Προς το περιεχόμενο

FIFA 10

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι μονόδρομος το φετινό PES για τους PC gamers

According to the developers only ten percent of the FIFA gamers would have a PC that is fast enough to run the game with Next-Gen graphics - so EA would have to suffer the loss of sales volumes. The calculations are based on worldwide data so local differences are not taken into account.

But EA wants to improve the gameplay of the FIFA 10 PC version: among other features there will be an updated collision system as well as better animations for goal keepers and audience. Furthermore each team is said to receive an appropriate offensive and defensive orientation along with improved player switching.

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άντε πάλι ps3 έκδοση :(

Έτσι όπως έχουν κάνει το fifa τα τελευταία χρόνια είναι λόγος για αγορά κονσόλας ειλικρινά :-D

Δημοσ.

Το μόνο πράγμα που μου άρεσε στο fifa ήταν εκτός απο τις ενδεκάδες και τις περισσότερες ομάδες που έχει είναι το οτι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να πάρεις τον αμυντικό και να βάλεις γκόλ κάνοντας 10 τρίπλες!

Ελπίζω να το φτιάξουν αυτό στο pro

Δημοσ.

Το οτι οι εταιριες δεν ασχολουνται με pc games, ειδικα στα αθλητικα ειναι το πλεον λογικο. Οταν το 95% κατεβαζει σπασμενο το παιχνιδι για pc αντι να το αγορασει, περιμενετε και σοβαρη προσπαθεια απο τις εταιριες? Δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα...

Υπαρχει κανενα σωστο επιχειρημα (ειδικα οικονομικο καθως μιλαμε για εταιρια) και οχι απλα να το βγαλουν 'για την ψυχη της μανας τους' με διαφορετικο port?

Δημοσ.

Τι λες τωρα ρε συ kaiowas.Σοβαρα μιλας?Στην κονσολα δεν κατεβαζουν σπασμενα?Η 2k δηλαδη για την ψυχη της μανας της βγαζει το NBA και στο pc?Εχετε φαει το παραμυθι με την πειρατεια και συνεχεια με την ιδια καραμελα στο στομα ειστε?Εχεις δει τι πωλησεις κανει το Sims3 που βγηκε σπασμενο 500 μηνες κιολας νωριτερα?Εχεις δει τις πωλησεις του Anno 1404?Συμφωνα με τη δικη σου λογικη για ποιο λογο τοτε βγαινει το Sims3 σε pc?Και μην μου πεις καμια χαζομαρα του στυλ το αγοραζουν οι γυναικες.

Δημοσ.

To Fifa ειναι console game, end of story. Δεν ασχολουνται με pc port γιατι δεν πουλαει στο pc και εμπορικα δεν αξιζει. To sims ανεκαθεν ηταν pc game και οχι console, μην μου συγκρινεις ακυρα πραματα και μου μιλας για ενα τιτλο επιτυχια στο pc (4o all time selling game) ως παραδειγμα στις πωλησεις.

Το ΝΒΑ που αναφερεις για pc ειναι αμερικανικο παιχνιδι και προοριζετε για την αμερικανικη αγορα. Στην Αμερικανικη αγορα οπως θα γνωριζεις οι ελεγχοι ειναι διαφορετικοι στην πειρατεια και υπαρχει μεγαλυτερος ελεγχος και διαφορετικη αντιληψη(οπως και στην Αγγλια βεβαια). Ο κοσμος αγοραζει original το παιχνιδι και στις 2 εκδοσεις σε πολυ μεγαλυτερα ποσοστα.

Το fifa απο την αλλη ειναι ποδοσφαιρικο παιχνιδι και προοριζετε για μια πολυ ευρυτερη αγορα που περιλαμβανει σε ενα μεγαλο ποσοστο Ευρωπαικες χωρες και Ν. Αμερικανικες, Ασιας(ως mega fans της μπαλας). Η Ευρωπαικη αγορα με χωρες οπως η Ελλαδα, Πορτογαλια και ολο το πρωην Ανατολικο μπλοκ δεν αγοραζει (surprise surprise) original παιχνιδια, τα ιδια και για την Λατινικη Αμερικη οπου οι ελεγχοι ειναι σχεδον ανυπαρτκοι.

Μπορεις να το καταλαβεις πιο ευκολα κοιτοντας τις πωλησεις του Madden NFL, που εχει τις μεγαλυτερες πωλησεις καθε χρονο σε sports games. Σου φαινετε λογικο περνωντας υποψη το 10πλασιο κοινο του ποδοσφαιρου σε συγκριση με το κοινο του american football?

