Προς το περιεχόμενο

FIFA 10

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα κατεβάσω ούτε το demo για Pc. Ευτυχώς που υπάρχει το xbox360 και χαιρόμαστε το πραγματικό Fifa και όχι αυτή την αηδία.

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε νομίζω να είμαι ο μόνος που έχω αυτή την άποψη. Απλά ήμουν είμαι και θα είμαι οπαδός του PC Gaming. Μεγάλωσα με goal kai sensible soccer και fifa. Το PRO αν και έκανα την προσπάθεια να ασχοληθώ φαίνεται ότι δεν το αντέχει ο οργανισμός μου και το αποβάλει. Δεν το μηδενίζω το PRO το οποίο είναι αξιόλογο πραγματικά, αλλά το FIFA έχει καλύτερο gameplay. Μπορείς να ανταλλάξεις μια πάσα, μπορείς να ζωγραφίσεις στο γήπεδο. Μεγάλωσα με KICK OFF και GOAL από τον Dino Dini. Από την μια το Sensible Soccer με την απόλυτη ελευθερία κινήσεων και από την άλλη το Kick Off με την συγκεκριμένη ανάπτυξη παιχνιδιού. Και στα 2 μπορούσες να σκοράρεις. Στο PRO για να σκοράρεις πρέπει να γίνει κανένα τζατζάρισμα, καμία κόντρα, καμία καταλάθος κεφαλιά, και έτσι και πατήσεις το κουμπάκι λίιιιιιιιιιγο παραπάνω πάει η μπάλα στην εξέδρα (έλεοςςςςςςςςςς). Πόσο λίγο πρέπει να πατήσω αυτό το καταραμένο κουμπάκι του σουτ?????Πόσο πιο λίγο?????Ότι και να πω βέβαια είναι υποκειμενικό γιαυτό σταματώ εδώ. Το FIFA 09 το καταευχαριστήθηκα. Φαντάζομαι ότι και το FIFA 10 θα είναι το ίδιο καλό. Εννοείται ότι θέλω να προσπαθήσει περισσότερο η ΕΑ. Εννοείται ότι περιμένω με αγωνία το NFS SHIFT διότι ως τώρα ήταν σκέτη απογοήτευση. Τα FIFA όμως δεν ήταν τόσο μεγάλη απογοήτευση όσο τα NFS.

Εισαι η χαρα της ΕΑ.Αν ψαξουν και βρουν το post σου και το μεταφρασουν πιθανως θα σου κανουν προτομη και θα ζητησουν να σε βαλουν και στο εξωφυλλο του fifa 2011. :P

Δημοσ.
Πόσο λίγο πρέπει να πατήσω αυτό το καταραμένο κουμπάκι του σουτ?????Πόσο πιο λίγο?????

Η μαγεία του pro, είναι ακριβώς ότι η ποιότητα του σουτ δεν εξαρτάται βασικά από το πόση ώρα θα κρατήσεις το κουμπάκι, αλλά κυρίως από τη θέση που έχει ο παίχτης, το χώρο που έχει μπροστά του, το πόσο καλά είναι στρωμένη η μπάλα μπροστά του, την ταχύτητά του και πολλά ακόμα ρεαλιστικά στοιχεία. Καμία σχέση με τη λογική του Fifa "πάτα το κουμπί μέχρι να πάει η μπάρα σε εκείνο το σημείο". Τουλάχιστον έτσι ήταν το fifa όταν σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί του (νομίζω ήταν το fifa07).

Δημοσ.

Πραγματικά, σύμφωνα με την εικόνα που αποκόμισα από το demo του FIFA 10, αυτό το παιχνίδι δεν έχει λόγο ύπαρξης. Ας αποφασίσει η ΕΑ ότι θα ασχολείται μόνο με τις κονσόλες, όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην ταλαιπωρεί και άδικα όσους, λόγω συνήθειας, δε μπορούν να ξεκολλήσουν από τη σειρά.

Δημοσ.
Εισαι η χαρα της ΕΑ.Αν ψαξουν και βρουν το post σου και το μεταφρασουν πιθανως θα σου κανουν προτομη και θα ζητησουν να σε βαλουν και στο εξωφυλλο του fifa 2011. :P

φιλε fearwhatnow νομιζω οτι εισαι λιγο εμπαθης με το συγκεκριμενο παιχνιδι.Δεν ειναι τοσο λιγοι αυτοι που ασχολουνται με το FIFA και οχι με το pro.Αλλωστε δε θα εβγαινε ελληνικο patch αν ασχολουνταν τοσο λιγοι οπως ισχυριζεσαι...

