Προς το περιεχόμενο

Περιέργο πρόβλημα με κόλλημα pc

szaf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To pc ενός φίλου έχει ένα περίεργο προβλημα...όταν το κλείσει, μόλις πάει να το ανοίξει κολλάει στη loading screen των windows..σταματάει δηλαδή η μπάρα (για την ακρίβεια κάθε μισό λεπτό περίπου πάει ένα τετραγωνάκι πιο μπροστά..χωρίς να φορτώνει τα windows όμως).

Για να μπορέσει να μπει στα windows ξανά πρέπει να κλείσει τον διακόπτη του τροφοδοτικού από πίσω και να το ανοίξει ξανά.

Έχω τρέξει διάφορα test με το hirens boot cd αλλά δεν έχει βρεθεί κάτι..καμιά ιδέα κανείς;

Δημοσ.

Μήπως φίλε είναι τυχαίο οτι ανιγοκλείνεις τον διακόπτη και μετά μπαίνει κανονικά?Εννοώ μήπως μπαίνει λόγο ότι κάνεις Restart΄?Μήπως έχει πρόβλημα το λειτουργικό ,δοκίμασε να μπείς σε safe mobe και να κάνεις chkdsk ή κάνε ένα repair από το cd tων windows.Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα που λες μετά απο μια διακοπή ρεύματος.Έκανα ένα repair και όλα καλά.

Δημοσ.

είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και το διόρθωσα όπως ο clockOrange... κανέ διόρθωση στα windows και πιθανότατα όλα να φτιάξουν....

Δημοσ.

Για αυτό είπα να μπεί με safe mode και να κάνει ένα chkdsk μπας και βρει τπτ,αν και νομίζω με μια επιδιορθοσούλα θα φτιάξει.Ας δοκιμάσει ο φίλος και να μας πει αποτελέσματα.

Δημοσ.

Πες τι μητρική έχει και αν φοράει κάρτα δικτύου τις atheros. Αυτά τα κολλήματα υποδηλώνουν συνήθως πρόβλημα με driver-υλικο

Δημοσ.

το παθαίνω και εγώ αυτό σπάνια όταν κλείνω τον διακόπτη του πολύμπριζου ή όταν βγάζω όλα τα καλώδια απ΄την μονάδα αλλά ανοιγοκλείνω το τροφοδοτικό κανα 2-3 φορες και μετά φτιάχνει!

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ πρώτα απ΄όλα για τη βοήθεια.

ο φίλος μου έχει κάνει ήδη format και συνεχίζει το πρόβλημα..άρα το λειτουργικό δε νομίζω να φταίει.

Για τον σκληρό έχω τρέξει το full test από το seatools (είναι seagate) και δεν έβγαλε πρόβλημα.

guardianx71, ναι η κάρτα δικτύου είναι της atheros..λες να έχει σχέση μ΄αυτό; η μητρική είναι η Asus P5K..

Δημοσ.

Φίλε μου είναι πρόβλημα με την κάρτα δικτύου . Βρες και κατέβασε το driver attansic 10/100/1000 όπως λεγόταν παλιά η atheros και εγκατέστησε αυτόν στην θέση του από τη διαχείρηση συσκευών

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...