Εσενα δηλαδη ποια ειναι η εξηγηση σου για το φαινομενο των ports και τις μαπα pc εκδοσεις? Οτι οι εταιριες βγαζουν τρελα λεφτα και απο τις pc εκδοσεις, αλλα επειδη εχουν μπουχτισει στο κερδος λενε αστο μωρε δεν θελουμε αλλο, ας μην την βγαλουμε καλη την εκδοση για να μην αγορασει ο κοσμος στο pc fifa, ας αγορασει το pro γιατι η Konami σαν να εχει οικονομικα προβληματα? Που να ψαχνουμε τωρα designers να σχεδιαζουν απο την αρχη, αστο ιδιο δεν θα καταλαβουν...

Δεν ειμαι mega fan των originals btw, αγοραζω μονο οτι μου αρεσει παρα πολυ σε original (Football Manager, Fifa η Pro αναλογα, RPGs κτλπ), ομως δεν εχω απαιτησεις απο τις εταιριες απο την στιγμη που βλεπω οτι θα ηταν οικονομικα καταστρεπτικο (ειδικα σε αυτη την περιοδο οικονομικης κρισης που τα budget παντου κοβονται).

Δημοσ.

Που τις ειδες τις μαπα pc εκδοσεις?Ολα γινονται πιστα port και μαλιστα εχουν καλυτερα γραφικα.Μονο η τεραστιαααα ΕΑ sports δεν κανει ports.Δηλαδη εσυ μου λες τωρα οτι μονο αυτη η εταιρια εχει δικιο και οι αλλες ειναι κοροιδα που ΟΛΑ τα console games εκτος των exclusives γινονται port.

Δημοσ.

Σου απανανταω με 100 πραγματα σε αυτα που ειπες στο προηγουμενο ποστ και πιανεσε απο μια προταση και μου αλειωνεις το νοημα του ολου ποστ...δεν βγαινει ακρη ετσι ομως...

Κανοντας ενα απλο search στο φορουμ μπορεις να δεις οτι λεγονται τα ιδια και για αλλες εταιριες σχετικα με port, το να λες οτι μονο η EA το κανει ειναι η υπερβολη της υπερβολης. Σου περιγραφω οτι οικονομικα εχει λογικη υποσταση αυτο που κανει η EA (και δυστυχως και αλλες εταιριες). Εχει κατι με την ΕΑ συγκεκριμενα?

Διαβασε αυτο που εξηγει γιατι θα γινει το ιδιο που κανει η EA με το GOW2 η Epic:

Gears of War

Yet the PC port of Gears of War, released a year after the Xbox 360 original, didn't get nearly the amount of sales that were expected. Part of the problem was Microsoft's Games for Windows Live which forced people to pay for certain multiplayer features at the time (Games for Windows Live is now completely free). But the main reason was that even with all of the new content, many gamers most likely bought the original and didn't feel like buying it for a second time. It's a shame because the PC port was an excellent one on a technical level. With Epic now saying we won't get a PC port of Gears of War 2, it appears that PC owners will have to make due with this underrated PC version of the original.

(taken from bigdownload.com)

Διαβασε και για τα αλλα failed pc attempts εδω:

http://news.bigdownload.com/gallery/the-college-try-failed-pc-ports-of-console-games/1075012/

Επισης μπορεις να δεις απο αυτο το link http://en.wikipedia.org/wiki/Video_game_publisher

οτι η EA ειναι 2η σε μεγεθος video game publisher, μετα την Nintendo η οποια δεν ασχολειτε με pc καν. Επειδη τελευταια κλεινει η μια εταιρια του gaming μετα την αλλη, μαλλον εχει δικιο οι ΕΑ με τις κινησεις της για να κρατιετε στην κορυφη.

Στην τελικη γιατι σου φαινετε τοσο περιεργο που λεω οτι η EA δεν ασχολειτε με το pc fifa γιατι δεν συμφερει? και ξαναρωταω ΕΣΥ γιατι πιστευεις οτι δεν ασχολειτε και προσφερει ενα αθλιο fifa στους pc users?

Δημοσ.

Προσωπικα γνωριζω τον λογο που η EA sports δεν κανει το port.Και δεν ειναι τοσο τα διαφυγοντα κερδη απο την πειρατεια ο λογος.Αυτο σου εξηγω αλλα δεν προκειται κιολας να σου αλλαξω αποψη.Αυτο που υποστηριζεις βγαινει απο την ιδια εταιρια για να δικαιολογηθει.

