Alexisssss Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Ναι ρε αλλα αμα εχει κολλημενο Pixel δεν εχω το δικαιωμα να την αλλαξω για οποιοδηποτε λογο θελω εγω αρκει να μην εχουν περασει 7 μερες απο τοτε που την αγορασα; Αρκει βεβαια να μη εχω καταστρεψει την συσκευασια της ΕΕΕΕ;;;; Απαντηστε μου pls
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Απο ποιο καταστημα? Αν αναφερεσαι στο e-shop, αυτα αναφερει: Υπηρεσία DOA (Dead On Arrival) Το e-shop.gr θωρακίζει τις αγορές σας: Αγοράζοντας από το e-shop.gr οποιοδήποτε προϊόν, πέρα από την επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή, σας παρέχουμε επιπρόσθετα εγγύηση άμεσης αντικατάστασης του σε περίπτωση DOA (εξαρχής ελαττωματικό προϊόν), μηδενίζοντας έτσι τον χρόνο αναμονής service για προϊόντα που δεν λειτούργησαν ποτέ. Η εγγύηση DOA παρέχεται για έως 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις: * Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί από τον πελάτη σε οποιοδήποτε e-shop point εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, με την πλήρη συνοδευτική συσκευασία του * Η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη που προκλήθηκε από κακή χρήση του προϊόντος, όπως για παράδειγμα και όχι αποκλειστικά από πτώση, λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή, επέμβαση στο εσωτερικό του από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς κτλ * Για τα e-shop points των Αθηνών, καθώς και Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου Κρήτης, Καλαμάτας, Πάτρας, Κατερίνης, Λάρισας που διαθέτουν τεχνικό τμήμα, εφόσον το προϊόν παραδοθεί εντός των ωρών λειτουργίας του service, ο έλεγχος και η ενεργοποίηση της διαδικασίας άμεσης αντικατάστασης γίνεται επιτοπου * Σε περίπτωση που το ελαττωματικό προϊόν επιστραφεί σε e-shop point που δεν διαθέτει τεχνικό τμήμα, αυτό επιστρέφει στα κεντρικά για έλεγχο και άμεση αντικατάσταση με νέο εφόσον εμπίπτει στην κατηγορία DOA, και αποστέλλεται στο e-shop point που παραδόθηκε αρχικά, για παραλαβή * Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος DOA, το e-shop.gr υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών προδιαγραφών ή να προχωρήσει σε επιστροφή των χρημάτων στην αρχική τιμή αγοράς στον πελάτη . Εκ πρωτης οψεως φαινεται να καλυπτει προϊόντα με ανοιγμενη συσκευασια, αλλα μιλαει μονο για ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ προϊόντα, και οχι για "οποιονδηποτε λογο επιστροφης" οπως λες εσυ. Και δεν δικαιουσαι να την αλλαξεις με διαφορετικη, παρα μονο με ιδια, εκτος κι εαν μεσα σε 7 μερες τους εχει τελειωσει το αποθεμα Σου απαντησαμε pls (Εκανα τον τραγικο χρονο των... 2 λεπτων να βρω αυτες τις πληροφοριες ) Παντως, με αυτη τη τιμη εγω θα τσιμπαγα ΑΥΤΗ κατευθειαν! Και χωρις αυτη τη τιμη παντως, παλι αυτη τσιμπησα (261€).
