Προς το περιεχόμενο

Καλοκαιρινες Επεκτασεις !!!!! :-)

blacksuede

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα δεν το πω καπου θα σκασω,

τι βλακειες λεμε για αναβαθμιση σε pc και κουραφεξαλα

σημερα ο απεναντι γειτονας εκλεισε το μισο μπαλκονι

χαχαχαχαααααααα

χτες λαδωθηκε η αστυνομια και σημερα με την προοδο εργασιων

θα ειναι ετοιμα ολα

χαχαχαχααααααα

απλα συγχαρητηρια ρε φανταστικε γειτονα!

Δημοσ.

Τι σχέση έχει η αστυνομία ? Κάνε μια καταγγελία στην πολεοδομία, όλα αυτά γίνονται από την ενοχή των περίγυρων που απλά αδιαφορούν

Δημοσ.
Τι σχέση έχει η αστυνομία ? Κάνε μια καταγγελία στην πολεοδομία

εκτός αν λάδωσε κι εκεί.....οπότε μας απομένει μόνο ο Ευαγγελάτος και ο Παπαδάκης.....:-D

Δημοσ.
Ε;Τι σχέση έχει η Αστυνομία με την Πολεοδομία είπαμε;;;

ε, φανταζομαι πως αν η πολεοδομια αντιληφθει παρανομια θα καλεσει την αστυνομια για να εφαρμοσει το νομο

εκτος και αν η πολεοδομια εχει δικο της εκτελεστικο μηχανισμο......

Δημοσ.

You got it.Η αστυνομία στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι άχρηστη.Δεν νομίζω οτι θα έρθει ο εκάστοτε αστυνομικός με μια αξίνα στο χέρι,ούτε καν για να βεβαιώσει την παρανομία.Συντάσσεται μια ωραιότατη επιστολή και ο δικαστικός κλητήρας στην παραδίδει φάτσα φόρα στο σπίτι,ίσως με την παρουσία αστυνομικού.

Σαφώς και η πολεοδομία (προϊστάμενος) κάνει παρατυπίες όταν υπάρχει το ανάλογο αντίτιμο,άλλα οταν υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες δέν μπορεί να κάνει αλλιώς.Θα εφαρμόσει τον νόμο κατα γράμμα θέλει δέν θέλει.

Δημοσ.

Κι εγώ ήμουν παρών στην κατασκευή μιας πλατφόρμας πάνω στην αμουδιά αλλά είναι γνωστός και δε θέλω να τον δώσω...

Δημοσ.
ε, φανταζομαι πως αν η πολεοδομια αντιληφθει παρανομια θα καλεσει την αστυνομια για να εφαρμοσει το νομο

Η αστυνομία δεν έρχετε, κανένας αστυνομικός δεν είναι μηχανικός. Έρχεται κλιμάκιο 2ατομα συνήθως και κάνουν αυτοψία, συγκρίνουν με τα σχέδια που έχει βγει η οικοδομική άδεια και απο εκεί και πέρα αρχίζει το πάρτυ

Δημοσ.
και που ειναι το προβλημα που ο γειτονας εκλεισε το μισο μπαλκονι?

και που είναι το πρόβλημα εγώ που μένω στον τελευταίο όροφο να κάνω άλλον 1 απο πάνω?

Δημοσ.
και που είναι το πρόβλημα εγώ που μένω στον τελευταίο όροφο να κάνω άλλον 1 απο πάνω?

υπερβαλεις τωρα.

σε λιγο θα μου πεις οτι θα εχεις προβλημα αν ο γειτονας σου εχει 5 τηλεορασεις και 2 ψυγεια.

η ταρατσα ειναι κοινοχρηστη. το μπαλκονι του ομως οχι. ειναι αποκλειστικα δικο του. αμα λαχει βαζει ενα ντιβανι και κοιταται εκει...

βεβαια δε λεω οτι ειναι νομιμο αυτο που κανει αλλα δε νομιζω να ενοχλει κανεναν γειτονα.

Δημοσ.

Τυπικά, ο τύπος είναι παράνομος.

Ρεαλιστικά, δε θα πεισθώ ποτέ πως οι καταγγελίες γίνονται από νομιμοφροσύνη και όχι από μικρόψυχα ανθρωπάκια.

Δημοσ.

Ρεαλιστικά, δε θα πεισθώ ποτέ πως οι καταγγελίες γίνονται από νομιμοφροσύνη και όχι από μικρόψυχα ανθρωπάκια.

+1

μια φορα που συμφωνουμε....

Δημοσ.

Άφησε μόνο μια μικρή εξαίρεση της τάξεως του 0,01 % ( :-D ), για τις καταγγελίες που γίνονται για λόγους ασφαλείας. Συμφωνείς μοδεράτορα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...