Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες φέρουν το γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα megamarket.gr να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στη διεκπεραίωση παραγγελιών. Μέλη του insomnia μας ενημέρωσαν ότι επανειλημμένα προσπάθησαν να ενημερωθούν για τη πορεία των παραγγελιών τους χωρίς όμως επιτυχία.

Στη προσπάθεια μας να επικοινωνήσουμε τις τελευταίες 2 ημέρες με υπεύθυνο της εταιρείας στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα του megamarket.gr, δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα.

Μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση και ενημερωθούμε σχετικά, θα συνιστούσαμε προσοχή στις συναλλαγές σας με το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα και ιδιαίτερα στη χρήση πιστωτικής κάρτας για τις συναλλαγές σας με αυτό.

Ενημέρωση: Πριν από λίγη ώρα (21:00), η ιστοσελίδα του Megamarket τέθηκε εκτός λειτουργίας

Ενημέρωση #2 : Η ιστοσελίδα επανήλθε ...... αλλά παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα

Επεξ/σία από Hal9000
  • Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

κάτι είχε πάρει το μάτι μου στο thelab αλλά στο τέλος διάβασα ότι τελικά τις πήραν τις παραγγελίες τους...

αν συνεχίζεται η κατάσταση δεν γνωρίζω αλλά για καλό και για κακό προσοχή...

Δημοσ.

μαλλον εχουν προβλημα στις παραγγελίες, το ίδιο έπαθε και φίλος μου που αγόρασε από εκεί και τελικά την ακύρωσε γιατί αργούσαν πολύ

αλλά στην καρτα την πρώτη δόσγ την χρεωσαν κανονίκα

Δημοσ.

Άντε τώρα να αρχίσουν να "κουνιούνται" όσοι είναι κατά των δικτυακών αγορών (με το δίκιο τους εν μέρει...).

Δημοσ.

καλά, έχει σηκώσει ποτέ κανένας το τηλέφωνο εκεί;

είχα βρει κάτι σε ανταγωνηστική τιμή και έπαιρνα 2 μέρες τηλέφωνο για να παραγγείλω και δεν απάντησε ποτέ κανένας... (εκτός απο τον τηλεφωνητή φυσικά)

περίπου το Φεβρουάριο αυτά που σας λέω...

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρατηρήστε πόσο προσεκτικά είναι διατυπωμένο το αρχικό post και μην γράφετε ό,τι θέλετε εάν δεν γνωρίζετε κάτι συγκεκριμένο.

Δημοσ.

πηγα απο εκει να παρω κατι που ειχα παραγγειλει και μου ειπαν οτι ειχε ερθει και τα ειδα ολα κλειστα... και ενας κυριος της περιοχης μου ειπε οτι ηρθαν χθες και τα πηραν ολα κι εφυγαν

κανονι βαρβατο

πως διεκδικεις τωρα τις αγορες σου?

καλα εγω ενα στικερακι ειχα παραγγειλει 10 ε αλλα φανταζομαι θα υπαρχουν και πολυ χειροτερα

Δημοσ.

Σαν γενικο σχολιο παντως θα μπορουσα να πω οτι σαν πολλα On line καταστηματα εχει η ψωροκοστενα.

magoofhs25 το 8αρι Kingston πηρες?? Ηθελα να παρω 2

Δημοσ.

Κακά τα μαντάτα, και είχα κανει και εγώ μια παραγγελία την παρασκευή που πέρασε, (είχα πληρώσει και με πιστωτική). Ευτυχώς δεν πρόκειται για μεγάλο ποσό. Δυστηχώς και μένα η παραγγελία μου ενώ δηλωνόταν σαν ετοιμοπαράδοτο το προιον στη σελίδα τους, ήταν σε κατάσταση ελένχου διαθεσιμότητας από την πρώτη μέρα...

Ακόμη και στο skroutz.gr έχει αφαιρεθεί το megamarket από την λίστα καταστημάτων.

Δημοσ.

αυτο σε καμια περιπτωση δεν ειναι λυση

περνεις τηλεφωνο την τραπεζα που εχει εκδωσει την visa και σου ακυρωνουν την χρεωση (εαν εχει υπαρξει χρεωση) για προιοντα που δεν παρελαβες ποτε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν επρεπε να γινει μια ενημερωση απο το καταστημα?

Επεξ/σία από lukig4
Δημοσ.

Επικοινωνία με την τράπεζα παντα βοηθάει διότι υπάρχει δυνατότητα απο μεριάς τους να ακυρώσουν χρεώσεις. Όσο αφορά την πίστωση είναι δυστυχώς πιο περίπλοκα τα πράγματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...