Προς το περιεχόμενο

FIFA 10

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις πριν απο λίγο τελείωσα 2 παιχνίδια ΦΙΦΑ. Να πω την αλήθεια αν θα το είχα αγοράσει ... θα ζήταγα τα λεφτά μου πίσω :)

Λες και έπαιζα fifa 1999! Πραγματικά στον πρώτο αγώνα νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα το παιχνίδι. Αλήθεια μιλάω ... δεν το πίστευα!!! Στο δεύτερο παιχνίδι κατάλαβα οτι όχι απλά δεν μου κάνει πλάκα...αλλά ήταν και το fifa 2010.

Ήμαρτον. Δεν έχω κανέναν λόγο να θάψω το παιχνίδι ... αλλά ήμαρτον!! Θα συνεζίζω να παίζω το demo του Pro, παρά αυτό το πράγμα.

Δημοσ.
Μόλις πριν απο λίγο τελείωσα 2 παιχνίδια ΦΙΦΑ. Να πω την αλήθεια αν θα το είχα αγοράσει ... θα ζήταγα τα λεφτά μου πίσω :)

Λες και έπαιζα fifa 1999! Πραγματικά στον πρώτο αγώνα νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα το παιχνίδι. Αλήθεια μιλάω ... δεν το πίστευα!!! Στο δεύτερο παιχνίδι κατάλαβα οτι όχι απλά δεν μου κάνει πλάκα...αλλά ήταν και το fifa 2010.

Ήμαρτον. Δεν έχω κανέναν λόγο να θάψω το παιχνίδι ... αλλά ήμαρτον!! Θα συνεζίζω να παίζω το demo του Pro, παρά αυτό το πράγμα.

Σε παρακαλώ τώρα!!Το fifa 1999 ήταν παιχνιδάρα!!

Δημοσ.

Εμενα το fifa 2009 που επεζα προσφατα μου φανηκε μια χαρα.

Pro evolution soccer που ειχα πεξει πριν αρκετα χρονια επρεπε να εισαι πυρηνικος επιστημονας για να καταλαβεις πως πεζεται καθως ειχε απειρες κινησεις.

Δημοσ.
Εμενα το fifa 2009 που επεζα προσφατα μου φανηκε μια χαρα.

Pro evolution soccer που ειχα πεξει πριν αρκετα χρονια επρεπε να εισαι πυρηνικος επιστημονας για να καταλαβεις πως πεζεται καθως ειχε απειρες κινησεις.

Δεν διαφωνώ σε τίποτα για το Fifa 2009. Παρόλο οτι εγώ έπαιζα Pro, μπορώ να πω οτι και το φίφα 2009, μου άφησε θετικές εντυπώσεις (απλά δεν ήταν στα γούστα μου).

Εδώ όμως μιλάμε για το fifa 2010 το οποίο δεν βλέπεται :)

Ε παίξε λίγο να δεις οτι ΔΕΝ θα σου φανεί μια χαρά :mrgreen:

Δημοσ.

όντως πιο καλό το iphone ..

ωρεε ίδια animations! σχεδόν.. Τ γήπεδο κάπως αλλαγμένο,αλλά το ''χωράφι'' παραμένει τ ίδιο :P

Γιατί τ πετάνε έτσι για τ pc ;Γιατί μας πουλάνε έτσι;;;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4Nj9UUuX20M][/ame]

Δημοσ.
Μας πουλανε για να...πουλανε!Τις κακόμοιρες τις κονσολες ποιος θα τις αγοράσει? :)

Έλα ντε...

ΕΕ αν είναι μάπα πολύ τότε πολύ απλά θα σταματήσω να παίζω ποδοσφαιράκια,αφού προ δν παίζω 3 χρόνια τώρα,άντε να σταματήσω κ το φίφα.Αφού κονσόλα δν παίζει.

Δημοσ.

τελικα αυτοι οι βλα%%% δεν θα βαλουν ποτε μυαλο , καιγονται να κυκλοφορησουν το παιχνιδι πριν το Pro μας και πουλησουν κατι , ελεος πια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...