Προς το περιεχόμενο

Δεν αναγνωρίζει εξωτερικό δίσκο το dvd player

kinezos69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω dvd player philips 5980 στο οποίο συνδέω στη θύρα usb ενα εξωτερικό σκληρό wd passport 320gb και δεν τον βλέπει ενώ το στικάκι το αναγνωρίζει και παίζει τις ταινίες του.

Τι μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.
Εχω dvd player philips 5980 στο οποίο συνδέω στη θύρα usb ενα εξωτερικό σκληρό wd passport 320gb και δεν τον βλέπει ενώ το στικάκι το αναγνωρίζει και παίζει τις ταινίες του.

Τι μπορεί να συμβαίνει?

1.Να μην ειναι διαμορφωμενος σε FAT 32

2.Να εχει πολλα αρχεια και να πρεπει να τον αφησεις αρκετα λεπτα να τον διαβασει

3.Να ειναι γεματος ο δισκος και λογω οτι εχει usb 1.1 να ειναι αδυνατη η αναγνωριση

Δημοσ.

δοκιμασε να βαλεις το καλωδιο το δικο του το μικρο...ειχα και εγω τετοιο προβλημα και ηθελε μερικα ηδη καλωδιων.μερικα δεν τα δεχεται μερικα ναι..βαζε παντα το δικο του απο μαμα και θα εισαι οκ.απλα ειναι λιγο κοντο και σπαστικο..αν δεν βρεις ακρη πηγαινε απο εκει που το πηρες και αμα εχεις την εγγυηση θα στο αλλαξουν.

Δημοσ.
1.Να μην ειναι διαμορφωμενος σε FAT 32

2.Να εχει πολλα αρχεια και να πρεπει να τον αφησεις αρκετα λεπτα να τον διαβασει

3.Να ειναι γεματος ο δισκος και λογω οτι εχει usb 1.1 να ειναι αδυνατη η αναγνωριση

ειναι διαμορφωμένος σε NTFS.

για να τον κάνω σε FAT32 πρέπει να μεταφέρω τα αρχεία του αλλού?

κάποιος μου είπε ότι παίζει ρόλο το ότι δεν έχει δική του τροφοδοσία ρεύματος ο σκληρός(είναι 2,5"). Ισχύει αυτό?

Δημοσ.

Παίζει έντονα αυτό με την τροφοδοσία.

Βρες καλώδιο που βγάζει σε 2 usb (μεγάλα) να του δώσεις ρεύμα και από κάπου αλλού.

Μπορεί η USB του Phillips να μην δίνει τόσο ρεύμα όσο χρειάζεται.

Για αυτό τον λόγο (ρεύμα) το cd player του αυτοκινήτου μου δεν διαβάζει τους 2.5άρηδες. Ενώ τους 3.5 τους παίζει κανονικά (με εξωτερικό ρεύμα).

Δοκίμασε με έναν άλλο σκληρό 3.5 με δικό του ρεύμα, σε NTFS πάλι με τα ίδια αρχεία φορτωμένα (και την ίδια χωρητικότητα κατα προτίμηση) να δεις αν είναι πρόβλημα του ρεύματος ή κάτι άλλο

Δημοσ.
ειναι διαμορφωμένος σε NTFS.

για να τον κάνω σε FAT32 πρέπει να μεταφέρω τα αρχεία του αλλού?

κάποιος μου είπε ότι παίζει ρόλο το ότι δεν έχει δική του τροφοδοσία ρεύματος ο σκληρός(είναι 2,5"). Ισχύει αυτό?

Ναι πρεπει να τα μεταφερεις (εκτος αν καποιος πιο ειδικος ξερει αν αυτο μπορεις να το αποφυγεις )

Δεν παιζει ρολο ότι δεν έχει δική του τροφοδοσία ρεύματος αλλα οτι λογω του usb 1.1 ειναι αργος στην αναγνωση.

Εγω εχω τον ιδιο δισκο αλλα το Philips το 3260 με usb 2.0 και τον διαβαζει σε 5 δευτερολεπτα

Δημοσ.

Φιλε πρεπει να το διαμορφωσεις σε FAT32 (σε NTFS δεν τα αναγνωριζουν).

Εγω εχω συνδεσει ενα WD 3.5 250GB παλιο σκληρο που ειχα με δικη του τροφοδοσια, και παρολο που του εχω ριξει γυρω στα 150-180GB (παιδικες) ταινιες τις παιζει ολες, αρκει να ειναι σε avi (xvid, divx).

Μειονεκτηματα: μερικες φορες, σε ελαχιστες, δεν παιζει ο ηχος, αλλα ισως να θελει περισσοτερο ψαξιμο απο πλευρας μου και μεγαλα αρχεια αργει να τα φορτωσει.

Ξεχασα να αναφερω οτι το DVD ειναι HYUNDAI.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...