kapezanos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μόλις πριν απο λίγο τελείωσα 2 παιχνίδια ΦΙΦΑ. Να πω την αλήθεια αν θα το είχα αγοράσει ... θα ζήταγα τα λεφτά μου πίσω Λες και έπαιζα fifa 1999! Πραγματικά στον πρώτο αγώνα νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα το παιχνίδι. Αλήθεια μιλάω ... δεν το πίστευα!!! Στο δεύτερο παιχνίδι κατάλαβα οτι όχι απλά δεν μου κάνει πλάκα...αλλά ήταν και το fifa 2010. Ήμαρτον. Δεν έχω κανέναν λόγο να θάψω το παιχνίδι ... αλλά ήμαρτον!! Θα συνεζίζω να παίζω το demo του Pro, παρά αυτό το πράγμα. ακριβως την ιδια αντιδραση ειχα κ εγω!!νομιζα οτι μας κανουν πλακα!!!ελεεινο παιχνιδι!!και το fifa 1999 ηταν το καλυτερο fifa ολων!!φυσικα μετα το 2000 που κατεβαιναν τα alien και επαιρναν τους παιχτες!!
thanasis00 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 εγώ πάντως δεν έχω και τόσο πρόβλημα να το παίξω... μια χαρά μου φαίνονται και οι αντιδράσεις των παιχτών,και το σουτ... εντάξει υπάρχει κάποια έλλειψη στα γραφικά, αλλά οκ, μια χαρά παίζεται...
jvgrjohn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Έχασα πάσα ιδέα. Ποιός εγώ......που το υποστήριζα. Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πισωγύρισμα.Νομίζω και εγώ ότι μου κάνουν πλάκα. Έκανα exit μπας και έχει direct x 10. Τι είναι αυτά τα χάλια??? Αίσχος, ντροπή και αηδία.Ευτυχώς που μου το έκανε δώρο ο θείος μου. Ευτυχώς. Δεν μπορούν να καταλάβουν εκεί στην ΕΑ ότι ο καταναλωτής δεν είναι ηλίθιος??? Ότι χειρότερο έχει παρουσιαστεί ποτέ σε παιχνίδι όλων των κατηγοριών. Τρισάθλιο πραγματικά. Πάω να το ξανατσεκάρω μπας και μου έκαναν πλάκα. ***Τελικά δεν είχα βάλει on το depth of field το οποίο βελτιώνει τα γραφικά. Εξακολουθεί όμως να είναι ένα αίσχος από κάθε άποψη.
adi32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω το βρηκα καλουτσικο μετα απο χρονια που παιζω μονο pro6 online
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω το βρηκα καλουτσικο μετα απο χρονια που παιζω μονο pro6 online Χαχα! Λες να πάθω κι εγώ το ίδιο μια που ακολουθούμε βίους παράλληλους; Το demo πάντως του PES2010 μου άρεσε σχετικώς. Ίσως ήρθε η ώρα για να κάνω μια αλλαγή, ειδικά αν διορθωθούν κάτι εξόφθαλμα ελαττώματα που έχει. Θα δούμε, όμως, μέχρι που θα πάει και αυτό. Αν μετά από μερικούς μήνες γίνει ρουτίνα, επιστροφή στο PES6.
kapezanos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Το demo πάντως του PES2010 μου άρεσε σχετικώς. σε συγκριση με το fifa ??? καμια σχεση!! εγω απορω με την EA.. Δεν ειδε το pro που βγαζει η konami??ετσι μπας και ντραπουν λιγο και δεν το αποσυρουν απο την αγορα ...
dp@pa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 ειλικρινα ελπίζω να μιλάτε για τιν PC έκδοση.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί, υπήρχε περίπτωση να μιλάμε για τις κονσόλες; Αυτές είναι σε ξεχωριστό υπο-φόρουμ.
dp@pa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 μα γιαυτο λεω, δεν ξερω γιατι ασχοληστε με το Φιφα PC οταν ειναι καμια σχεση με αυτο τις κονσολας. ΠΡΟ all the way...μονο σε pc...Αθλιο το FIFA pc!..και αφου δεν ασχολείτε η ΕΑ να το φτιαξει, θα επρεπε και εσεις να το εχετε γραμμενο.
alexzzz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Εμείς οι κονσολάδες και εσείς... οι υπόλοιποι...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 μα γιαυτο λεω, δεν ξερω γιατι ασχοληστε με το Φιφα PC οταν ειναι καμια σχεση με αυτο τις κονσολας. Γιατί δεν έχουμε κονσόλα και γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Εγώ πάντως δεν ασχολούμαι. Το βιντεάκι με έπεισε.
supermario29 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Καλα, καμμια σχεση το παιχνιδι στο PC και το παιχνιδι στην κονσολα!!! Το εβαλα μια χθες για να το δοκιμασω και δεν αντεξα ουτε 2 λεπτα!! Απορω. Η EA dεν ντρεπεται εν ετη 2009, να βγαζει τετοια αισχη;;;;
sleepy_head Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 πώς πήγαν από το fifa 09 σε αυτό το χάλι? :/
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Λες και δεν ξέρετε ότι τα ποδοσφαιράκια γενικά είναι πίσω. Ανάπτυξη υπήρχε μέχρι το 2002-03? Από εκεί και πέρα και στους 2 αντίπαλους τίτλους μόνο γραφικούλια προστέθηκαν, άντε και τίποτα παπάδες σε Career mode. Γραφικούλια που και πάλι σε σύγκριση με το Graphics ®evolution των άλλων Gaming Genre, είναι παρακμιακά και αυτά. Πριν 1 ώρα έπαιζα pro9 σε PS3 φίλων, πίπες και εκεί - πίπες και στο PC μου.. Απλά ανεπαρκέστατος και ο χειρισμός και η κίνηση παικτών, μόνο οι up2date μεταγραφές μετράνε για εμένα. Ο χώρος αυτός είναι ο πιο αδικημένος από όλους..
alexzzz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Κάνα παιχνίδι που κατ'εσέ δεν είναι για τον πέογουλφ υπάρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.