VagosM Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Που θα βρω ένα παλιό case? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δεν νομίζω να καταλαβαίνει κανείς τι ακριβώς θέλεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grabi Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 παιό μοντέλο δεν ενοείς?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sukalas Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Στην βαρης-κορωπιου έχει κάτι μαντρες..ρίξε μια ματιά εκεί. Σοβαρά τώρα ,ή απο κάποιον γνωστό η από τράπεζες που αποσύρουν ή από αγγελία...Φτιάξε μια: Ζητήτε παλιό κουτί ! Σίγουρα θα βρείς και εγω έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Αν εισαι σαλονικα ...εχω εγω ενα Turbo x...Μidi εκεινα τα ασπρο γκρι (δεν τα παω καλα απο χρωματα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Παλιό case εννοώ μόνο το κουτί. Δυστυχώς δεν μένω Θεσσαλονίκη αλλά πτολεμαίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grabi Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Στην βαρης-κορωπιου έχει κάτι μαντρες..ρίξε μια ματιά εκεί. Σοβαρά τώρα ,ή απο κάποιον γνωστό η από τράπεζες που αποσύρουν ή από αγγελία...Φτιάξε μια: Ζητήτε παλιό κουτί ! Σίγουρα θα βρείς και εγω έχω.[/QUOT; όταν αποσύρει μια τράπεζα ένα pc στο δίνει δωρεάν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sukalas Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Η δωρεάν ή πάρα πολύ φτηνά.Αλλά μη κολλάς μόνο εκεί έκανα και άλλες προτάσεις. P.S : κάτι περίεργο έπαθε το QUOTE σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 αύριο θα βγω σε αναζήτηση. ευχαριστώ πολύ αν δεν βρω θα βάλλω αγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 αν περασεις απο Salonika ελα παρε και το δικο μου! Να στο στειλω αν 8ες να πληρωσεις τα εξοδα αποστολης...Αν και δν εχω εμπειρια απο τα ΕΛΤΑ η γενικα με το να στελνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonios_1980 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 εχω εγω ενα παλιο κουτι, πρεπει φυσικα να το ψαξω, και ειμαι απο πτολεμαιδα, στειλε μου μυνημα και τα λεμε απο κοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grabi Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Η δωρεάν ή πάρα πολύ φτηνά.Αλλά μη κολλάς μόνο εκεί έκανα και άλλες προτάσεις. P.S : κάτι περίεργο έπαθε το QUOTE σου. εγω εκανα κατι λάθος.sorry!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Που κοντά μένεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.