hydro9 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Χαχαχα!!! Το ιδιο και γω.. Για τις κονσολες ομως ακουσα τα καλυτερα.. Αντε να δουμε τι θα κανει και το προ..
brandon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μόλις πριν απο λίγο τελείωσα 2 παιχνίδια ΦΙΦΑ. Να πω την αλήθεια αν θα το είχα αγοράσει ... θα ζήταγα τα λεφτά μου πίσω Λες και έπαιζα fifa 1999! Πραγματικά στον πρώτο αγώνα νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα το παιχνίδι. Αλήθεια μιλάω ... δεν το πίστευα!!! Στο δεύτερο παιχνίδι κατάλαβα οτι όχι απλά δεν μου κάνει πλάκα...αλλά ήταν και το fifa 2010. Ήμαρτον. Δεν έχω κανέναν λόγο να θάψω το παιχνίδι ... αλλά ήμαρτον!! Θα συνεζίζω να παίζω το demo του Pro, παρά αυτό το πράγμα.
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μόλις πριν απο λίγο τελείωσα 2 παιχνίδια ΦΙΦΑ. Να πω την αλήθεια αν θα το είχα αγοράσει ... θα ζήταγα τα λεφτά μου πίσω Λες και έπαιζα fifa 1999! Πραγματικά στον πρώτο αγώνα νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα το παιχνίδι. Αλήθεια μιλάω ... δεν το πίστευα!!! Στο δεύτερο παιχνίδι κατάλαβα οτι όχι απλά δεν μου κάνει πλάκα...αλλά ήταν και το fifa 2010. Ήμαρτον. Δεν έχω κανέναν λόγο να θάψω το παιχνίδι ... αλλά ήμαρτον!! Θα συνεζίζω να παίζω το demo του Pro, παρά αυτό το πράγμα. Σε παρακαλώ τώρα!!Το fifa 1999 ήταν παιχνιδάρα!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Και ειπα να κανω την δοκιμη..μαιστα..Σταματω την προσπαθεια με ενα ωραιοτατο remove torrent.
Hom3sick Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Και ειπα να κανω την δοκιμη..μαιστα..Σταματω την προσπαθεια με ενα ωραιοτατο remove torrent. Μια απο τα ίδια
skiabox Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Εμενα το fifa 2009 που επεζα προσφατα μου φανηκε μια χαρα. Pro evolution soccer που ειχα πεξει πριν αρκετα χρονια επρεπε να εισαι πυρηνικος επιστημονας για να καταλαβεις πως πεζεται καθως ειχε απειρες κινησεις.
brandon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Εμενα το fifa 2009 που επεζα προσφατα μου φανηκε μια χαρα.Pro evolution soccer που ειχα πεξει πριν αρκετα χρονια επρεπε να εισαι πυρηνικος επιστημονας για να καταλαβεις πως πεζεται καθως ειχε απειρες κινησεις. Δεν διαφωνώ σε τίποτα για το Fifa 2009. Παρόλο οτι εγώ έπαιζα Pro, μπορώ να πω οτι και το φίφα 2009, μου άφησε θετικές εντυπώσεις (απλά δεν ήταν στα γούστα μου). Εδώ όμως μιλάμε για το fifa 2010 το οποίο δεν βλέπεται Ε παίξε λίγο να δεις οτι ΔΕΝ θα σου φανεί μια χαρά
fearwhatnow Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Εδω βλεπουμε οτι ακομα και στο iphone εχει καλυτερα γραφικα απο το pc..: [ame] [/ame]
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 όντως πιο καλό το iphone .. ωρεε ίδια animations! σχεδόν.. Τ γήπεδο κάπως αλλαγμένο,αλλά το ''χωράφι'' παραμένει τ ίδιο Γιατί τ πετάνε έτσι για τ pc ;Γιατί μας πουλάνε έτσι;;; [ame=http://www.youtube.com/watch?v=4Nj9UUuX20M][/ame]
sarakinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μας πουλανε για να...πουλανε!Τις κακόμοιρες τις κονσολες ποιος θα τις αγοράσει?
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μας πουλανε για να...πουλανε!Τις κακόμοιρες τις κονσολες ποιος θα τις αγοράσει? Έλα ντε... ΕΕ αν είναι μάπα πολύ τότε πολύ απλά θα σταματήσω να παίζω ποδοσφαιράκια,αφού προ δν παίζω 3 χρόνια τώρα,άντε να σταματήσω κ το φίφα.Αφού κονσόλα δν παίζει.
hackerW32 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 πάντως ναι ο Ronaldino δείχνει 50αρης ρυτίδες κ.λ.π
tiniakos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Που να δείτε τα χάλια στο wii του Fifa 10!!! Άλλα στο xbox δεν παίζεται φοβερό παιχνίδι όλα μελετημένα.
domal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 τελικα αυτοι οι βλα%%% δεν θα βαλουν ποτε μυαλο , καιγονται να κυκλοφορησουν το παιχνιδι πριν το Pro μας και πουλησουν κατι , ελεος πια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.