Προς το περιεχόμενο

ξυράφι VS ξυριστική μηχανή

evansdr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Θέλω να ρωτήσω ποιο από τα δύο είναι γενικά καλό στο ξύρισμα προσώπου και ποιο κατά τη γνώμη σας βοηθά καλύτερα στη δημιουργία σχημάτων στο πρόσωπο.

Επιπλέον,όσον αφορά τις ξυριστικές μηχανές,έχω δει κάτι κεφαλές με 3 κύκλους κλπ.

Για σχήματα,ποιες είναι καλύτερες και πιο εύκολες στη χρήση;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aν έχεις χρόνο κρέμα/πινέλο/ξυράφι.

Αν δεν έχεις χρόνο αφρός/ξυράφι

Αυτά κατά τη γνώμη κάνουν καλύτερο ξύρισμα από μηχανές.

Για σχήματα δεν ξέρω, αλλά πάλι ξυράφι μου φαίνεται καλύτερο.

Δημοσ.
Aν έχεις χρόνο κρέμα/πινέλο/ξυράφι.

Αν δεν έχεις χρόνο αφρός/ξυράφι

Αυτά κατά τη γνώμη κάνουν καλύτερο ξύρισμα από μηχανές.

Για σχήματα δεν ξέρω, αλλά πάλι ξυράφι μου φαίνεται καλύτερο.

Μην φανταστείς τίποτα σπουδαία σχήματα.απλά σχήματα...

Το ξυράφι έχει το κακό οτι(κατά τη γνώμη μου) δεν <<κουρεύει>> καλά πάνω σε σχέδια...

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους.

Θέλω να ρωτήσω ποιο από τα δύο είναι γενικά καλό στο ξύρισμα προσώπου και ποιο κατά τη γνώμη σας βοηθά καλύτερα στη δημιουργία σχημάτων στο πρόσωπο.

Επιπλέον,όσον αφορά τις ξυριστικές μηχανές,έχω δει κάτι κεφαλές με 3 κύκλους κλπ.

Για σχήματα,ποιες είναι καλύτερες και πιο εύκολες στη χρήση;

Για δημιουργία σχημάτων ( περιγράμματα) οι ιδανικές είναι αυτές

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Για δημιουργία σχημάτων ( περιγράμματα) οι ιδανικές είναι αυτές

Μόνο μην της παραγγείλεις από αυτό το site γιατί δεν νομίζω να στην φέρουν ποτέ! :-Ρ

Δημοσ.
Μόνο μην της παραγγείλεις από αυτό το site γιατί δεν νομίζω να στην φέρουν ποτέ! :-Ρ

Αν και ξεφευγουμε μια φορα ειχα παραγγειλει απο αυτο ενα πιεσομετρο καρπου Omron και μια χαρα μου ειχε ερθει...

Στο θεμα μας πιστευω οτι η καλυτερη ξυριστικη ειναι το χειροτερο ξυραφι !!!!

Δημοσ.

αναλογως τι 3υρισμα θες.εγω ας πουμε σπανια 3υριζομαι δερμα.παντα χρησιμοποιω μηχανη και τη βαζω σε σκαλα ωστε να μου αφηνει μουσια πχ 3-4 ημερων.

Δημοσ.
Αν και ξεφευγουμε μια φορα ειχα παραγγειλει απο αυτο ενα πιεσομετρο καρπου Omron και μια χαρα μου ειχε ερθει...

Στο θεμα μας πιστευω οτι η καλυτερη ξυριστικη ειναι το χειροτερο ξυραφι !!!!

Μαλλον δεν εχεις χρησιμοποιησει μηχανη. Η δεν εχεις χρησιμοποιησει σωστη μηχανη.

