Προς το περιεχόμενο

Σοβαρό Πρόβλημα με φλασακι!

ΣΚΙΑΔΙΩΤΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι μου σας χαιρετώ και συγχαρητήρια για τη διάθεση που υπάρχει απ΄όλους για τη λύση των προβλημάτων που εμφανίζονται.

΄Εχω ένα φλασάκι που είχε κάποια αρχεία, από κάποιο πρόβλημα δεν τα ανοίγει αλλά το χειρότερο παρά τις επίμονες προσπάθειες δε μπόρεσα να το κάνω φορμάτ. στη διαμόρφωση εμφανίζεται το μηνυμα:<< Ο δίσκος διαθέτει προστασία>> στη διαγραφη , αποκοπή αντιγραφή κτλπ: << Δεν είναι δυνατή η διαγραφή του αρχείου:δεν είναι δυνατή η ανάγνωση από το αρχείο ή το δίσκο προέλευσης>>

Τα αρχεία του δε με ενδιαφέρουν ας χαθούν !

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

.........εχει γίνει έλεγχος για ιούς /pyware κτλ.Εάν δεν υπάρχει τρόπος αποκατάστασης δε χάλασε ο κόσμος αν και το έχω πληρώσει 30€ πριν 18 μήνες.

ευχαριστώ !!

Δημοσ.

Δοκίμασε σε όλους τους υπολογιστές και σε όλες τις usb που έχεις διαθέσιμες, καθώς και σε άλλα OS αν έχεις πρόσβαση σε mac ή σε linux. Αν πάλι δεν φορμάρεται, αιωνία του η μνήμη. Πάρε άλλο, η τιμή θα είναι περίπου αυτή που λεει ο phanispal...

Δημοσ.

Κι εμένα διέσχισε τα μονοπάτια της σκέψης μου η άνωθεν απορία, αλλά έχω την πεποίθηση ότι θα μας είχε ήδη ενημερώσει ο TS περί τούτου..

Σε άλλο επίπεδο

βλακείας

λέμεεε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...