Προς το περιεχόμενο

Αγορα οθονης εως 260-270 ευρω

Alexisssss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την προταση σου.

Ξερω οτι προκειται για μια εξαιρετικη οθονη και το σκεφτομαι...

Αλλα ενας μεγαλος παραγοντας που με επηρεαζει ειναι η εγγυηση των LG με τα καμμενα Pixel...

• Super Moderators
Δημοσ.

μπορείς να πάρεις την Samsung, να προσέξεις πως θα την βγάλεις από το κουτί της (χειρουργική ακρίβεια) να checkάρεις αν έχει καμένο pixel και να αποφασίσεις αν την κρατήσεις ή όχι...

μετά μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση για οποιονδήποτε λόγο (τα πουλιά πετάνε χαμηλά) όπως ορίζει ο νόμος...

Δημοσ.
μπορείς να πάρεις την Samsung, να προσέξεις πως θα την βγάλεις από το κουτί της (χειρουργική ακρίβεια) να checkάρεις αν έχει καμένο pixel και να αποφασίσεις αν την κρατήσεις ή όχι...

μετά μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση για οποιονδήποτε λόγο (τα πουλιά πετάνε χαμηλά) όπως ορίζει ο νόμος...

Σαν ποιοτητα;

Ποια ειναι καλυτερη;

Μαλλον για τη samsung με κοβω...:-D

Οποιεσδηποτε αλλες προτασεις καλοδεχουμενες.

Ευχαριστω και παλι.

• Super Moderators
Δημοσ.

ποιότητα χρωμάτων πάνω κάτω πιστεύω ίδια θα είναι(αρκεί να είναι σωστά ρυθμισμένες), μικρές οι διαφορές αφού όλα τα φτηνά μοντέλα έχουν TN Panels...

αν θες καλή ποιότητα χρωμάτων υπάρχει το 22αρι (1680χ1050) της Dell από overclockers.co.uk στα λεφτά που σκέφτεσαι μαζί με τα μεταφορικά μέσα...

Δημοσ.
αν θες καλή ποιότητα χρωμάτων υπάρχει το 22αρι (1680χ1050) της Dell από overclockers.co.uk στα λεφτά που σκέφτεσαι μαζί με τα μεταφορικά μέσα...

Μπα....

Μονο 1920 θα παω τωρα...:mrgreen:

Δημοσ.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168021

Αυτην λεω εγω...:mad: Γιατι επεσε τοσο η τιμη της?Με βαζει σε σκεψεις να την αγορασω αντι της hp.... που λεγαμε στο αλλο thread...

Εξαντλημένο προιον βλεπω εγω.

Για development ποια οθονη προτεινετε?

Δημοσ.

οι καινουργιες samsung ειναι πανεμορφες.. η 240 καλη αλλα περσινη.. δες απο τις καινουργιες και καλο το 0 πιξελ αλλα καλυτερα κανε αυτο που λεει ο ThReSh γιατι εγω που εχω την LG-W2452V ναι μεν ηδη εχω καινουργια λογο 0 πιξελ αλλα δεν ειναι και τοσο καλη.. ουτε σε ποιοτητα ουτε σε εμφανιση..

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ πάντως δεν θα την έπαιρνα, μικρότερο desktop, χάνει 150 pixels στην κάθετη ανάλυση

Δημοσ.

οποιος εχει υπομονη, ερχονται 2 νεες samsung σε προσιτες σχετικα τιμες με PVA panel!

Ψαχτε google για F2380.

23" , 16:9 , 1920x1080 , PVA , 299ευρω MSRP (αρα θα παιξει χαμηλοτερα).

Στη Γερμανια εχουν αρχισει και εμφανιζονται με την τιμη να ξεκιναει απο τα 251ε στο φτηνοτερο καταστημα.

Εμενα θα αποτελεσει την επομενη οθονη μου οταν τη φερουν εδω...

Δημοσ.

no problem....αλλα προς το παρον εχουν ανακοινωσει μονο 2 μοντελα και σε 16:9 , αυτην και μια 20αρα, την F2080 με 1600χ900 αναλυση.

links :

http://www.samsung.de/produkte/detail2_main.aspx?guid=dc219be6-a00c-4678-87c2-fd7296e227fd

http://www.samsung.de/produkte/detail2_main.aspx?guid=d3b7c0e5-4bd2-4ee7-bcdf-18126a523cce

Αλλωστε περα απο την προσιτη τιμη, το 16:9 με ποιοτικο panel ηταν μια ελλειψη της αγορας, σε 24" 16:10 που ψαχνεις υπαρχουν ηδη αρκετες, και η τιμη ειναι θεμα χρονου...

Κατι αλλο ενδιαφερον ειναι οτι τα panels αυτα ειναι cPVA που ειναι νεο ειδος. Απο την τιμη πιθανολογουμε οτι ειναι πιο φτηνο ειδος σαν το e-IPS της LG, αλλα αν εχει τοσο καλη αποδοση οσο και εκεινο ποιος νοιαζεται? Επισης εντυπωση προκαλει οτι η samsung που απο μονη της δειχνει τους επαγγελματιες γραφιστες ως πρωταρχικους αγοραστες αυτων των 2 μοντελων, δηλωνει πως εχουν NATIVE contrast 3000:1 (προσοχη, NATIVE, οχι Dynamic) που αν ειναι εστω σχετικα κοντα στην πραγματικοτητα (και πρεπει, γιατι δε μπορουν να κλεψουν ευκολα στη μετρηση του native) ειναι πολυ καλο! Το Dynamic φτανει τα 150.000:1 αλλα εκει δε λεει τιποτα, τα νουμερα εχουν ξεφυγει προ καιρου και ο καθενας οτι θελει δηλωνει...

• Super Moderators
Δημοσ.

με χαλάει κάπως η κομμένη κάθετη ανάλυση για αυτό ανέφερα το 24αρι...

αλλά και πάλι είναι αρκετά καλές λύσεις σε σχέση με τα TN Panels

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...