Olorin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Το ΝΒΑ που αναφερεις για pc ειναι αμερικανικο παιχνιδι και προοριζετε για την αμερικανικη αγορα. Στην Αμερικανικη αγορα οπως θα γνωριζεις οι ελεγχοι ειναι διαφορετικοι στην πειρατεια και υπαρχει μεγαλυτερος ελεγχος και διαφορετικη αντιληψη(οπως και στην Αγγλια βεβαια). Ο κοσμος αγοραζει original το παιχνιδι και στις 2 εκδοσεις σε πολυ μεγαλυτερα ποσοστα. Το fifa απο την αλλη ειναι ποδοσφαιρικο παιχνιδι και προοριζετε για μια πολυ ευρυτερη αγορα που περιλαμβανει σε ενα μεγαλο ποσοστο Ευρωπαικες χωρες και Ν. Αμερικανικες, Ασιας(ως mega fans της μπαλας). Η Ευρωπαικη αγορα με χωρες οπως η Ελλαδα, Πορτογαλια και ολο το πρωην Ανατολικο μπλοκ δεν αγοραζει (surprise surprise) original παιχνιδια, τα ιδια και για την Λατινικη Αμερικη οπου οι ελεγχοι ειναι σχεδον ανυπαρτκοι. Μπορεις να το καταλαβεις πιο ευκολα κοιτοντας τις πωλησεις του Madden NFL, που εχει τις μεγαλυτερες πωλησεις καθε χρονο σε sports games. Σου φαινετε λογικο περνωντας υποψη το 10πλασιο κοινο του ποδοσφαιρου σε συγκριση με το κοινο του american football? Σε γενικές γραμμές, συμφωνώ σχεδόν με όλα όσα έχεις γράψει και έχω παρόμοια άποψη επί του θέματος, με μοναδική εξαίρεση τα παραπάνω... Η παραπάνω λογική σου, αν και θεωρητικά έχει κάποια βάση, όχι μόνο δεν εξηγεί αλλά μάλλον αντιτίθεται στα γεγονότα: τόσο τα NBA Live 09 - NBA Live 10 όσο και το Madden NFL 09 - Madden NFL 10 δεν κυκλοφόρησαν/δεν θα κυκλοφορήσουν καν για PCs, παρόλο που (ειδικά το Madden) είναι όπως λες "αμερικανιές"... ΙΜΗΟ, ο λόγος που όπως λέτε "παραμελεί" η EA Sports τα PCs, σε αντίθεση με την Konami ή την 2K Sports (η οποία μάλιστα θα βγάλει το NBA 2K10 και για Wii, φέτος!!!), φαντάζομαι πως είναι ότι τα παιχνίδια τους είναι προγραμματισμένα/σχεδιασμένα/φτιαγμένα/όπως θέλετε πείτε το, με τέτοιον τρόπο ώστε το porting σε PC να μην είναι τόσο εύκολο... Έτσι, προτιμά σε κάποια franchises που ξέρει ότι όσο χάλια και να είναι θα πουλήσουν λόγω ονόματος τόσα κομμάτια που θα της φέρουν κέρδος (π.χ. FIFA) να βγάζει απλώς μια ελαφρώς αλλαγμένη έκδοση των last-gen PC versions και σε άλλα που ίσως να μην της προσφέρουν τόσες πωλήσεις παγκοσμίως (π.χ. NBA Live, Madden NFL) να κάνει ένα διετές (ή και παραπάνω; ) διάλειμμα μέχρι η ιπποδύναμη ενός μέσου PC να είναι τέτοια που να καθιστά πιο εύκολη/απλή/ανέξοδη/γρήγορη τη διαδικασία του porting της κονσολικής έκδοσης, ώστε να ξέρει ότι θα μπορεί να το διαθέσει στο μεγαλύτερο μέρος των PC users... Ούτε μίσος εναντίον των PCs, ούτε βαρεμάρα, ούτε θεωρίες συνομωσίας... Τα πράγματα πολλές φορές ίσως είναι υπερβολικά απλά, ειδικά αν σκεφτείς ότι ο βασικός στόχος δεν είναι άλλος από το κέρδος...
kostacurtas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 FIFA 10 - Gets Euro Release Date FIFA Soccer 10, developed by EA Canada, will be available in stores world-wide on Oct. 2, 2009 for the PS3, X360, Wii, PC, PS2, NDS, PSP and mobile.
fearwhatnow Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Ζητω!Μετα απο τα παρακαλια μας η ΕΑ αποφασισε να βγαλει στο pc το Fifa Cartoon!!
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Εε όχι..πάλι με τν μυρωδιά θα μείνουμε στα pc.
kostacurtas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 FIFA 10 Mexico vs. USA Trailer [gt]54015[/gt]
Daemonos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Fifa Catoon! χαχα πάλι στο pro θα λιώνουμε και το ξέρετε!
kostacurtas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 FIFA 10 demo dated for September 10 EA’s confirmed, abit in Polish, that the demo for FIFA 10 will release on September 10. No more info other then that we’re afraid, but we’ve left an email with EA to see if they’ll provide us with sweet, juicy, golden info. October 2 is when you’re getting your grubby mitts on it for PS3, 360, Wii, PS2, PSP, PC, and DS.
Alex1981 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Αύριο κυκλοφορεί το demo του Fifa 10 και νομίζω ότι θα πείσει πως κάθε άλλο παρά "αρπαχτή" είναι αυτό το παιχνίδι. Απ' όσα έχω δει και όσα έχω διαβάσει, υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία και κυρίως μια πολύ πιο ρεαλιστική απόδοση της πραγματικότητας. Αυτό που πραγματικά θέλω να δω στην πράξη είναι το 360 dribbling με την απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Ες αύριον, λοιπόν ;-)
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Κάθε χρόνο ακούγεται η ατάκα "φέτος δε θα είναι αρπαχτή" και δυστυχώς κάθε χρόνο διαψεύδεται... Άμα θέλανε, μπορούσαν να κάνουν port από τις κονσόλες, που από ότι ακούω η έκδοση είναι καταπληκτική...
fearwhatnow Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Αύριο κυκλοφορεί το demo του Fifa 10 και νομίζω ότι θα πείσει πως κάθε άλλο παρά "αρπαχτή" είναι αυτό το παιχνίδι. Απ' όσα έχω δει και όσα έχω διαβάσει, υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία και κυρίως μια πολύ πιο ρεαλιστική απόδοση της πραγματικότητας. Αυτό που πραγματικά θέλω να δω στην πράξη είναι το 360 dribbling με την απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Ες αύριον, λοιπόν ;-) Η μοναδικη ρεαλιστικη αποδοση της πραγματικοτητας ειναι οτι τα pc δεν μπορουν να αντεξουν τα ανυπερβλητα γραφικα της ΕΑ...Φυσικα ακομη υπαρχουν τα κοροιδα που θα πανε να αγορασουν το παιχνιδι για pc.
thanos_p Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Αύριο θα κατεβάσω το demo και είμαι μεσ' την τρελή χαρά! Μη με παρεξηγείτε, είμαι άρρωστος με το FIFA! Από τα videos που έχω δει, έχω πάθει πλάκα με τα γραφικά και το 360 dribbling! Μετράω τις ώρες...
swiftech Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 επιτελους και ας ελπισουμε οτι επιτελους θα λεει γιατι το προ ειναι για τα θηρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.