Προς το περιεχόμενο

Ati Connect3D 4650 ή NVIDIA Palit 9600 GT

manos124

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θελω να πάρω μια κάρτα γραφικων και ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο AtiConnect3D 4650 και την NVIDIA Palit 9600 GT εγω αυτη που θελω την θελω για παιχνιδια εγω προτιμω την ati αλλα το προβλημα ειναι οτι η Ατι εχει Memory Interface128 bit ενω NVIDIA εχει Memory Interface256 bit θα επαιρνα την NVIDIA αλλα δεν ξερω αν παιζει καλα τα παιχνιδια ή αν ειναι καλη γενικα σαν καρτα γραφικων αν τις εχει δοκιμασει καποιος να μου προτεινει καποιες απο τις δυο

Δημοσ.

Φιλε manos124..Φυσικα είναι καλύτερη η NVIDIA αλλα θα σου παραθέσω σελιδες για να δεις benchmark στις 2 αυτές κάρτες..Για την ΝVIDIA Palit 9600 GT http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/palit9600gtsonic/8.html

Ενώ για την AtiConnect3d 4650 http://xtreview.com/addcomment-id-6278-view-Radeon-HD-4670-and-HD-4650-performance-review.html

Παντως εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα την NVIDIA για τους λόγους οτι 8α είναι καλύτερη σε παιχνίδια και πιο αποδοτική απο την ATI.

• Moderators
Δημοσ.

H 9600 παιζει αρκετα καλυτερα τα παιχνιδια.

Απλα η ATi εχει χαμηλοτερη καταναλωση και ειναι πιο κρυα. ΕΠισης ειναι πιο φθηνη (αρκετα πιο φθηνη θα ελεγα).

Δημοσ.
Τι τροφοδοτικο εχεις;

Yπαρχει και η 4850

Ντοινγ!Σαφώς και υπάρχει...στα 100 ευρώ.Δέν νομίζω οτι ο φίλος θέλει να διαθέσει μεγαλύτερο ποσό απο 55~60 ευρώ

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο που εχω ειναι COOLERMASTER RS-620 REALPOWER M620 620W για το Memory Interface των καρτων παιζει ρολο στα γραφικα?

Δημοσ.

Χαιρετώ άπαντες.

Στην ίδια κατηγορία επιδόσεων (και κόστους) με την 9600GT (65ευρώ) είναι η 4670(Sapphire 64 ευρώ) . Όχι η 4650 (και διορθώστε με αν κάνω λάθος).

Οπότε στα χρήματα που διαθέτεις και μεταξύ των 9600GT - HD4670 θα αγόραζα την 4670 γιατί έχει καλές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση, ήχο μέσω HDMI, DX10.1 κλπ.

Σε κάθε περίπτωση, όποια και να πάρεις (9600-4670) θα κάνεις πολύ καλή αγορά αν σκεφτείς το κόστος τους σήμερα...

ΥΓ.Υπόψιν ότι ακριβώς πριν από 2 και κάτι μήνες η φθηνότερη 9600GT κόστιζε 99 ευρώ!

Δημοσ.

Eγω πιστευω οτι καλυτερη ειναι η 9600 GT και το αιτιολογω εχει καλυτερο Memory Interface 256 !!! αυτο δεν σας λεει τιποτα ?

Δημοσ.

Εγω παλι θα ελεγα να το προσπαθησεις για 4770...

Απο κει κ περα η 9600gt ειναι μερικα "κλικ"(+υποστηριζει cuda-καλο ειναι να υπαρχει...) καλυτερη απο 4670 αλλα εχει αναλογικα αρκετα υψηλοτερη καταναλωση.

Προσωπικα αναμεσα στις 2 τελευταιες θα πηγαινα προς 9600gt μερια(με max 65ευρω)

Δημοσ.

4770 ειναι πολυ καλυτερη απο ολες

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:34 ----------

και ας ειναι 128bit .

shaders, ddr5 ,40nm .....

Δημοσ.
Ντοινγ

Μαλλον αυτο πηγαινε για την ερωτηση του τροφοδοτικου ε;

Ρε ρωτησα για το τροφοδοτικο ετσι ωστε αμα ειναι να παει για 4670 αμα εχει κανα 400αρι noname,να μη χρειαστει να παει για καινουριο...

Αλλα αφου επαρκει τοτε καρφι για 9600;)

η ακομα καλυτερα μια 4770;);)

• Super Moderators
Δημοσ.
9600GT απο μενα ειναι καλητερη απο 4670

και επιπλέον υποστηρίζει CUDA για Core AVC :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...