Προς το περιεχόμενο

Νεο πι-σι?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως ισχυει περασε η παλαιολιθικη εποχη που παιζαμε σε οθονουλες 20 ιντσων!

Εκτος και αν παιζετε Mmorpg!

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με κάθε σοβαρότητα, πάρε PS3 ή Xbox, υπολογιστές για παιχνίδια δεν αξίζουν πια

αναλογα οπως εχεις συνηθισει,ειναι ολα θεμα συνηθειας...το χβοχ και το PS3 δεν θελω να τα βλεπω....εχω συνηθισει με πληκτρολογιο τι να κανουμε...ασε τα joypads...den yparxoyn.!!!γνωμη μου...:-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:46 ----------

οντως ποιος παιζει παιχνιδια σε Pc ποια?????

εκτος και αν παιζεις κανα RPG!

εγω εχω install sto pc μου GRID ,battlestationspacific ,HAWX ,nfs undercover ,TerminatorSalvation ,Wanted kai to PRO 2009...ειναι θεμα συνηθειας τα παιχνιδια στο pc...καλα θα κανει να το παρει εφοσον εχει τα χρηματα να διαθεσει...

Δημοσ.
Δυστυχώς ο 9400 δεν αξίζει τα 200€ του man. Ουσιαστικά είναι ένας binned 9Χ50, με κουτσουρεμένη cache...;)

τον εχω εδω και να 4μηνο..

μετα τον Ε2140 εχει μια μικρη διαφορα... :-D

αλλα πρσωπικα αν πηγαινα σε νεο υπολογιστη για απλη χρηση θα πηγαινα σε 7750

και για κατι ανωτερο σε 940... αλλα ισως (που μαλλον)αξιζουν προσοχης οι νεοι.. ... οπως καταλαβες θα αλλαζα στρατοπεδο...

υγ τα χρηματα που θα δωσεις για μενα ειναι πολλα... -500 θα ταν καλα... αν και παλι πολλα....γιατι μετα απο 6 μηνες ο υπολογιστης σου θα εχει τη μιση αξια...

προσωπικη αποψη...

Δημοσ.
μετα τον Ε2140 εχει μια μικρη διαφορα... :-D

Edit:Δικιά μου μλκία δεν το διάβασα καλά.:-)

Δημοσ.

Ενας γνωστος μου προτεινε το παρακατω, τι λετε? Τι θα μπορουσα να μειωσω σε λεφτα ωστε να μπει MOMBO και πληκτρολογιο+ποντικι+ακουστικα? αντε μεχρι 1600 ευρω το μαξιμουμ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

post-135500-129063008946_thumb.jpg

Δημοσ.

Καταρχήν αν πας σε ι7 θα βάλεις ddr3 ram σε triple channel...

Και αν δώσεις λεφτά για όλα αυτα...Δύσκολα θα βγεί με 1600€ αλλά βγαίνει..Κατα τα άλλα τα περισσότερα που έχεις μέσα είναι ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις σε ένα pc και είναι πάρα πολύ μεγάλη υπερβολή για εμένα...Πιστεύω καλύτερα να ακολουθήσεις με κλειστά μάτια τη σύνθεση του Dante80 και αν θές να δώσεις περισσότερα λεφτά βάλε τον vertex ή τον intel για ssd αντί για τον samsung που έχει...Η αγορά μιας πάρα πολύ καλής οθόνης είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ επένδυση από την αγορά ένος υπερβολικά entusiast συστήματος..Και η σύνθεση του Dante80 δεν υστερεί πραγματικά σε τίποτα απολύτως.

Και κάτι τελευταίο..Εδώ άλλοι παίζουν παιχνίδια ακόμη με pentium4 δεν τίθεται θέμα στη cpu αν θα παίξει καλά το παιχνίδι..Τόσο ο 955 της amd όσο και ο ι7 είναι υπερεπεξεργαστές..Δεν πρόκειται να καταλάβεις καμμία διαφορά στο παιχνίδι..Το "καλύτερος" ο ένας από τον άλλο για παιχνίδια είναι κάτι που στηρίζεται αποκλειστικά σε νουμεράκια για να γίνεται κουβέντα και σε καμμία περίπτωση δεν θα χάσεις εσύ κάτι.Το ίδιο ισχύει και για την gpu..Και με μια 4890 ειδικά την vaporx δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μην μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος όσο απαιτητικός και αν είσαι..

Δημοσ.
Καταρχήν αν πας σε ι7 θα βάλεις ddr3 ram σε triple channel...

Και αν δώσεις λεφτά για όλα αυτα...Δύσκολα θα βγεί με 1600€ αλλά βγαίνει..Κατα τα άλλα τα περισσότερα που έχεις μέσα είναι ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις σε ένα pc και είναι πάρα πολύ μεγάλη υπερβολή για εμένα...Πιστεύω καλύτερα να ακολουθήσεις με κλειστά μάτια τη σύνθεση του Dante80 και αν θές να δώσεις περισσότερα λεφτά βάλε τον vertex ή τον intel για ssd αντί για τον samsung που έχει...Η αγορά μιας πάρα πολύ καλής οθόνης είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ επένδυση από την αγορά ένος υπερβολικά entusiast συστήματος..Και η σύνθεση του Dante80 δεν υστερεί πραγματικά σε τίποτα απολύτως.

Και κάτι τελευταίο..Εδώ άλλοι παίζουν παιχνίδια ακόμη με pentium4 δεν τίθεται θέμα στη cpu αν θα παίξει καλά το παιχνίδι..Τόσο ο 955 της amd όσο και ο ι7 είναι υπερεπεξεργαστές..Δεν πρόκειται να καταλάβεις καμμία διαφορά στο παιχνίδι..Το "καλύτερος" ο ένας από τον άλλο για παιχνίδια είναι κάτι που στηρίζεται αποκλειστικά σε νουμεράκια για να γίνεται κουβέντα και σε καμμία περίπτωση δεν θα χάσεις εσύ κάτι.Το ίδιο ισχύει και για την gpu..Και με μια 4890 ειδικά την vaporx δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μην μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος όσο απαιτητικός και αν είσαι..

Δηλαδη τι θα με συμβουλευες να βγαλω και να βαλω στην θεση του? ΕΠΙΣΗΣ το πι-σι το θελω και για καμια εργσια για το Πανεπιστημιο.. ΑΥΤΑ

Δημοσ.

eshopgr1244301857719.png

Κάτι τέτοιο ας πούμε για κουτί και χειριστήριο για παιχνίδια..Όχι απλά θα σε καλύψει...Είναι μεγάλη υπερβολή για gaming pc...Και από εκεί και πέρα αν θες να επενδύσεις σε μια πάρα πολύ καλή οθόνη...http://www.shop13.gr/hp-l2275w-ke289a4-p-3599.htmlμε ένα σέτ πληκτρολόγιο ποντίκι ηχεία 1350..

Αλλιώς και με μία στα 200-250€ πάλι πολύ καλά θα είσαι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...