spid_x Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Επαιξα fifa10 στο pc για 10 λεπτα και χρειαστηκα depon για τον πονοκεφαλο και τη ζαλαδα! Ρε μαγκες γιατι ειναι ετσι τα γραφικα και οι καμερες? Κανω λαθος οτι σε ζαλιζει? με 4870 το επαιξα.
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μόλις το αγόρασα.....θα το βάλω και θα σας πω...ίσως να μην ξαναπαίξω φιφα στο pc αν είναι έτσι όπως τα λέτε..
fearwhatnow Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Το αγορασες??Θα τριβουν τα χερια τους στην ΕΑ(και τις τσεπες τους).Εσυ θα τριβεις τα ματια σου με αυτο που θα δεις και μετα θα τριβεις και την φαλακρα σου αφου θα σου εχουν πεσει τα μαλλια με αυτο που θα δεις.Περαστικα.
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 ...τι έκανες ; Είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθια..Κοιτάξτε μέτριο το αποτέλεσμα,αλλά σαν να παίζω το ίδιο φιφα με περσυ.. Το αγορασες??Θα τριβουν τα χερια τους στην ΕΑ(και τις τσεπες τους).Εσυ θα τριβεις τα ματια σου με αυτο που θα δεις και μετα θα τριβεις και την φαλακρα σου αφου θα σου εχουν πεσει τα μαλλια με αυτο που θα δεις.Περαστικα. χαχαχαχαχαχα!!! φοβερός!....φαλάκρα λέει!!:lol: ..Κοιτάξτε έπαιξα με τον συγκάτοικο μου κανά 5ωρο,το λιώσαμε..Μας κούρασε λίγο η κάμερα μέχρι να την ρυθμίσουμε..Αλλά εντάξει,θα μείνουμε σε αυτό να το λιώσουμε φέτος,αλλά αν δεν αλλάξει πολιτική η easports δεν με βλέπω να παίρνω φιφα στο pc ξανά..
kazak-hool Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 το φιφα10 ειναι τοσο μουφα που δεν μπορω να το περιγραψω... το πηρα με ολη την καλη διαθεση να παιξω μετα απο 3 χρονια . σε 1 ωρα το εκλεισα γιατι το βαρεθηκα .ελεος
tempo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 παιδιά δημιούργησα ένα site για αξιολογήσεις παιχνιδιών (και γενικά προϊόντων). Πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμο να έχουμε τις δικές μας αξιολογήσεις. αν θέλετε να αξιολογήσετε το fifa10 εδώ http://www.24gr.gr/?p=328
fearwhatnow Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 παιδιά δημιούργησα ένα site για αξιολογήσεις παιχνιδιών (και γενικά προϊόντων). Πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμο να έχουμε τις δικές μας αξιολογήσεις. αν θέλετε να αξιολογήσετε το fifa10 εδώ http://www.24gr.gr/?p=328 Καλη δουλεια εχεις κανει φιλαρακι.Μια παρατηρηση μονο: Μερικες δημοσκοπησεις ειναι light σε ο,τι αφορα τις επιλογες απαντησης.Αν μπορεις δωσε και πιο ακραιες επιλογες.Φιλικα παντα.
tempo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Καλη δουλεια εχεις κανει φιλαρακι.Μια παρατηρηση μονο: Μερικες δημοσκοπησεις ειναι light σε ο,τι αφορα τις επιλογες απαντησης.Αν μπορεις δωσε και πιο ακραιες επιλογες.Φιλικα παντα. ευχαριστώ πολύ. δηλ. να έχω περισσότερες κατηγορίες (εκτός απο γραφικά, ήχο κλπ)? πρότεινε μου εσύ κάποια ακόμη γιατί εγώ θεώρησα ότι αυτές φτάνουν. Είναι καλά να είναι μαζεμένες.
fearwhatnow Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστώ πολύ. δηλ. να έχω περισσότερες κατηγορίες (εκτός απο γραφικά, ήχο κλπ)? πρότεινε μου εσύ κάποια ακόμη γιατί εγώ θεώρησα ότι αυτές φτάνουν. Είναι καλά να είναι μαζεμένες. Οχι!Παρεξηγησες!Εννοω τις δημοσκοπησεις για τα υπολοιπα θεματα!Αλλα μια που το ειπες μπορεις να βαλεις επιλογες fun factor και δυσκολια.
tempo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ωχ ναι, συγνώμη δεν είδα ότι μιλούσες για δημοσκοπήσεις και όχι για αξιολογήσεις. Οι απαντήσεις στις δημοσκοπήσεις είναι οι κοινά αποδεκτές απαντήσεις. Έχεις δίκιο ότι μπορώ να βάλω και άλλες άλλα κρατάω τις πιο κοινές. Αν κάποιος θέλει να εκφράσει μια άλλη άποψη μπορεί φυσικά να το κάνει στα σχόλια που ακολουθούν την κάθε δημοσκόπηση. όσο για τις κατηγορίες fun factor και δυσκολία, την πρώτη δεν την καταλαβαίνω, την δεύτερη νομίζω ότι την περιλαμβάνει το gameplay.
fearwhatnow Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Fun factor ειναι το κατα ποσο ενα παιχνιδι μας κανει ανετους με το περιβαλλον του, δεν μας αγχωνει και γενικα η ωρα περναει ευχαριστα με την ενασχοληση.Παιχνιδια με χαμηλο fun factor ειναι αυτα που ξαφνικα π.χ ο χαρακτηρας πεθαινει απο το πουθενα χωρις να το καταλαβουμε, bugs μας κανουν τη ζωη δυσκολη και αλλα τραγελαφικα.
tempo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Fun factor ειναι το κατα ποσο ενα παιχνιδι μας κανει ανετους με το περιβαλλον του, δεν μας αγχωνει και γενικα η ωρα περναει ευχαριστα με την ενασχοληση.Παιχνιδια με χαμηλο fun factor ειναι αυτα που ξαφνικα π.χ ο χαρακτηρας πεθαινει απο το πουθενα χωρις να το καταλαβουμε, bugs μας κανουν τη ζωη δυσκολη και αλλα τραγελαφικα. πολύ "ειδικό" για να γίνει μόνο του μια κατηγορία αξιολόγησης. Δεν ταιριάζει σε όλα τα παιχνίδια. Το λέω αυτό γιατί σκοπεύω σιγά-σιγά να προσθέσω πάρα πολλά παιχνίδια για αξιολόγηση. Νομίζω ότι θα βοηθήσει και τέλος πάντων να μπορεί ένας χρήστης να δει τι ψηφίζουν οι άλλοι για ένα παιχνίδι.
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Κάποιο patch έχει βγει;; Δεν μου εμφανίζει τα εισαγωγικά βίντεο πριν από αγώνες πια!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Παιδία...απαίκτησα σοβαρό πρόβλημα...Μετά από μια εγκατάσταση για ανεβασμένα γραφηκά και τέτοια....το παιχνίδι ανοίγει κανονικά,αλλά οι αγώνες δεν φορτώνουν....κλείνει το παιχνίδι και πετάει σφάλμα....!! Το απεγκατέστησα-το εγκατέστησα ξανά...τίποτα.. Εσβησα όλο τον φάκελο με το προφιλ,πάλι τίποτα..Τί να κάνω;;;:shifty: http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-pc/833203-duongs-match-graphics-patch-fifa-10-a.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.