LaryHimura Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ψάχνω για να αγοράσω ένα internet security , αλλα δεν ξέρω τί να επιλέξω .....ήμουν ανάμεσα σε panda και nod 32 . Θέλω να μου πείτε ποιό είναι το ποιό ελαφρύ και ποιό το καλύτερο σε προστασία......
alexziog Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Κανένα πρόγραμμα δεν σου προσφέρει απόλυτη προστασία.Χρησιμοποιώ το panda internet security 2008 και είμαι ευχαριστημένος.Δεν έχω δοκιμάσει το nod 32.Αν θες μπορείς να κατεβάσεις μια free trial έκδοση από το καθένα,να τα δοκιμάσεις στο pc σου και να επιλέξεις εσύ πιο είναι το καλύτερο.
saxtou junior Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ΤΟ panda internet security 2009 παρε πολυ καλο
Jason13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 eset internet security δηλ. nod32 με firewall ..αλλα δεν μου κανει κατι το σπουδαιο..αλλα με εχει βοηθησει σε μερικα πραγματα/..εχω δει norton (οχι πως το συνηστω)αλλα ηταν καλυτερο σε θεμα firewall
PeterHeppner Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ψάχνω για να αγοράσω ένα internet security , αλλα δεν ξέρω τί να επιλέξω .....ήμουν ανάμεσα σε panda και nod 32 . Θέλω να μου πείτε ποιό είναι το ποιό ελαφρύ και ποιό το καλύτερο σε προστασία...... Αν πραγματικά θέλεις να αγοράσεις, μόνο Norton 2009
LaryHimura Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Παιδιά , έτσι δεν βγάζω λύση , ο ένας μου λέει norton ,ο άλλος panda , ο άλλος eset......έλεος!
XronisR Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Kαι εγώ θα σου πω Zonealarm να σε μπερδέψω πιο πολύ..Αυτό είναι το καλύτερο firewall...
LaryHimura Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Kαι εγώ θα σου πω Zonealarm να σε μπερδέψω πιο πολύ... .....έλεος...... αν μπορείτε τουλάχιστον δώστε μου και ένα link σαν στοιχείο της γνώμης σας..... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:22 ---------- Kαι εγώ θα σου πω Zonealarm...Αυτό είναι το καλύτερο firewall... Απο ότι γράφω δεν θέλω firewall μόνο του , αλλα internet security......
ss13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 ψάχνω για να αγοράσω ένα internet security , αλλα δεν ξέρω τί να επιλέξω .....ήμουν ανάμεσα σε panda και nod 32 . Θέλω να μου πείτε ποιό είναι το ποιό ελαφρύ και ποιό το καλύτερο σε προστασία...... Κατέβασε το http://www.free-av.com/ και δοκιμασέ το είναι πολύ καλό αναλόγως που μπαίνεις στο internet , αν είναι να μπαίνεις σε τσ..... ότι και να βάλεις δεν θα κάνει πολλά πράγματα !!
X_MEN_SAGIAS Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 φιλε μου εγώ έχω τα άναστ είναι ελαφριά και free δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και 3 χρονια
LaryHimura Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Κατέβασε το http://www.free-av.com/ και δοκιμασέ το είναι πολύ καλό αναλόγως που μπαίνεις στο internet , αν είναι να μπαίνεις σε τσ..... ότι και να βάλεις δεν θα κάνει πολλά πράγματα !! Δεν θέλω κάτι σε free γιατί συνήθως δεν κάνουν καλή δουλειά......
LaryHimura Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Kaspersky!!!!!!Ειναι αρκετα βαρύ ομως. Είχα kaspersky και μάλλον θα γυρίσω σε αυτό , δοκίμασα σε trial της eset , norton , panda αλλά δεν έχουν ad-blocker που το χρειάζομαι και μου φένονται πολύ περίπλοκα.....μήπως ξέρετε κανένα plug-in για το chrome για τα popups?
flik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Γιατί το kaspersky ad-blocker υποστηρίζει τον chrome; Μακάρι αλλά δεν νομίζω. Eset, kaspersky ή Norton για αυτό που ψάχνεις απο μένα. Δοκίμασε τα και όποοιο σ αρέσει. Απλά
LaryHimura Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Γιατί το kaspersky ad-blocker υποστηρίζει τον chrome; Μακάρι αλλά δεν νομίζω. Eset, kaspersky ή Norton για αυτό που ψάχνεις απο μένα. Δοκίμασε τα και όποοιο σ αρέσει. Απλά Είχα kaspersky και τον υποστήριζε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.