liapinio Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Καλησπέρα παιδιά, εγκατέστησα τα windows 7 στο laptop μου. Το πρόβλημα έχει να κάνει με το πληκτρολόγιο το οποίο είναι διαφορετικό απο αυτο της microsoft. Δλδ το @ είναι πάνω απο το shift και όχι στο 2 και καποια άλλα πληκτρα... Ξέρει κανεις πως μπορεί να διορθωθεί??Έψαξα στην toshiba αλλα δεν μπορω να βρω κατι...
liapinio Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Άσχετο αλλά πως τα πηγαίνει με το νέο λειτουργικό; Πηγαίνει πάρα πολύ καλά, έχω την εντύπωση καλύτερα απ οτι με xp ( εκανα αναβάθμιση και στην ραμ βαζοντας 2GB ),vista δεν ειχα δοκιμάσει. Με το πληκτρολογιο καμιά ιδέα ρε παιδια??
leukonas Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Κατέβασε αυτό http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=9d467a69-57ff-4ae7-96ee-b18c4790cffd&displaylang=en κάπου θα δείς ένα εργαλείο : Remapkey.exe: Remap Windows Keyboard Layout .Με αυτό έκανα δουλειά στα xp .Δοκίμασε μήπως κάνει δουλειά και στα 7.
circadian Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 ισως το πληκτρολογιο ειναι σεταρισμενο σε english(uk) και οχι σε english(us). στα xp αυτο το αλλαζες απο τον πινακα ελεγχου.
basilis5 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 νομιζω κι εγω αυτο ειναι.ειχα το ιδιο προβλημα οταν σπουδαζα αγγλια αλλα το συνηθισα και ειναι και πιο πρακτικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.