Ο λογος εχει να κανει με την team που εχει αναλαβει το Fifa στην κονσολα.Δεν θα επεκταθω διοτι ειναι πραγματα που γνωριζω απο πρωτο χερι,αν θες με pm να σου στειλω σε γενικες γραμμες τι εχει γινει.

Παντως για να ξερεις και με το Pc Fifa 2010 με τα γραφικα Street Fighter 1 που θα εχει η ΕΑ δεν θα μπει μεσα οικονομικα.Δεν μπηκε ουτε με την εκδοση 09.Ειχε κερδη,οχι μεγαλα οπως με το World Cup 2006,αλλα ειχε θετικο προσημο.

Δημοσ.

Συνολικά, η PC έκδοση του GoW είναι καλύτερη από την X360, είτε το πάρεις από τα γραφικά, είτε από τον χειρισμό. Δεν κάνω καν λόγο για την μάχη με τον Brumak.

Ο κυριότερος λόγος που πάτωσε ήταν ότι έχουμε φάει στην μάπα πολλά third person shooters, η καθυστέρησή του με τις ΓΕΛΟΙΕΣ δηλώσεις του Mark Rein (πρώτα έλεγε ότι τα PCs θα χρειαστούν έξι χρόνια για να καταφέρουν να τρέξουν το GoW και μετά έβγαινε και έλεγε ότι οπτικά το GoW PC θα είναι καλύτερο από το Crysis. Sorry Mark αλλά δεν είμαστε θύματα) και τέλος το GFWL που έπρεπε να πληρώνεις τότε και ήταν στα πρώτα του βήματα (γεμάτο bugs κοινώς).

PS: Και επειδή το κόβω να έρχεται, προτού πεις <<Μα που είναι η ποικιλία>>, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι σε αντίθεση με το X360, το PC υπάρχει εδώ και ΠΟΛΥ καιρό με ένα κάρο παιχνίδια (μερικοί μπορεί ακόμα να την βρίσκουν με το Max Payne άλλωστε ή με κάνα Vampire: The Masquerade – Bloodlines). Χώρια το ότι consoles exclusives έρχονται στα PCs (βλέπε Conviction, Alan Wake, Final Fantasy 14, η Polyphony σκέφτεται την μεταφορά του GT5 στο PC κλπ κλπ). Βάλε μέσα σε αυτά τα Indie games, των οποίων η φαντασία αρκετές φορές ξεπερνάει την αντίστοιχη των μεγάλων gaming studios. Και δεν μιλάω καν για την νέα στρατηγική των Capcom, THQ και Square Enix που βλέπουν με καλύτερο μάτι τα PCs ;)

Δημοσ.

Εχετε μπερδεψει κατι, δεν ειμαι εκπροσωπος της εταιριας ουτε πολεμιος υπερ της ΕΑ, ουτε πολεμιος υπερ της κονσολας vs pc. Γραφω τον πιο λογικο λογο που μπορει μια εταιρια να επιλεξει το να μην βγαλει next gen το Fifa στο PC γιατι βγηκαν ολοι και λενε για απατη, ντροπη της εταιριας που δεν το κανει nextgen και 1002 αλλα. Ωραιος ο ρομαντισμος αλλα εχει ξεπεραστει στα χρονια μας. PC games δοξα το θεο εχω παιξει απειρα και οπως λες ακομα εχω installed το Max Payne στον παλιο υπολογιστη και καμια φορα παιζω.

Η ανακοινωση της εταιριας για το συγκεκριμενο θεμα (Next Gen or not Next Gen) κυμαινετε στο μηκος κυματος της παρακατω δηλωσης, που εχει ανακοινωθει παλιοτερα :

The PC version of FIFA 09 is different to the Xbox 360 and PlayStation 3 versions because of the CPU processing power required for the architecture of the game.

The majority of gamer's PC's do not have enough CPU processing power for this architecture, so FIFA09 on PC has been built to have the best possible graphics and gameplay engine while still being accessible to as many fans of the game as possible. If the architecture was identical to the Xbox 360 and PlayStation 3 versions, FIFA09 on PC would only be accessible to 1-3% of the PC systems on the market.

Having said that, FIFA09 on PC delivers a very deep gameplay engine, along with leading-edge visuals.

