ΣΚΙΑΔΙΩΤΗΣ Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Φίλοι μου σας χαιρετώ και συγχαρητήρια για τη διάθεση που υπάρχει απ΄όλους για τη λύση των προβλημάτων που εμφανίζονται. ΄Εχω ένα φλασάκι που είχε κάποια αρχεία, από κάποιο πρόβλημα δεν τα ανοίγει αλλά το χειρότερο παρά τις επίμονες προσπάθειες δε μπόρεσα να το κάνω φορμάτ. στη διαμόρφωση εμφανίζεται το μηνυμα:<< Ο δίσκος διαθέτει προστασία>> στη διαγραφη , αποκοπή αντιγραφή κτλπ: << Δεν είναι δυνατή η διαγραφή του αρχείου:δεν είναι δυνατή η ανάγνωση από το αρχείο ή το δίσκο προέλευσης>> Τα αρχεία του δε με ενδιαφέρουν ας χαθούν ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΣΚΙΑΔΙΩΤΗΣ Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 .........εχει γίνει έλεγχος για ιούς /pyware κτλ.Εάν δεν υπάρχει τρόπος αποκατάστασης δε χάλασε ο κόσμος αν και το έχω πληρώσει 30€ πριν 18 μήνες. ευχαριστώ !!
phanispal Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Αν το πλήρωσες 30 ευρά πριν 1 1/2 χρόνο, σήμερα θα έχει περίπου 4€. :Ρ
arxaggelos Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δοκίμασε σε όλους τους υπολογιστές και σε όλες τις usb που έχεις διαθέσιμες, καθώς και σε άλλα OS αν έχεις πρόσβαση σε mac ή σε linux. Αν πάλι δεν φορμάρεται, αιωνία του η μνήμη. Πάρε άλλο, η τιμή θα είναι περίπου αυτή που λεει ο phanispal...
Death_In_Paradise Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μήπως έχει κάποιο εξωτερικό κουμπάκι για προστασία δεδομένων?
phanispal Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Κι εμένα διέσχισε τα μονοπάτια της σκέψης μου η άνωθεν απορία, αλλά έχω την πεποίθηση ότι θα μας είχε ήδη ενημερώσει ο TS περί τούτου.. Σε άλλο επίπεδο βλακείας λέμεεε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.