Προς το περιεχόμενο

FIFA 10

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αύριο θα κατεβάσω το demo και είμαι μεσ' την τρελή χαρά! :-) Μη με παρεξηγείτε, είμαι άρρωστος με το FIFA! Από τα videos που έχω δει, έχω πάθει πλάκα με τα γραφικά και το 360 dribbling! Μετράω τις ώρες... :-)

Αύριο θα είναι διαθέσιμο το demo???

Φίλε Thanos την αρρώστια σου την καταλαβαίνω και τη συμμερίζομαι... :-)

Συμφωνώ και εγώ για τα θεικά γραφικά και τη φυσική κίνηση, τουλάχιστον από τα videos. Θα κατεβάσω το demo όμως και θα επανέλθω!

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

άντε αύριο θα δοκιμάσω το demo στο xbox 360 και θα σας πω εντυπώσεις. Σε λίγο λάθος ενότητα είμαι βέβαια αλλά δεν πειράζει για το ίδιο παιχνίδι μιλάμε άλλωστε.

Δημοσ.

Ο,τι και να πουμε ειναι λιγο μπροστα στις εικονες..Οποιος εχει pc και αγορασει ή πει τον θειο για το συγκεκριμενο παιχνιδι καλυτερα να πεταξει το pc του απο το μπαλκονι διοτι θα αποτελει ντροπη για την pc gaming community.

Προβλεπω ιστορικα reviews με 0/10,1/100 και ισως για πρωτη φορα να χρησιμοποιηθει και σκορ υπο του μηδενος.

Δημοσ.

Τρελή πίκρα..εν τω μεταξύ το δοκίμασα σε κονσόλα και είναι φοβερό.

Ελπίζω το προ να μην είναι μάπα..γιατί δεν θα χουμε τι να παίξουμε..

(το φμ στρώνει μετά το 2ο patch)

Δημοσ.
H EA ξεπερασε τον εαυτο της.

Όση ώρα έβλεπα τα βίντεα, σκεφτόμουν ακριβώς αυτά τα λόγια!

Κάτι δεν πάει καλά, δεν ξέρω, οι άνθρωποι... τι να πεις... άστο, ας μη μιλήσω...

Δημοσ.
Ο,τι και να πουμε ειναι λιγο μπροστα στις εικονες..Οποιος εχει pc και αγορασει ή πει τον θειο για το συγκεκριμενο παιχνιδι καλυτερα να πεταξει το pc του απο το μπαλκονι διοτι θα αποτελει ντροπη για την pc gaming community.

Προβλεπω ιστορικα reviews με 0/10,1/100 και ισως για πρωτη φορα να χρησιμοποιηθει και σκορ υπο του μηδενος.

Εντάξει το καταλάβαμε. Δεν σου αρέσει το FIFA. Δεν νομίζω όμως να σου άρεσε και ποτέ. Ίσως σου άρεσε τότε που δεν υπήρχε PRO στο PC παρά μόνο το FIFA. Προσπάθησε όμως να είσαι όσο περισσότερο μπορείς αντικειμενικός διότι το παιχνίδι μια χαρά μου φαίνεται και επίσης μας έχει χαρίσει πολλές ευχάριστες ώρες από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε. Αν δεν σου αρέσει το στυλ του FIFA υπάρχει πάντα το PRO με τους παίχτες που τρέχουν σαν ακρίδες και δεν μπορούν να ανταλλάξουν μια πάσα και συνέχεια γίνονται τζατζαρίσματα και μόνο παιχνίδι δεν γίνεται.

Δημοσ.
Εντάξει το καταλάβαμε. Δεν σου αρέσει το FIFA. Δεν νομίζω όμως να σου άρεσε και ποτέ. Ίσως σου άρεσε τότε που δεν υπήρχε PRO στο PC παρά μόνο το FIFA. Προσπάθησε όμως να είσαι όσο περισσότερο μπορείς αντικειμενικός διότι το παιχνίδι μια χαρά μου φαίνεται και επίσης μας έχει χαρίσει πολλές ευχάριστες ώρες από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε. Αν δεν σου αρέσει το στυλ του FIFA υπάρχει πάντα το PRO με τους παίχτες που τρέχουν σαν ακρίδες και δεν μπορούν να ανταλλάξουν μια πάσα και συνέχεια γίνονται τζατζαρίσματα και μόνο παιχνίδι δεν γίνεται.

