Προς το περιεχόμενο

Αγορα οθονης εως 260-270 ευρω

Alexisssss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πιο σημαντικο ειναι η τιμη της 23". Αυτη τη στιγμη Οποιος δε θελει να υποκυψει στην πληθωρα των ΤΝ Panels που εχουν κατακλυσει την αγορα, πρεπει ή να δωσει ~500 για μια dell 2408 / hp 2475 ή να συμβιβαστει και με ~270 να παρει μια 2009WA θυσιαζοντας το fullHD και πεφτοντας στις 22".

Με την 23αρα αυτη samsung θα μπορεις στην ιδια περιπου τιμη με την 2009WA να παρεις ενα αξιολογο fullHD monitor πλεον. (για μενα και οσους αλλους θα συνδεσουν και παιχνιδομηχανες ειναι εξτρα bonus το 16:9).

Απλα να δουμε ποτε θα φτασει εδω, και σε τι τιμη. Κρινοντας απο τισ τιμες που βλεπω στις samsung στη Γερμανια, εδω ειναι περιπου 10% ακριβοτερες. Αρα αν εχει 251 καλυτερη τιμη στη Γερμανια αυτη, εδω περιμενω να τη δω γυρω στα 280....not bad at all!

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολυ σημαντικες οι πληροφοριες σου Thrylos7.....

Το ερωτημα μου ειναι:να περιμενω για αυτα τα panels...(εννοω αξιζει; σε σχεση με το ποσο καλυτερη ποιοτητα θα εχουν)ή να παρω την Τ240;

Τι προτεινετε;

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν σε νοιάζουν τα 150 pixels που θα "χάσεις" στον κάθετο άξονα λόγω της χαμηλότερης ανάλυσης ασφαλώς περίμενε...

Δημοσ.
αν δεν σε νοιάζουν τα 150 pixels που θα "χάσεις" στον κάθετο άξονα λόγω της χαμηλότερης ανάλυσης ασφαλώς περίμενε...

ακριβως....ειναι το μονο μειονεκτημα, αφου σε τιμη δε θα ειναι μεγαλη η διαφορα...

Αλλα σε panel=ποιοτητα εικονας καμια επαφη απλα...

Δημοσ.
Δημοσ.

Σε ευχαριστω για τις προτασεις σου φιλε μου αλλα θα περιμενω....

Αφου δεν με νοιαζουν τα 150 pixels που θα χασω....και αφου η ποιοτητα ειναι πολυ καλυτερη πιστευω οπτι αξιζει να περιμενω.

Σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας.

Δημοσ.

μια αλλη καλη επιλογη που επισης αναμενεται ειναι η LG W2420P .

24" 16:10 , 1920χ1200 , H-IPS panel!

Και μιλανε για MSRP 400ευρω.

Ειναι europe exclusive αλλα αναμενεται προς Ιουλιο μαλλον...

Προσωπικα θα τιμησω των samsung μιας και προτιμω τα -100 ευρω που κοστιζει και με βολευει και το 16:9 για το xbox....αλλα για H-IPS ειναι καλη η τιμη και της LG οταν ερθει (και καλυπτει και αυτους που θελουν 16:10 οπως εσυ Thresh...)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το budget ανεβηκε:300 ευρω εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε ; Εκτος απο την Τ240 η οποια ειναι σαν πρωτη επιλογη μεχρι στιγμης

Δημοσ.

λοιπόν το γράφω και αλλού , προχθές πήρα την Τ240 , που φοράει βέβαια ΤΝ πάνελ. Πρέπει να παραδεχθώ ότι ακόμη και τα ΤΝ έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο , καμμία σχέση με το παρελθόν . Για τα λεφτά της (γιατί αυτό είναι και το βασικό κριτήριο) είναι μια καλή επιλογή . Τώρα βέβαια εμένα μου παρουσιάζει ένα θέμα με μια μαύρη μπάρα που βγάζει πολύ ψηλά στο πάνελ , δεν ξέρω αν είναι τεχνικό πρόβλημα ή αν θέλει ρύθμιση το image position της , αν και σε digital δεν σε αφήνει να το κάνεις .Θα μιλήσω δευτέρα με samsung να δούμε τι θα μου πούνε.

Πάντως σε σχέση απόδοση τιμή η Τ240 προετείνεται ανεπιφύλακτα , imo.

Δημοσ.

Χμμ,μηπως δεν χρησιμοποιητε ελληνικους χαρακτηρες(@#!#%@$@^γαμ&^%)Ποσο σπαστικο ειναι

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:18 ----------

Η T240HD εκτος απο tv-tuner εχει κατι παραπνω ή κατι λιγοτερο

Αμα ειναι να την παραγειλω

Δημοσ.

Με γεια η νέα οθόνη. Τώρα απλώς εύχεσαι να είσαι τυχερός - να μην έχει καμένα ή κολλημένα πίξελς ή κάποιο άλλο πρόβλημα. Κι εγώ πήρα μια Samsung (2433BW) και ύστερα από δύο εβδομάδες άψογης λειτουργίας, εμφάνισε δεξιά δύο κάθετες γραμμές. Τώρα την έστειλα πίσω για αντικατάσταση (και ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω το "σοκ" της επιστροφής στη 17άρα που είχα πριν...).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...