Δηλαδη ενα ματσο αρλουμπες! Γενικα ομως σε τετοιου ειδους εταιριες το να μιλανε για χαμηλη ζητηση σε καποιο κλαδο (οπως PC games που αναφερομαι εγω) αποφευγετε γιατι εχει αμεσως αντικτυπο στις μετοχες της, αρα δεν νομιζω αυτο που λεω να ειναι η επισημη γραμμη της εταιριας (ισως μονο στην περιπτωση του Madden που ειχε γινει σαλος οταν διακοπηκε η pc version και επρεπε να δικαιολογησουν τα αδικιολογητα).

Σχετικα με το team εχουν γινει απειρες αναφορες στο επισημο φορουμ της EA απο members περι ασυνενοησιας και μη συνεργασιας της NG team και της PC team, οπως και το γιατι η NG team δεν κανει την PC version. Και παλι ομως εμενα η σκεψη μου καταληγει οτι ειναι θεμα κοστους για την ΕΑ, αλλιως θα επερνε 2η NG team παραλληλα να κανει develop το παιχνιδι για PC.

Το να μην μπει μεσα οικονομικα μια εταιρια εχει 2 εκδοχες σε ενα project. Το να βγαλει συν προσημο σε ενα project της ταξης κερδη 1 εκ. ευρω δεν ειναι σοφη επιλογη οταν αν την ιδια ομαδα την εκανε allocate αλλου(στην δικια μας περιπτωση την ομαδα Nεχt Gen σε αλλο παιχνιδι), εβγαζε ενα παιχνιδι που εκανε κερδη 15 εκ (κρινοντας απο το average sale τετοιου ειδους παιχνιδιων της ιδιας εταιριας στο παρελθον). Μειον 14 εκατομμυρια θεωρειτε και οχι κερδος 1 εκ., οταν στο γενικο σου balance sheet περιμενει το Board of Directors συγκεκριμενα κερδη απο την εταιρια σαν συνολο.

Συνεχιζω να πιστευω οτι αν το παιχνιδι ηταν πολυ κερδοφορο για την εταιρια ολα τα προβληματα που μπορει να ξερεις fearwhatnow περι ομαδας θα λυνοντουσαν με απλες διαδικασιες, γιατι οπως ξερουμε money talks.

Anyway, εγω το βλεπω απλα οικονομικα το θεμα. Τα αθλητικα PC games, και πιο συγκεκριμενα τα ποδοσφαιρακια εχουν χαμηλοτερη ζητηση απο οτι στις κονσολες. Υπαρχει διαφωνια σε αυτο? Επομενως πιστευω οτι ειναι στην κριση καθε εταιριας να κανει οτι θελει με τις PC version της, αναλογα με το αντικρισμα της αγορας. Απο την στιγμη που η πλεοψηφια οσων συμμετεχουν στην συζητηση αυτη παιζει αντιγραφες στο PC (βαση γενικων στατιστικων δεν σας ξερω και προσωπικα, συγχωρεστε με αν κανω λαθος), δεν νομιζω να εχουν το δικαιωμα να κραζουν την αποφαση μιας εταιριας οταν ακομα και την Next-Gen εκδοση του PES που υμνουν την εχουν αντιγραφη και οχι γνησια. Το βλεπωσαν καποιος να μην εχει αυτοκινητο καν και να πηγαινει καθε πρωι εξω απο την αντιπροσωπεια της Mercedes και να βριζει τον διευθυντη γιατι το καινουργιο μοντελο τους δεν φρεναρει οσο καλα θα επρεπε (υπερβολη inserted) .

Κοβω εδω γιατι βλεπω οτι εχω κανει την συζητηση να ξεφυγει απο το παιχνιδι, και εχει παει στην εταιρια και τις αποφασεις της και εχουμε μπει στο τριπακι της αντιπαραθεσεις γιατι εγω βλεπω οικονομικα το θεμα και δικαιολογω την εταιρια ως προς τις οικονομικες της αποφασεις .

Παιχνιδι ειναι τελικα, σε οποιον δεν αρεσει απλα να μην το αγορασει/κατεβασει.

Δημοσ.

Παντως για να ξερεις και με το Pc Fifa 2010 με τα γραφικα Street Fighter 1 που θα εχει η ΕΑ δεν θα μπει μεσα οικονομικα.Δεν μπηκε ουτε με την εκδοση 09.Ειχε κερδη,οχι μεγαλα οπως με το World Cup 2006,αλλα ειχε θετικο προσημο.

Με 0 έξοδα για την pc έκδοση, δεν γίνεται να έχεις χασουρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...