Προς το περιεχόμενο

SMS Spoofing

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι εφικτο κατι τετοιο?

Π.χ να στειλω εγω ενα μηνυμα σε καποιο κινητο με αποστολεα οτι θελω εγω, εστω και με πληρωμη

Αν γνωριζει καποιος ας κανει τον κοπο να απαντησει

εχυαριστω

Δημοσ.

Ναι, είναι εφικτό.. Παλιά υπήρχε ένα site που μπορούσες να στείλεις απο εκει ένα sms με αποστολέα ό,τι αριθμό ήθελες.. Τώρα πια δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο..

Δημοσ.

Ως υπηρεσία προσφέρεται ;

Να φαίνεται πχ κάποια επωνυμία αντί για τον αριθμό ;

Δημοσ.
Ως υπηρεσία προσφέρεται ;

Να φαίνεται πχ κάποια επωνυμία αντί για τον αριθμό ;

Ναι κι αυτό γινόταν..Μπορούσες να βάλεις είτε όνομα, είτε αριθμό για αποστολέα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

γίνεται και είναι και δωρεάν μόνο αν έχεις κινητό sony ericsson αλλά και σε αυτόν που θέλεις να στείλεις το μήνυμα πρέπει να έχει κινητό sony ericsson και βάζεις είτε όνομα, είτε αριθμό για αποστολέα :)

Δημοσ.
γίνεται και είναι και δωρεάν μόνο αν έχεις κινητό sony ericsson αλλά και σε αυτόν που θέλεις να στείλεις το μήνυμα πρέπει να έχει κινητό sony ericsson και βάζεις είτε όνομα, είτε αριθμό για αποστολέα :)

Για την υπηρεσία που μιλάω εγώ ίσχυε για όλα τα κινητά.. Το site λεγόταν freesmsmania.com και τώρα το έχουν καταργήσει.. Ίσως όμως να υπάρχει παρόμοιο με άλλη ονομασία..

Δημοσ.

πριν από 1-2 χρόνια περίπου υπήρχε το freesmsmania..το οποίο σου έδινε τη δυνατότητα να στείλεις sms ακομα και με ελληνικούς χαρακτήρες.

υπάρχει και τώρα κάτι, αν θέλει κάποιος περισσότερες πληροφορίες ας στείλει κάνα pm..

Δημοσ.
πριν από 1-2 χρόνια περίπου υπήρχε το freesmsmania..το οποίο σου έδινε τη δυνατότητα να στείλεις sms ακομα και με ελληνικούς χαρακτήρες.

υπάρχει και τώρα κάτι, αν θέλει κάποιος περισσότερες πληροφορίες ας στείλει κάνα pm..

Τι ακριβώς σε εμποδίζει από το να το πεις εδώ..? Εγώ θα ήθελα να μάθω ας πούμε και σίγουρα κι οι υπόλοιποι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...