million_voices Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Όλα αυτά το μπινγκ; Κατσάου ->παιχνιδιάρικο,ευκολομνημονευτο και ευηχο σε ολες τις γλωσσες ignorant:p 1) τα εχω παρει (γιου νοου δε μπικικινι) 2) ειναι το πρωτο συνθετικο της φρασης μπινγκ μπανγκ και ειναι αυτο ακριβως που θα συμβει στην M$ ετσι και κοντραρει την google στο internet γκε γκε ναου βιλατζερ-φορατζερ?:p:p Επεξ/σία 30 Μαΐου 2009 από dimitris2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 ετσι και κοντραρει την google στο internet Έτσι και προσπαθήσει να κοντράρει θες να πεις... Εγώ θέλω να σπρώξει και άλλα 200-300 μύρια, να ανοίξει μαύρη τρύπα στον προϋπολογισμό της και να χαθεί από προσώπου γης μέσα σε αυτή... Ουπς... παρασύρθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Έτσι και προσπαθήσει να κοντράρει θες να πεις... Εγώ θέλω να σπρώξει και άλλα 200-300 μύρια, να ανοίξει μαύρη τρύπα στον προϋπολογισμό της και να χαθεί από προσώπου γης μέσα σε αυτή... Ουπς... παρασύρθηκα τσ τσ κακιες:devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antuansupra Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 απιστε,πως γραφεις ετσι για την μαμα microsoft!!!!:shock::shock: τεντιμποι,αλητη:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag_del Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δεν νομιζω να απειλησει ουσιαστικα την google η προσπαθεια αυτη της microsoft, ισως την ταρακουνησει λιγο αλλα μεχρι εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μόλις άνοιξε, για δοκιμάστε το και γράψτε εντυπώσεις http://www.bing.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Εκανα 2 αναζητησεις, και οι 2 με ασχετα αποτελεσματα. Για ελληνικες αναζητησεις μονο Google και Ask.com επιστρεφουν σοβαρα αποτελεσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δοκίμασα.... Απογοητεύτηκα... Ξαναγύρισα στη google. Λιγότερα λήμματα, λιγότερο ακριβή αποτελέσματα και αυτά με μια πρώτη ματιά. Τα λεφτά για διαφήμιση δε βοηθούν στην κατασκευή μιας καλύτερης μηχανής αναζήτησης σε σχέση με τη google. Θα βοηθήσουν βέβαια στην αύξηση των χρηστών (όπως και το γεγονός ότι το bing θα είναι default στα win 7) , αλλά μέχρι εκεί. Αργά η γρήγορα θα bingάρουν μόνο οι υπάλληλοι της Microsoft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μόλις άνοιξε, για δοκιμάστε το και γράψτε εντυπώσεις http://www.bing.gr με αυτή την βλακεία περιμένουν να κοντράρουν το google?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peterako Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 BIIIIIING M$-αυτο το bing μου θιμιζει το καμπανακι που εχω για το υπιρετικο προσοπικο. Google-εμενα μου θιμιζει μια μερα στο backingham palace, φορουσε η βασιλισσα μαυρα και εγω τις λεω: no your majesty, pink pink καπως ετσι θα γινει:lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ημ πάντως βγάζει μια χαρά αυτα που ψάγνω χωρις να χροιαστεί να πάω στην δεύτερη και τρίτη σελίδΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 έκανα ένα test έγραψα e mail στο Bing και στο Google μου έβγαλε διαφορετικά αποτελέσματα αλλα εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι στο bing δεν μου έβγαλε το hotmail πρώτο όπως περίμενε αλλα ούτε στην πρώτη σελίδα ούτε στην δεύτερη σελίδα ενώ στο google otan έγραψα e mail μου έβγαλε πρώτο πρώτο το gmail!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 αυτο συμβαίνει και σε άλλα όχι μόνο στο εμιαλ αλλα και σο translate για πάτα στο goole αυτο πρώτη σελιδα θα σου βγάλει τις δικές του υπηρεσίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
callahan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αλήθεια, περιμένουν στη Microsoft να γίνει το όνομα αυτό ρήμα;; "So what's this Twitter service anyway?" "Just bing it mate" )) BIIIIIINGM$-αυτο το bing μου θιμιζει το καμπανακι που εχω για το υπιρετικο προσοπικο. Google-εμενα μου θιμιζει μια μερα στο backingham palace, φορουσε η βασιλισσα μαυρα και εγω τις λεω: no your majesty, pink pink καπως ετσι θα γινει:lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Γιατί δεν τα παρατάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα