Προς το περιεχόμενο

Dell 2409W ή HP 2448hc

ThrowDOWN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

μέχρι πόσα χρήματα δίνεις?

για ποιο λόγο "φεύγεις" από την Τ240?

Δημοσ.

την 240 ισως την πουλησω thats why οχι για καποιο αλλο λογο

απο χρήματα σε ΤΝ λεω να παιξω παλι και μου φανηκαν καλες αυτες οι 2

• Super Moderators
Δημοσ.

τώρα που έπεσε η τιμή της θα την πουλήσεις? :P

πάνω από 200 euro δεν πρόκειται να πιάσει :-(

αν και είμαι Dell fanboy, θα επέλεγα την HP, το συγκεκριμένο της Dell μου φαίνεται κάπως πετσοκομμένο...

πάντως θα σου πρότεινα να έμενες με την Τ240 εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα

Δημοσ.

Εχω την Dell S2409.Οντως ειναι πολυ λιτη απο αποψη εξοπλισμου αλλα δεν ενοχλει καθολου στην τελικη.Αν τη θς για browsing ,games, movies ειναι αψογη επιλογη.Την αγορασα και γω γιατι ηταν κατα πολυ φθηνοτερη της 2448 αλλα να ξερεις ειναι ειναι καπως ανομοιες οθονες, γιατι η Dell ειναι native FullHD δλδ 1920x1080 ενω η HP 1920x1200 και πιστεψε με το επιπλεον υψος της δεν θα σε χαλασει καθολου...Εμενα μου φαινεται η Dell οτι ειναι μια τεντωμενη προς τα πλαγια 17"...Στα θετικα της HP βαλε την καμερουλα και την ρυθμιζομενη καθ'υψος βαση της και εχεις ενα παρα πολυ καλο γενικα pc monitor.Βεβαια ειναι και glossy και αν αρεσει ειναι θεμα δικο σου

Δημοσ.

Ο αδερφός μου έχει το αντίστοιχο μοντέλο της Dell στις 23 ίντσες. Δεν μπορώ να πω πως δεν είναι ωραίο, αλλά σαν τις Ultrasharp που κυκλοφορούν δεν είναι. Και συμφωνώ με τον Thresh, είναι πετσοκομμένη.

Εν συντομία και γω προτείνω την HP. Πιστεύω πως η αναλογία 16:10 είναι η ιδανική για όλες τις περιπτώσεις, απο διάβασμα μέχρι και gaming.

Offtopic: η Dell έχει διακόψει την παραγωγή των Ultrasharp 24άρων?

Η 2408WFP έχει εξαφανιστεί απ'το site, και η 2409WFP δεν έχει καν ανακοινωθεί. :-(

• Super Moderators
Δημοσ.
Offtopic: η Dell έχει διακόψει την παραγωγή των Ultrasharp 24άρων?

Η 2408WFP έχει εξαφανιστεί απ'το site, και η 2409WFP δεν έχει καν ανακοινωθεί. :-(

δεν νομίζω, κανονικά της παράγει...

Δημοσ.
Παίδες ποιά απο τις 2? αν υπαρχει κανεις που να εχει καποια απο ας πει καμια εντύπωση. θανκς :-D

Την hp την εχω βρει και εγω σε πολυ προσιτη τιμη 285 euro!!!!εαν σε ενδιαφερει στειλε μηνυμα να σου πω απο που.....

Δημοσ.

εχω δει φιλε μου αυτα τα μαγαζια που λες ομως οι περισσοτεροι δεν την εχουν διαθεσιμη...κατοπιν παραγγελειας κτλπ.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...