ΥΓ: δεν ειμαι ουτε οπαδος του fifa ουτε του pro

Δημοσ.
Πραγματικά, σύμφωνα με την εικόνα που αποκόμισα από το demo του FIFA 10, αυτό το παιχνίδι δεν έχει λόγο ύπαρξης. Ας αποφασίσει η ΕΑ ότι θα ασχολείται μόνο με τις κονσόλες, όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην ταλαιπωρεί και άδικα όσους, λόγω συνήθειας, δε μπορούν να ξεκολλήσουν από τη σειρά.

απο το site της ea το κατέβασες? εμένα μου λέει 10/9 αλλά λέει ότι λείπει ακόμα μια μέρα στο counter που έχει...:fear:

Δημοσ.
απο το site της ea το κατέβασες? εμένα μου λέει 10/9 αλλά λέει ότι λείπει ακόμα μια μέρα στο counter που έχει...:fear:

http://www.gamershell.com/download_50798.shtml

απο εδω το κατεβασα μολις τωρα.Κατεβαζε γυρω στα 200-300 kb/s αλλα μαλλον τωρα οι σερβερ εχουν γεμισει

Δημοσ.

Ναι όντως, δεν το έχουν βάλει ακόμα στην πρώτη σελίδα... Τι να πει κανείς... Mόνο στο forum το ανακοίνωσαν...

http://eastore.ea.com/store/eaemea/en_IE/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.850300/productID.125731400

Δημοσ.

Πειραχτήρι μεγάλο είσαι :P

Μια χαρά.

FIFA FOR EVER

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:09 ----------

Η μαγεία του pro, είναι ακριβώς ότι η ποιότητα του σουτ δεν εξαρτάται βασικά από το πόση ώρα θα κρατήσεις το κουμπάκι, αλλά κυρίως από τη θέση που έχει ο παίχτης, το χώρο που έχει μπροστά του, το πόσο καλά είναι στρωμένη η μπάλα μπροστά του, την ταχύτητά του και πολλά ακόμα ρεαλιστικά στοιχεία. Καμία σχέση με τη λογική του Fifa "πάτα το κουμπί μέχρι να πάει η μπάρα σε εκείνο το σημείο". Τουλάχιστον έτσι ήταν το fifa όταν σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί του (νομίζω ήταν το fifa07).

Και το fifa έτσι είναι. Την ίδια λογική έχει στο σουτ. Ανάλογα με την θέση, τις καιρικές συνθήκες, το οδόστρωμα, την θερμοκρασία των λαστίχων, τα πρωτοβρόχια, τα μπαγάζια, το νούμερο παπούτσι που φοράει, το αν κοιμήθηκε καλά το βράδυ, αν τον πείραξε η μπριτζόλα που έφαγε, το ύψος του παίχτη, το μήκος των μαλλιών του και άλλων...........

Δημοσ.

Φρίκη το DEMO, λες και έπαιζα σε ηλεκτρονικά του '96..! Μόνο το tackling ήταν ρεαλιστικό, οι ΤΦ τα πνίγουν όόόόόΟΟΟΛΑ (στο Easy). Tα γραφικά βελτιώθηκαν μόνο στο replay που κάνει κοντινά στις φάτσες...

Δημοσ.

Και το fifa έτσι είναι. Την ίδια λογική έχει στο σουτ. Ανάλογα με την θέση, τις καιρικές συνθήκες, το οδόστρωμα, την θερμοκρασία των λαστίχων, τα πρωτοβρόχια, τα μπαγάζια, το νούμερο παπούτσι που φοράει, το αν κοιμήθηκε καλά το βράδυ, αν τον πείραξε η μπριτζόλα που έφαγε, το ύψος του παίχτη, το μήκος των μαλλιών του και άλλων...........

:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Έλεος πια με αυτή την EA,ας σταματήσουν να μας δουλεύουν εμάς τους pc gamers με αυτό το ''παιχνίδι'' που ονομάζουν FIFA!!!Αφού δεν θέλουν να φτιάξουν ένα σοβαρό παιχνίδι στο pc ας περιοριστούν στις κονσόλες τουλάχιστον!!!Ήμουν φανατικός με το FIFA (έπαιζα από το FIFA 98),αλλά από τη στιγμή που βγήκε το Pro δεν υπάρχει για εμένα άλλο παιχνίδι ποδοσφαίρου στο pc.Αν ποτέ αποφασίσουν στην EA να μεταφέρουν στο pc την ίδια έκδοση που βγάζουν και στις κονσόλες (που πραγματικά είναι πάρα πολύ καλή),ίσως ξαναγυρίσω στο FIFA.Μέχρι τότε,Pro rules...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Βγηκε!! Το επαιξε κανεις??

Εγω απαξιω να το κατεβασω κιολας.Ουτε για πειρατια δεν αξιζει.Στο φορουμ της ΕΑ λενε οτι η εκδοση για symbian εχει καλυτερα γραφικα και gameplay.Καταλαβαινεις τωρα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...