Προς το περιεχόμενο

Καλοκαιρινες Επεκτασεις !!!!! :-)

blacksuede

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκλεισε το μπαλκόνι;

What a waste of space!

Μα καλά, δεν υπάρχει μια αμοιβή για τους ρουφιάνους;

Τι, τσάμπα θα τους δώσω;

Υπάρχει κάποιος που δεν ξέρει κανέναν που να έχει στην ιδιοκτησία του κάτι και να μην έχει κάνει ούτε ένα μικρό custom mod?

Δημοσ.

αν ειναι να ρουφιανεψουμε τον γειτονα για το μπαλκονι ΤΟΥ, κατι που ΔΕΝ ειναι δουλεια μας

τοτε πρεπει να παρουμε ενα μπλοκακι οταν βγαινουμε στο δρομο και να σημειωνουμε αριθμους αυτοκινητων που παραβιαζει την εισοδο σε απαγορευτικους δρομους και για παρανομο παρκαρισμα!

τουλαχιστον ο δρομος ειναι κοινοχρηστος και τον πληρωνουμε ολοι μας.

γιατι δε το κανει κανεις?

Δημοσ.
αν ειναι να ρουφιανεψουμε τον γειτονα για το μπαλκονι ΤΟΥ, κατι που ΔΕΝ ειναι δουλεια μας

τοτε πρεπει να παρουμε ενα μπλοκακι οταν βγαινουμε στο δρομο και να σημειωνουμε αριθμους αυτοκινητων που παραβιαζει την εισοδο σε απαγορευτικους δρομους και για παρανομο παρκαρισμα!

Γιατί δέν είναι πρακτικό.Γιατι μιλάμε για αυτοκίνητα.Το μπαλκόνι εκ των πραγμάτων δέν θα σηκωθεί να φύγει μέσα σε 15-50-200 λεπτά απο την στιγμή της καταγγελίας.

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι όμως ;):P

Δημοσ.

Έχω γνωστό, που λέει ότι θα παρατήσει τη δουλειά του, να γίνει τροχονόμος να μοιράζει κλήσεις. Και να επιπλήτει συναδέλφους που δεν κάνουν τη δουλειά τους.

Ξέρετε τώρα μωρέ τι γίνεται... Η ατιμωρησία ισχυρίζονται πολλοί (εγώ δεν ανήκω σε αυτούς, είναι οι αμερικανοθρεμένοι φίλοι μου :-) ), είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στην Ελλάδα.

Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, συμφωνώ. Όχι για τον καραμήτρο που παρκάρει στη μέση του μονόδρομου, γιατί εκεί είναι το περίπτερο.

Αυτός δεν θέλει κλήση, δυο φάπες θέλει.

Όχι. Για τους 300 και τους χίλιους μύριους επίδοξους 300.

Είναι σαφές ότι δεν αναφέρομαι σε Σπαρτιάτες, ε?

Δημοσ.

Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι. Εκτός από το γεγονός ότι κλείνοντας το μπαλκόνι του μπορεί να κάνει την πολυκατοικία να μοιάζει με τσαντίρι, έτσι;

Γενικά, η τήρηση των νόμων ΕΙΝΑΙ δουλειά μας και, αν δεν κάνω λάθος, το λέει και στο σύνταγμα (ή το έλεγε μόνο παλιότερα; ). Η τιμωρία της παρανομίας δεν είναι δουλειά μας, αλλά η καταγγελία της φυσικά και πρέπει να μας απασχολεί. Αν δω μια κλοπή αυτοκινήτου, θα πάρω την αστυνομία. Αν ο γείτονας δέρνει τη γυναίκα του, θα το καταγγείλω, αν το εργοστάσιο δίπλα ρίχνει απόβλητα, επίσης κτλ. Μερικοί δεν το κάνουν γιατί νιώθουν αλληλεγγύη με τον πολίτη που εξαπατά το κακό κράτος, άλλοι επειδή δε θέλουν να μπλέξουν, συμπαθούν τον γείτονα κτλ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι και σωστό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...