reviews/Cooling/Cooler-Master-V10/Page-3.html και ακομα δεν εχει βγει η V12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Γειά χαρά παίδες, ποιά θα θεωρούσατε την κορυφαία αεροψύκτρα απο όλες αυτές που κυκλοφορούνε σήμερα, θα ήθελα να μπαίνουν σε 775 (για τον Ε8400 μου), σε 1366 και βέβαια όσο πιό πολλα socket υποστηρίζει τόσο καλύτερα. Συγνώμη, έχεις δίκιο caution, γύρω στα 50€ (10κάτω, 10πάνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ...χωρίς budget cap; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.