Κοιτα εδω μια ακριδα να τρεχει:

[ame]

[/ame]

Ειναι τοσο βλακες εκει στην ΕΑ που χαλανε και την εκδοση της κονσολας αυξανοντας την ταχυτητα και καταστρεφουν το animation.

Οσο για το fifa10 pc τι να πω.Γουστα ειναι αυτα.Αν σου αρεσει πασο.Παντως η αποψη μου ειναι η αντικειμενικη αληθεια και μαλλον εσυ εισαι στην απολυτη μειοψηφια.Αν 9 ατομα κραζουν και 1 εχει διαφορετικη αποψη αυτη ειναι δεκτη αλλα οχι και αντικειμενικη.

Δημοσ.
Κοιτα εδω μια ακριδα να τρεχει:

http://www.youtube.com/watch?v=l9G_93sJuTA

Ειναι τοσο βλακες εκει στην ΕΑ που χαλανε και την εκδοση της κονσολας αυξανοντας την ταχυτητα και καταστρεφουν το animation.

Οσο για το fifa10 pc τι να πω.Γουστα ειναι αυτα.Αν σου αρεσει πασο.Παντως η αποψη μου ειναι η αντικειμενικη αληθεια και μαλλον εσυ εισαι στην απολυτη μειοψηφια.Αν 9 ατομα κραζουν και 1 εχει διαφορετικη αποψη αυτη ειναι δεκτη αλλα οχι και αντικειμενικη.

ΟΟπππααα(φεεεετααα :-D) ...Μν μ πεις οτι συγκρίνεις τν κίνηση του pro με το fifa;;Εδώ άτομα π παίζουν προ,βρίζουν πώς πάνε έτσι σαν μαούνες κ ότι στρίβουν ελεεινά. Αν ενα πράγμα π μένει να βελτιωθεί ακόμα στο προ, είναι το σύστημα πάσας κ η κίνηση που βλέπουμε..

BTW αυτή είναι η κάμερα του be a pro(και του loading),που είναι άκρως διασκεδαστική κ αποδεχτή .

Δημοσ.

Δε νομίζω να είμαι ο μόνος που έχω αυτή την άποψη. Απλά ήμουν είμαι και θα είμαι οπαδός του PC Gaming. Μεγάλωσα με kick off και goal του Dino Dini και sensible soccer και fifa. Το PRO αν και έκανα την προσπάθεια να ασχοληθώ φαίνεται ότι δεν το αντέχει ο οργανισμός μου και το αποβάλει. Δεν το μηδενίζω το PRO το οποίο είναι αξιόλογο πραγματικά, αλλά το FIFA έχει καλύτερο gameplay. Μπορείς να ανταλλάξεις μια πάσα, μπορείς να ζωγραφίσεις στο γήπεδο. Από την μια το Sensible Soccer με την απόλυτη ελευθερία κινήσεων και από την άλλη το Kick Off με την συγκεκριμένη ανάπτυξη παιχνιδιού. Και στα 2 μπορούσες να σκοράρεις. Στο PRO για να σκοράρεις πρέπει να γίνει κανένα τζατζάρισμα, καμία κόντρα, καμία καταλάθος κεφαλιά, και έτσι και πατήσεις το κουμπάκι λίιιιιιιιιιγο παραπάνω πάει η μπάλα στην εξέδρα (έλεοςςςςςςςςςς). Πόσο λίγο πρέπει να πατήσω αυτό το καταραμένο κουμπάκι του σουτ?????Πόσο πιο λίγο?????Ότι και να πω βέβαια είναι υποκειμενικό γιαυτό σταματώ εδώ. Το FIFA 09 το καταευχαριστήθηκα. Φαντάζομαι ότι και το FIFA 10 θα είναι το ίδιο καλό. Εννοείται ότι θέλω να προσπαθήσει περισσότερο η ΕΑ. Εννοείται ότι περιμένω με αγωνία το NFS SHIFT διότι ως τώρα ήταν σκέτη απογοήτευση. Τα FIFA όμως δεν ήταν τόσο μεγάλη απογοήτευση όσο τα NFS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...