Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Πάρα πολλά θα έλεγα. Εκτός από 'Graphics Whore', έγινα και παράξενη Gamer now? Ρε dude, αν έχεις παράπονο από ένα Game.. το λες δεν το καταπίνεις, διαφορετικά δεν γίνεται καλύτερο. Θεωρείς το PRO άψογο? Σε σύγκριση με τα FPS θεωρείς πως το ποδοσφαιράκι ανεβαίνει τα ίδια σκαλιά? Δεν ξέρω για τους κάγκουρες που δεν έχουν ιδέα από Gaming και όταν βλέπουν κονσόλα την συνδέουν μονάχα με το PRO/FIFA.. αλλά εγώ έχω πολύ καλύτερους τίτλους να ασχολούμαι από το να χάνω το χρόνο μου. Εποχές Fifa 97, ISS PRO και Fifa 2001, ναι.. με χαρά περνούσε ο κοσμάκης τον χρόνο του στα ποδοσφαιράκια.. Τώρα τι να πω, απλά ακούω ότι βγαίνει ακόμα ένα fifa και είμαι σίγουρη πως προορίζεται στο trash-can.
alexzzz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δεν έχεις αφήσει παιχνίδι που να μην το έχεις θάψει...
sarakinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Πάντως εγώ νομίζω πως δεν ακολουθούν από την φύση τους ίδια πορεία τα fps και sports games...με άλλα κριτήρια θα κριτικάρεις το ένα και με άλλα το άλλο...ούτε έχουν ως στόχο τα ποδοσφεράκια να πιάσουν τα "ultra-realistic" γραφικά των fps ... στα ποδοσφεράκια οι developers επικεντρώνονται κυρίος στον χειρισμό του παίχτη,στα αξιόπιστα roasters δικαιώματα κτλπ...απο την άλλη τα fps βασίζονται κυρίως στα γραφικά τους...ποιος θα έπαιζε crysis αν δεν είχε αυτά τα γραφικά? είναι διαφορετική νοοτροπία σαν κατηγορίες γιαυτό νομίζω δεν μπορούμε να συγκρίνουμε και την εξέλιξή τους , my dear !
filarhos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Στον υπολογιστή μου με amd 8450 και την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών 3200 θα παίξει το fifa (μνήμη 4gb);;;
fearwhatnow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Στον υπολογιστή μου με amd 8450 και την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών 3200 θα παίξει το fifa (μνήμη 4gb);;; Δεν ξερω.Ισως να παιζει και σε ibm ps/2 με mcga..
filarhos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξερω.Ισως να παιζει και σε ibm ps/2 με mcga.. Αλήθεια δεν γνωρίζω τι είναι αυτό, αλλά οamd phenom x3 8450 είναι τριπύρινος και είναι το ίδιο γρήγορος με τον 6000+ βασικά ρώτησα για την κάρτα γραφικών αν είναι αρκετή. Στα specs λέει απλώς 2.4ghz αυτός είναι 2.1 αλλά ανεβαίνει. Άσε που στον κανονικό μου η/υ με phenom x4 9750 στα 2.4 απίζει κανονικά αλλά εκεί έχω την 4870.
filarhos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Τελικά το δοκίμασα λίγο και παίζει μια χαρά μόνο στα βίντεο κολλάει ελάχιστα αλλά δεν με απασχολεί.
enjoy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά κοιτάξτε τι έχει κάνει ο άνθρωπος. Σαν να παίζεις ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σύγκριση με το demo. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=hW5jnWmJGJ4]http://www.youtube.com/watch?v=hW5jnWmJGJ4[/ame]
fastarsolid Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας. Θα ήθελα να μάθω τις απόψεις σας για το καινούριο FIFA 2010.Ας αρχίσω έγω. Νομίζω πως ειναι αρκετα κακοφτιαγμένο και δεν υπάρχει καλος χηρισμός. Επίσης τα νομίζω πως έχουν βάλει κάμερες που δεν βολέβουν. Για παράδηγμα δεν έχουν βάλει την wide. Νομίζω πως το pro 10 θα το φάει το FIFA. Αυτά απο εμένα.
Hom3sick Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 το μουφιφα ειναι χρονια πισω απο το pro!!! Μ'αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Για ρίξε μια ματιά στο Fifa στις κονσόλες και έλα πες μου ποιος είναι χρόνια πίσω...
user12 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μ'αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Για ρίξε μια ματιά στο Fifa στις κονσόλες και έλα πες μου ποιος είναι χρόνια πίσω... Δεν εχουμε λεφτα για κονσολες :p
kostacurtas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 FIFA 10 PC: Mod delivers console like graphics Fans of the PC version of FIFA almost were more or less ignored this year: In contrast to the console version the 10th PC edition of the soccer game didn't deliver many improvements besides the obligatory team update, PC Games Hardware had already reported about this disaster. But possibly there is a solution now: With Duong's Match Graphics Replacement 10 for FIFA 10 the game can be upgraded visually. In the first final version the Depth of Field was enhanced, the details and render rate were adjusted and an alternative grass texture was integrated. Furthermore the nets of the goals were improved, too. In version 0.5 the mod already delivered enhanced grass, player faces as well as shadow and light effects. More information and download links are available in Doung's post at soccergaming.com. In our gallery you can find screenshots that show the enhanced graphics.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.