Kenjiman Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Γεια σας Επισκεφτομαι για πρωτη φορα αυτο το site γιατι πιστευω οτι θα με βοηθησει σε ενα προβλημα μου. Μολις εγκαταστησα τα linux και πηγα να βαλω το amsn αλλα πανω που παει να τελειωσει μου λεει: Checking for required C library versions ... OK Checking for X ... OK Checking for TCL Scripting Language ... failed ------------------------------- Error: Could not find 'TCL Scripting Language'. Try using the native package manager for Ubuntu 9.04 (apt-get) to install a package with similar name to 'tcl'. Error: Unable to prepare package AMSN MSN client. Τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Compile προσπαθεις να κανεις; Για αποτελεσμα του ./configure μου μοιαζει αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ωπα!ποιο λινουξ και πως πηγες να βαλεις το amsn?με compile απο οτι βλεπω.. υπαρχουν ευκολοι τροποι για ολα αυτα..πες μου διανομη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Να βαλεις και το tcl και το amsn απο το package manager της διανομης σου και να μην μπλεξεις με compile κλπ! Αν εισαι σε ubuntu >sudo apt-get install amsn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Γεια σαςΕπισκεφτομαι για πρωτη φορα αυτο το site γιατι πιστευω οτι θα με βοηθησει σε ενα προβλημα μου. σωστα πιστευεις συγνωμη για το οφ αλλα σε 3 λεπτα πηρε 3 απαντησεις!α ρε κοινοτητα που εχει η αυπνια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenjiman Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 παιδια, επειδη ειμαι τελειως noobας σε linux... Εχω τα ubuntu αλλα πως βαζω τον κωδικα που μου λεει ο jim_p? Και απο τον Synaptic Package Manager, αν εννοειτε αυτον, τι κανω? ευχαριστω και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 λοιπον στον συναπτικο κανεις αναζητηση και γραφεις το ονομα του προγραμματος το εμφανιζει δεξι κλικ για εγκατασταση και εισαι ετοιμος.Συναπτικος->συστημα>διαχειριση>synaptic package manager οι εντολες δινονται στο τερματικο->εφαρμογες>βοηθηματα>τερματικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenjiman Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 οκ ευχραριστω, το εγκατεστησα... Ευχαριστω πολυ... ΥΓ: Ελπιζω να περασω καλα στους AC/DC... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 η πιο ανεμπνευστη ροκ μπαντα.. αλλα καλα θα περασεις καλη αρχη με το λινουξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenjiman Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 εχω και αλλη μια απορια... πηγα να κατεβασω το flash player και κατεβασα το αρχειο αλλα οταν το ανοιξα ειχε μεσα δυο αρχεια που δεν εκαναν τιποτα. Προφανως πρεπει να τα βαλω καπου και να τα τρεξω με κατι... Μπορειτε να με βοηθησετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 εχω και αλλη μια απορια...πηγα να κατεβασω το flash player και κατεβασα το αρχειο αλλα οταν το ανοιξα ειχε μεσα δυο αρχεια που δεν εκαναν τιποτα. Προφανως πρεπει να τα βαλω καπου και να τα τρεξω με κατι... Μπορειτε να με βοηθησετε? παντα εγκατασταση με synaptic package manager προσθετοντας τις πηγες repositories οπου υπαρχουν ολα τα προγραμματα ελεγμενα να δουλευουν με τη διανομη σου http://www.nongnu.org/synaptic/action.html το apt get μονο σε ιδιοκτητα προγραμματα που δεν υπαρχουν στα repositories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenjiman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Αφου κατεβαζω το archive μου εχει μεσα πολλα αρχεια. Τι πρεπει να τα κανω αυτα για να βαλω το προγραμμα? Εχω μπερδευτει λιγακι! Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δεν το κανεις οπως το εκανες στα windows. Αυτα που ηξερες ανηκουν σε ενα αλλο λειτουργικο συστημα. Στο linux υπαρχει ο package manager. Ανοιγεις το αναλογο frontend που εχει, βρισκεις αυτο που θες, δεξι κλικ > "Προς εγκατασταση", "Εφαρμογη" και τελειωσες. Δες οποσδηποτε και αυτο το θεμα http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=207677 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenjiman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 επειδη το εχω στα αγγλικα... μπορειτε να μου πειτε τι θα κανω εκει? και τι ειναι το frontend? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=254 http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=859 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.