Προς το περιεχόμενο

texas holdem

Giorgos?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδω και καποιο καιρο οργανωνονται ελληνικα τουρνουα στα Σκοπια και στην Βουλγαρια. Στα Σκοπια το προηγουμενο Σ/Κ η συμμετοχη ηταν 200+20 και ειχε πανω απο 150 συμμετοχες απο ελληνες παιχτες. Στην Βουλγαρια εχει οργανωθει και τουρνουα greeks vs bulgarians με 1000+100 buy in. Επισης πριν μερικους μηνες ειχε ελληνικο τουρνουα στην Βιεννη με 500+50 main event και αρκετα satelites.

Επισης αρκετοι ελληνες εχουν διακρηθει σε ευρωπαικα τουρνουα με κερδη πανω απο 10.000 ευρω (περισσοτερα στο pokerland.gr)

Αρα παιχτες υπαρχουν, που παιζουν και καλα ποσα, οι περισσοτεροι εξ'αυτων απο Βορεια Ελλαδα γιατι τα Σκοπια πεφτουν μακρια απο την Αθηνα.

Εδω και καιρο λεγεται οτι στο Hayatt Θεσσαλονικης θα ανοιξει ποκερ room αλλα ακομα δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση (εχουν κανει επαφες με μερικους γνωστους παιχτες για να οργανωσουν τουρνουα και να προσελκυσουν κοσμο). Αν τελικα γινει θα μαζευει πολυ περισσοτερο κοσμο απο τα Σκοπια γιατι αρκετος κοσμος δεν γουσταρει την συμπεριφορα των Σκοπιανων (και εγω μεσα σε αυτους) και το τραβηγμα μεχρι εκει.

Ναι τώρα μπορεί και να υπάρχουν...Θα ανοίξουν σιγά σιγά..γιατί δεν έχουν ανοίξει τόσο καιρό λέω.

Δημοσ.

Η νομοθεσία απαγορεύει το texas holdem και άλλα ήδη poker.

Αλλά με την άνθηση που έχει τώρα στο internet και στης γειτονικές χώρες μάλλον θα αλλάξει αυτό. Αν το θέλουν τα καζίνο δεν νομίζω ότι θα αλλάξει ο νόμος.

Μάλιστα έχω την εντύπωση ότι το κράτος είναι μέτοχος του καζίνο της πάρνηθας αλλά δεν είμαι σίγουρος. Να μην ξεχνάμε κιόλας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να περιορισει, όσο είναι δυνατό, τον τζίρο από τον ψηφιακό τζόγο (βλέπε νέος νόμος για internet cafe)

http://www.blackdot.gr

Δημοσ.

Γενικώς ακούγεται εδω και περίπου ένα χρόνο πως κάποια καζίνο θα ανοίξουν αίθουσες πόκερ.

Οι συνθήκες όμως δεν είναι και οι καλύτερες... εκτός από αρκετά υψηλό ποσοστό του pot που μένει στο καζίνο, είχε γραφτεί ακόμα και για χρονοχρέωση! Ελπίζω να έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε, όταν έχω χρόνο θα ψάξω να βρω το αρθράκι που τα ανέλυε :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ,οσοι λετε οτι δεν εχει κερδος το καζινο απο το texas. to kazino μονο κερδος εχει απο το texas και καθολου ζημια, μονο η αδεια και τα τραπεζια.

Δημοσ.

Αν δεν απατώμαι το καζίνο έχει μεν κέρδος αλλά μηδαμινό σε σχέση με τα λεφτά που παίζονται μεταξύ των παικτών... εκτός αν έχει στήσει 20 τραπέζια και είναι συνέχεια γεμάτα.

Δημοσ.
Αν δεν απατώμαι το καζίνο έχει μεν κέρδος αλλά μηδαμινό σε σχέση με τα λεφτά που παίζονται μεταξύ των παικτών... εκτός αν έχει στήσει 20 τραπέζια και είναι συνέχεια γεμάτα.

αν ερθει το ποκερ στην ελλαδα τα τραπεζια θα ειναι συνεχεια γεματα .

Δημοσ.

Ναι όντως το κέρδος από τραπέζια Texas Hold Em δεν συγκρίνεται με το κέρδος που βγάζει το καζίνο όταν παίζεις "εναντίον" του ... Παρόολα αυτά βγάζουν κέρδος ... και πιστεύω θα είναι ικανοποιητικό για τον λόγο που ανέφερε ο p_under. Άσε που ... ο βασικός σκοπός του καζίνου ... είναι ουσιαστικά να "μπεις" σε αυτό :D ... Πιστεύω ότι θα είναι αρκετοί αυτοί που εκτός από Texas Hold em ... θα δοκιμάσουν κ κάτι άλλο ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...