Grabi Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ κολητήρι και πόσο κάνει περίπου? ευχαριστώ!!:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 κατ'αρχας αλλαξε τον τιτλο σε κατι πιο κατατοπιστικο.δευτερον,τι κολλητιρι ακριβως θες?με βαση?χωρις βαση?ψηφιακο (με δυνατοτητα αλλαγης θερμοκρασιας)?υγραεριου?φορητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ένα καλό κολλητήρι της JBC έχει γύρω στα 60 €. Υπάρχουν και με 10 και με 5 €. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grabi Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 κάτι σαν αυτό http://www.x-park.gr/modules/smartsection/item.php?itemid=70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Φτηνιαρικα θα βρεις και στα praktiker/alex-pak/carrefour τα οποια ειναι κυριλλε για περιστασιακη χρηση(~5ευρω,να κοιταξεις να παρεις καποιο με >40-50 watt)... Για πιο εξειδικευμενη χρηση ξεκινανε απο 20-30+ και θα βρεις σε ηλεκτρονομαγαζα(Δησιος κτλ..). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:57 ---------- κάτι σαν αυτόhttp://www.x-park.gr/modules/smartsection/item.php?itemid=70 Υποθετω το συγκεκριμενο ειναι "ενδιαμεσο" γυρω στο 15αρη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grabi Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 τι ρόλο παίζει το πόσα watt είναι ένα κολλητηρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 εξαρταται απο την δουλεια που το θελεις... για πλακετα; για πλυντηριο; για κροκοδειλακια;..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grabi Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 σχετικα με pc φυσικα!!! αν ήθελα για πληντύριο θα ρώταγα εδώ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 για pc θα πρεπει να βρεις ενα που να μην βγαζει ρευμα στη μυτη μπροστα....γιατι αλιως....BYE BYE ολοκλιρομενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grabi Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ok!!!!:confused::confused: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Τι ακριβώς θέλεις να κολλήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Εγω εχω ενα Αntex 18watt, το εχω αρκετά χρονια και είμαι ευχαριστημένος. Σε καταστήματα με ηλεκτρονικά εξαρτήματα μπορείς να βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grabi Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Τι ακριβώς θέλεις να κολλήσεις; θέλω να αλλάξω ανεμιστηράκι στο τροφοδοτικό αλλά και γενκά κυρίως για καλώδια. αξίζει τον κόπο να πάρω ένα ή θα μου είναι άχρηστο μια φορά και τέλος??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Για αλλαγη ανεμιστηρα στο τροφοδοτικο δε νομιζω οτι χρειαζεται κολλητηρι. Και με κοψε/ραψε καλωδια+ μονωτικη μια χαρα θα ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δε νοείται σπίτι χωρίς κολλητήρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.