Dark_Sage Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 παιδιά έχω ενα πρόβλημα.... έχω το κλασσικό χειριστήριο Logitech και εχω το εξης πρόβλημα σε αυτό το φίφα: ο σταυρός του χειριστηρίου ενώ δουλεύει κανονικά μεσα στο παιχνίδι όταν πατώ να πάει πάνω δεν κουνιέται ο παίχτης... έτσι αναγκάζομαι να παίζω με το αναλογικό... καμιά ιδέα πάνω σε αυτό?
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 παιδιά έχω ενα πρόβλημα....έχω το κλασσικό χειριστήριο Logitech και εχω το εξης πρόβλημα σε αυτό το φίφα: ο σταυρός του χειριστηρίου ενώ δουλεύει κανονικά μεσα στο παιχνίδι όταν πατώ να πάει πάνω δεν κουνιέται ο παίχτης... έτσι αναγκάζομαι να παίζω με το αναλογικό... καμιά ιδέα πάνω σε αυτό? Δες αν ανάβει το αναλογικό,γιατί και γω έχω το αναλογικό-ασύρματο της logitech και έχει φάει σκάλωμα,άμα είναι αναμμένο το αναλογικό παίζει με τον σταυρό ,κουλά πράγματα!
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Κανα patch βγήκε ή το άφησαν στην τύχη του τελείως το παιχνίδι φέτος;
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Κανα patch βγήκε ή το άφησαν στην τύχη του τελείως το παιχνίδι φέτος; Κανείς;;;
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ο συγκάτοικος μου αντιμετοπίζει ένα πρόβλημα με το νέο laptop του. Σύστημα- Pavilion dv6-2010sa windows 7 home AMD 2 athlon dcore m320 2.1 1mb cache,3gb ram ddr2, ati radeon hd 4200 128mb dd2 .Όποτε παίζει single για ώρες δεν έχει κανένα πρόβλημα,αλλά όποτε μπαίνει online παίζει για 5-10 λεπτά και το παιχνίδι πετάει σφάλμα και τα windows το κλείνουν..Τί μπορεί να παίζει;
Rubin074 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Συγνώμη, να ρωτήσω κάτι: όλοι εσείς (no offence, ειλικρινά), παίζετε FIFA 10 στο PC;
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Συγνώμη, να ρωτήσω κάτι: όλοι εσείς (no offence, ειλικρινά), παίζετε FIFA 10 στο PC; Προσπαθούμε..δεν έχουμε κονσόλες βλέπεις! κάποιος για το πρόβλημα ;
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ο συγκάτοικος μου αντιμετοπίζει ένα πρόβλημα με το νέο laptop του.Σύστημα- Pavilion dv6-2010sa windows 7 home AMD 2 athlon dcore m320 2.1 1mb cache,3gb ram ddr2, ati radeon hd 4200 128mb dd2 .Όποτε παίζει single για ώρες δεν έχει κανένα πρόβλημα,αλλά όποτε μπαίνει online παίζει για 5-10 λεπτά και το παιχνίδι πετάει σφάλμα και τα windows το κλείνουν..Τί μπορεί να παίζει; Ξέρει κανείς ρε παιδία,τί θα γίνει;;;Μας σπάσανε τα νεύρα...όπως διαπήστωσα ούτε και γω μπορώ να παίξω κάποιον online αγώνα είτε είναι lan είτε στο net. Ειδικά όταν κάναμε πριν λίγο lan το σύστημα είχε γονατήσει... Τί φταίει; Έχουμε και οι δύο μας windows 7 home .Στα vista όταν είχα δεν είχα πρόβλημα. Patch δεν βρήκα,δεν πήρα και καμία απάντηση εδώ...
Heatspreader Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Έβαλα το FIFA 10 στο PC και έπαθα πλάκα. Γιατί είναι τόσο μούφα ρε παιδιά? Το Demo στο PS3 είναι κλάσης ανώτερο, τόσο σε γραφικά όσο και σε Gameplay! Είναι τελείως διαφορετική η έκδοση για PC! Είναι η ιδέα μου, κάνω λάθος? Αποκλείεται οι FIFA οπαδοί να παίζουν την έκδοση για PC και να χαίρονται!
Mourgolikos Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δεν είναι η ιδέα σου. Απλά έχεις δίκιο Βέβαια υπάρχουν κάποια patches από modders που βελτιώνουν την κατάσταση στα γραφικά. ...η ea έκανε την αρπαχτή της πάλι στα pc....
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Στα γραφικά; Δηλαδή το gameplay είναι το ίδιο;!
DjAde Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 καλα ρε παιδια δεν το ξερατε εδω και 3 χρονια σχεδον η ea βγαζει διαφορετικες εκδοσεις για τις κονσολες και διαφερετικη για το pc ουτε τα γραφικα ειναι ιδια ουτε το gameplay τπτ απολυτος μονο το ονομα ειναι ιδιο
alexis333 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ρε παιδια γιατι ειναι τοσο μουφα τα γραφικα στο pc .... ??? Το εβαλα σημερα και μου εσπασε τα νευρα ... Ουτε εποχες ps2 να ηταν ... Πολυ χειροτερα ... Τι μπορουμε να κανουμε για να φτασουμε εδω ( σε επιπεδο γραφικων οπως του βιντεο ) ... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=lF35Vr4QnC4]αυτα τα γραφικα[/ame] Ή δε γινεται τπτ ... ??
VAssassin Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Υπάρχουν πατς για βελτίωση των γραφικών. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. edit:
alexis333 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Που υπαρχει αυτο το πατς .. ??? Ξερει κανεις που το κατεβαζω ... ??? Δε παλευεται αλλο με αυτα ταγραφικα ... Ενω εχει ωραιο gameplay ( γι αυτο αλλωστε το κατεβασα αφου το επαιξα προηγουμενως στο XBOX ) στα γραφικα ειναι εντελως μαπα ... ΠΑΤΑΤΑ με κεφαλαια γραμματα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.