Iced_Earth Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Καλησπέρα σε όλους! Εχω μια ερώτηση...χρειαζομαι κατι αλλο κατα την γνώμη σας στο PC μου για games, Ή αμα δεν χρειαζομαι τιποτα να παω για ενα καλυτερο κουτι και κανενα ανεμιστηρα? (εχω ενα no-brand απλο κουτι..) με τα 100 περιπου ευρω που εχω? εχω το εξης συστημα: Mobo: Asus M2A-VM RAM: Corsair 4GB DDR2 800mh/z quad channel CPU: AMD Athlon x2 4800+ 2,5 OC @ 3Gh/z GPU: Sapphire Radeon 4850 OC ( Core: 700 , Memory 1127) PSU: Thermaltake 500W HDD: WD 320GB 7200rpm Παιζω το crysis στο Very High ολα χωρις φιλτρα με ανεκτα FPS (χωρις shattering) και το Far Cry 2 στο Very High και καποια στο Ultra High..Αναροτιέμαι..αν παρω εναν AMD Phenom x3 2,3 (triple core) και μια καλη ψυκτρα και τον overclockισω θα αξιζει η θα εχω πανω κατω τα ιδια? Θα μπορω με το τρεχον συστημα να παιζω παιχνιδια της επομενης γενιας σε μετριες ρυθμισεις? Ευχαριστω!
phanispal Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δε νομίζω ότι αξίζει να αλλάξεις κάτι, δεδομένων των συνθηκών. Αν το κουτί σου είναι μικρό, ανεβάζει θερμοκρασίες, και είναι και θορυβώδες, ίσως να επένδυες σε κάτι καλύτερο.
liopyr Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 dual channel ειναι οι μνήμες σου όχι Quad. Αναβάθμιση κάνε όταν την χρειαστείς πραγματικά. Aν σε τρώει το χέρι σου, πάρε ένα κουτί που θα σου μείνει.
UpToDate_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 μια χαρα ειναι το πισακι κρατα καλυτερα τα λεφτα σου και χαλασετα καπου αλλου...ψωνια πχ. εαν θες ανεβασε καμια φοτο απο το case για να δουμε τι παιζει,ωστε αν ειναι και θες να τα χαλασεις σε case να μπορουμε να σε βοηθησουμε και πες μας και ποσα ανεμιστιρακια εχει επανω( ερχεται καλοκαιρι )
VKostas Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δώσε τα χρήματα σε περιφερειακά (gaming keyboard / mouse, gamepad κλπ.). Δε θα το μετανιώσεις.
Iced_Earth Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ωριστε! Δηλαδη καλυτερα να παρω η κουτί,η καποια acessories? Απο ανεμιστηρες εχει αυτον τον Dual slot της GPU,εναν exhaust πανω αριστερα στο πισω μερος..και του Chipset τον stock.αυτα!
phanispal Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μπροστά έχεις ανεμιστήρι; Συμμάζεψε και λίγο τα καλώδια ρε μαν, υπάρχει χώρος γι' αυτό απ' ό,τι φαίνεται.
UpToDate_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μπροστά έχεις ανεμιστήρι; Συμμάζεψε και λίγο τα καλώδια ρε μαν, υπάρχει χώρος γι' αυτό απ' ό,τι φαίνεται. Μπροστα,πλαινα δε πεζει να'χει. Πρεπει να Ανεβαζει θερμοκρασιες ο σκληρος..και απ'οτι βλεπω και το πισω ανεμιστηρι ειναι εκι χρονια(λογικα)...γραφικων,μητρικη,σκληρος...ξερουμε θερμοκρασιες;
Iced_Earth Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Οχι δεν εχω,επιδη δεν υπαρχει θεση! τα καλοδια ειναι οσο ποιο συμαζεμενα γινεται φιλε μου,επιδη ειναι μερικα τεντομενα δεν φτανουν αλλου,ασε που ειναι πιασμενα με zips απο εναν τεχνικο που μου τον ειχε κοιταξει.. EDIT!! CPU σε load παει γυρω στα 57C Idle, Load περιπου 71 (νομιζω λιγο λιγοτερο..) O σκληρος ειναι γυρω στους 35-40C συνηθως.. H vga ειναι σε Idle 45C και σε load 95C περιπου (σε συνεχες load..) Τωρα για mobo..στο speedfan γραφει: Temp1: 55C Temp2: 37C HD0: 37C Temp1: 40C Core: 50C
UpToDate_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 EDIT!! CPU σε load παει γυρω στα 57C Idle, Load περιπου 71 (νομιζω λιγο λιγοτερο..) O σκληρος ειναι γυρω στους 35-40C συνηθως.. H vga ειναι σε Idle 45C και σε load 95C περιπου (σε συνεχες load..) σκληρος και cpu φενοντε οκ.το ανεμιστηρι στη γραφικων το ανεβαζεις καθολου;ψιλοκεγεται σε full load:p που να σφιξουν και οι ζεστες..
Iced_Earth Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 το ανεμιστηρι στη γραφικων το ανεβαζεις καθολου;ψιλοκεγεται σε full load:p που να σφιξουν και οι ζεστες.. Ανεβαίνει αυτόματα μεχρι 100% μεσω RivaTuner αρα..ναι..!
phanispal Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Καλά, τι σόι κουτί είναι αυτό που δεν έχει θέση για ανεμιστήρα μπροστά; Πάντως δεν είναι κακές οι θερμοκρασίες σου (αν είναι όντως αυτές), αργότερα δεν ξέρω τι θα γίνει βέβαια.
UpToDate_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 αργότερα δεν ξέρω τι θα γίνει βέβαια. Ειναι και βραδακι τωρα,χαμηλη θερμοκρασια δωματιου...σε λιγες βδομαδες δεν θα "αναβει" πολυ λογικα;
Iced_Earth Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Καλά, τι σόι κουτί είναι αυτό που δεν έχει θέση για ανεμιστήρα μπροστά; Πάντως δεν είναι κακές οι θερμοκρασίες σου (αν είναι όντως αυτές), αργότερα δεν ξέρω τι θα γίνει βέβαια. Τι εννοεις αν ειναι οντως αυτες..? Τελικα,ενας Triple Core δεν θα κανει ικανοποιητικη διαφορα και καλυτερα να παω για καποιο κουτι? Αν ναι,ποιο προτείνετε? και τι fans? (κοντα στα 100 ευρω συνολο παντα..)
UpToDate_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Αν οντως θες να αλλαξεις case,αυτο που πρωτεινε ο phanispal ειναι απ'τα καλυτερα στην κατηγορια του.Εχει ηδη πανω και τα ανεμιστηρακια.Μπροστα 14αρι στις 900στροφες και πισω 12αρι στις 1000.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.