Προς το περιεχόμενο

Sapphire Radeon HD4850 1GB... €108 @ e-shop

Narayan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σουπερ τιμη.αμα σου χαλασει ομως την πατησες απο το ξεσοπ

Ηere we go again....

Μια φορα να δω ενα 8εμα που να μην ειπω8ει κατι αναλογο για το εκαστοτε μαγαζι...Στο τελος δν 8α αγοραζουμε hardware απο ελλαδα αλλα κατευ8ειαν απο το εργοστασιο...

Δεν διαφωνω για το κακο rma/servise του eshop μετα απο τοσα που εχω διαβασει εδω μεσα και οχι μονο.(αν και δν εχω προσωπικη κακη εμπειρια)

Παντως η τιμη ειναι αρκετα καλη.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
σουπερ τιμη.αμα σου χαλασει ομως την πατησες απο το ξεσοπ

υπερβολές, ok δεν είναι σαν του Πλαισίου αλλά είναι σαν το μέσο όρο πιστεύω...

Δημοσ.
Ελα ρε παιδια, toms hardware και test και αηδιες. Εμενα με ενδιαφερει να παιζει καλα το game που θελω να παιξω, και οχι να καθομαι να βλεπω το benchmark μερα-νυχτα...

Επισης να μην αναφερουμε για το toms hardware, μια ati λεει, μια nvidia κλπ.

Ο,τι θελει κανει ο καθενας :-) , απλως λεω τη γνωμη μου βαση της εμπειριας μου.

edit: Kατι που εχω προσεξει... η μεσαια κατηγορια της επομενης γενιας καθε καρτας γραφικων, ειναι παντα χειροτερη απο την καλυτερη της προηγουμενης γενιας ;-) , για μενα αν θες καλυτερη απο την 3870, η 4870 ειναι μονοδρομος.

Σου απαντω με λινκ απο benchmark και απαντας με τη φραση 'Ελα ρε παιδια, toms hardware και test και αηδιες'

Το ποιος απο τους δυο μας λεει οτι θελει, μπορουμε να ρωτησουμε τους υπολοιπους που ειναι στο τοπικ

Δημοσ.

εχω 3 συστημα στον χωρο που μενω.το ενα εχει 3850,το αλλο 3870 και το αλλο 4850.ε η 4850 δεν εχει καμια επαφη με την 3870,δεν ειναι απλα καλυτερη,ειναι πολλες φορες καλυτερη!!!!και ετσι καλυτερη θα ειναι και η ....''5870'' απο την 4850 κλπ κλπ....

Δημοσ.

Νταξ, μην υπερβάλλουμε του δέοντος, δεν είναι και πολλές φορές καλύτερη, γύρω στο 30%-50% γρηγορότερη είναι.

Στο 2K6 μάλιστα, η διαφορά νομίζω πως είναι ακόμα μικρότερη.

Δημοσ.
edit: Kατι που εχω προσεξει... η μεσαια κατηγορια της επομενης γενιας καθε καρτας γραφικων, ειναι παντα χειροτερη απο την καλυτερη της προηγουμενης γενιας ;-)

Συμφωνώ απόλυτα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Συμφωνώ απόλυτα.

ναι μόνο που δεν ταιριάζει με αυτή την περίπτωση...

διότι η 3870 δεν είναι η καλύτερη της προηγούμενης γενιάς, υπήρχε και η 3870Χ2....

Δημοσ.
30-50% λιγο ειναι??

Όχι, δεν είναι λίγο, αλλά δε θα το έλεγα και "όχι απλά καλύτερη, αλλά πολλές φορές καλύτερη". Δηλαδή για κάποια που έχει διπλάσιες επιδόσεις ακα 100% ταχύτερη ή ακόμα και 200%, τι θα έλεγες;

Δημοσ.

το εγραψα με αυτον τον (λανθασμενο)τροπο για να δωσω εμφαση,δηλαδη οτι ειναι πολυ καλυτερη.δεν βγαζει η μια πχ σε συγκεκριμενη αναλυση 50 fps και η αλλη 150 αλλα η διαφορα τους ειναι πολυ μεγαλη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...