Alexisssss Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 μπορείς να πάρεις την Samsung, να προσέξεις πως θα την βγάλεις από το κουτί της (χειρουργική ακρίβεια) να checkάρεις αν έχει καμένο pixel και να αποφασίσεις αν την κρατήσεις ή όχι... μετά μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση για οποιονδήποτε λόγο (τα πουλιά πετάνε χαμηλά) όπως ορίζει ο νόμος... Απλα το ειπα αυτο γτ συμφωνα με τον THRESH ετσι ειναι thanks παντως georgeman
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Τσεκαρες προσφορουλα πιστευω στο λινκ ε? Επειδη την εχω την οθονη αυτη, για ο,τι θες pm me. Κι εγω πιστευω οτι αν τους το ζητησεις ευγενικα δε θα σου πουν "μα μου!!" στην αλλαγη Απλα εγραψα τι αναφερεται στο ιδιο το site.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Παραηταν καλο για να κρατησει πανω απο μερικες ωρες Παντως αν δεν εχει καποιος πηγη φωτος πισω του η οθονουλα ειναι ο,τι πρεπει
Alexisssss Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Γεια σας παιδια. Τελικα πηρα την Τ240HD. Το προβλημα μου ειναι το εξης,με το που ανοιγω την οθονη(ειτε βλεπω τηλ. ειτε εχω τον υπολογιστη ανοιχτο)ακουω αν ηχο ο οποιος ειναι πολυ υψηλης συχνοτητας και χαμηλης εντασης.Ακουγεται τα πρωτα 5 λεπτα και μετα εξασθενει(ισα που ακουγεται).Τι να κανω να πω απο το e-shop και να την αλλαξω,ή δεν ειναι τπτ;Παντως ειναι τρομερα ενοχλητικο ιδιαιτερα οταν εχει ησυχια(σου τρυπαει τ'αυτια ).Ρωταω γτ εχω την εντυπωση οτι οσο περναει ο καιρος,ο ηχος αυτος γινεται ολο και πιο δυνατος.Τι να κανω;
caution Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 ...σίγουρα είναι από την οθόνη ο ήχος; ( known issue για την Τ240HD δεν είναι, άρα... )
trolaios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Γεια σας παιδια.Τελικα πηρα την Τ240HD. Το προβλημα μου ειναι το εξης,με το που ανοιγω την οθονη(ειτε βλεπω τηλ. ειτε εχω τον υπολογιστη ανοιχτο)ακουω αν ηχο ο οποιος ειναι πολυ υψηλης συχνοτητας και χαμηλης εντασης.Ακουγεται τα πρωτα 5 λεπτα και μετα εξασθενει(ισα που ακουγεται).Τι να κανω να πω απο το e-shop και να την αλλαξω,ή δεν ειναι τπτ;Παντως ειναι τρομερα ενοχλητικο ιδιαιτερα οταν εχει ησυχια(σου τρυπαει τ'αυτια ).Ρωταω γτ εχω την εντυπωση οτι οσο περναει ο καιρος,ο ηχος αυτος γινεται ολο και πιο δυνατος.Τι να κανω; μήπως είναι απο το pc ο θορυβος? οθονη και θόρυβο πρώτη φορά ακούω!!!
accipio Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Κι όμως κάνουν και οι οθόνες αυτόν ακριβώς τον ήχο-βόμβο (όχι όλες βέβαια). Γι' αυτό και σε αρκετά review οθονών που έχω διαβάσει αναφέρεται αν και κατά πόσο ακούγεται βόμβος από την οθόνη. Μάλιστα έχω προσέξει αναφορές ότι όσο ανεβαίνει η φωτεινότητα, τόσο αυξάνεται και η ένταση του ήχου. Όσο για τον φίλο με το πρόβλημα, δε μου φαίνεται φυσιολογικό να κάνει τέτοιο θόρυβο· στη θέση σου - και αν επιμένει να ακούγεται πάντα - θα την επέστρεφα για αλλαγή.
Alexisssss Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Οκ μαλλον αυτο θα κανω θα την παω για αλλαγη.Ο θορυβος ειμαι σιγουρος οτι προερχεται απο την οθονη,γτ και οταν παρακολουθω τηλ. που το pc ειναι κλειστο παλι το κανει.Επισης εχω την εντυπωση οτι ο ηχος αυτος αυξανεται(σε ενταση) και ειναι τρομερα ενοχλητικο ιδιαιτερα οταν εχει ησυχια.Θα περασω μια βολτα απο e-shop. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Τελευταιο ερωτημα:Δεν πιστευω ρε σεις να μου πουνε μα και μου και να προσπαθουν να με βγαλουν τρελο οι ειναι ενταξει και τετοια κουφα ε;
Alexisssss Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Λοιπον τελικα δεν περασα απο e-shop...Μου φαινεται οτι ο θορυβος τελικα εξασθενησε και ισα που ακουγεται.... Αντιμετωπιζω ομως ενα αλλο πολυ ενοχλητικο προβλημα... Εκει που ελιωνα στο L4D,και ημουν ετοιμος να ορμηξω με hunter ...μου πεταει ενα παραθυρο η οθονη,το οποιο ειχε ενα κιτρινο τριγωνο αριστερα και εγραφε "δεν ειναι δυνατη...." κατι τετοιο τελος παντων...δυστυχως δεν κραταει πολυ και μου το εχει κανει μονο κανα 2 φορες τον τελευταιο καιρο,και γιαυτο και δεν εχω καταφερει να το συγκρατησω... Αν καποιος μπορουσε να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.