Για σχηματα εννοειται μηχανη ξυριστικη σαν αυτη που δωθηκε στο λινκ παραπανω. Δλδ αν ο αλλος θελει πχ να κανει λεπτη-μυτερη φαβοριτα, πως ακριβως θα την πετυχει με το ξυραφι? :Ο Πρωτον το ξυραφι δε χωραει αν δε του δωσεις κλιση. Δευτερον αν του δωσεις κλιση το πιθανοτερο ειναι να σφαχτεις. Τριτον το σχημα που θα πετυχεις στο τελος χρησιμοποιωντας το ξυραφι θα παραπεμπει σε εικαστικη, σουρελαστικη και αφηρημενη τεχνη ταυτοχρονα. 3 σε 1!

Αλλιως οι κουρεις θα χρησιμοποιουσαν ξυραφι σε σημεια οπως φαβοριτες ή πισω απο τα αυτια.

Το ξυραφι ειναι για ξυρισμα -το λεει και η λεξη-. Κοινως καθαρισμα του προσωπου-σβερκου κλπ απο τις τριχες. Και σε αυτο το τομεα υπερτερει της μηχανης σαφως.

Δημοσ.
Μαλλον δεν εχεις χρησιμοποιησει μηχανη. Η δεν εχεις χρησιμοποιησει σωστη μηχανη.

Ενας απο τους βασικους κανονες των forums ειναι να μην προσβαλουμε τους "συνομιλητες" μας. Με το να λες οτι μαλλον δεν εχω χρησιμοποιησει ξυριστικη μηχανη απο την στιγμη που εχω εκφερει γνωμη αυτο με προσβαλει γιατι απλα με αποκαλεις εμμεσα ψευτη.

Να δεχτω οτι ισως δεν εχω χρησιμοποιησει την πιο καταλληλη γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω δοκιμασε 3-4 φορες με τρικεφαλη Philips μονο και φυσικα δεν ισχυριζομαι οτι ειναι η καλυτερη.

Δημοσ.

Για βαθύ ξύρισμα πλέον δεν υπάρχει διαφορά έχουν εξελιχθεί οι μηχανές. Αυτό που έχω παρατηρήσει με διάφορες ξυριστικές είναι πως ξεραίνουν το δέρμα. Όταν ήμουν πιτσιρικάς τις προτιμούσα βέβαια γιατί αν έβγαινε κανένα σπυράκι το ξέραινε με τη μία. Επίσης δεν είναι και όλα τα γένια ίδια, οπότε μπορεί κάποιος άλλος με πιο σκληρή τρίχα να προτιμά μία από τις δύο μεθόδους.

Δημοσ.

Μια ερώτηση για όσους ξέρουν γιατί εγώ δεν...

αυτη εδω η ξυριστικη γιατι τριχες ειναι ;

Το προβλημα ειναι οταν παω να ξυριστω μετα απο αρκετες μερες δεν με ξυρίζει και πολύ με αποτέλεσμα να φαίνομαι σαν να μην έχω ξυριστεί σχεδόν καθόλου. για δώστε μου τα φώτα σας σε τι κάνω λάθος.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος η cruiser δεν είναι αυτή????

Με τον φαβοριδοκόφτη παίρνεις σχεδόν όλες τις τρίχες όσο πιο κοντά γίνεται και μετά χρησιμοποιείς την κεφαλή (το πλατύ) για να τις φας τελείως...

Η κεφαλή δεν έχει μεγάλη απόδοση σε τρίχες > 2,3 mm.....

Είναι για πολύυυυ κοντά γένια (1 ημέρας)

Δημοσ.

Να δεχτω οτι ισως δεν εχω χρησιμοποιησει την πιο καταλληλη γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω δοκιμασε 3-4 φορες με τρικεφαλη Philips μονο και φυσικα δεν ισχυριζομαι οτι ειναι η καλυτερη.

Και εγώ αυτή είχα πάρει παλιότερα.

Ξυριζόμουν 3 φορές χειρότερα και στον 3πλάσιο χρόνο από ότι με ένα καλό ξυραφάκι.

Πραγματικά δεν άξιζε τον κόπο

Δημοσ.

Το μόνο που σιχαίνομαι με τις ηλεκτρικές είναι το αίσθημα καύσου κ ξηρότητας που προσφέρουν.Gilette Mach-3 turbo ή Fusion.Μακριά από οτιδήποτε σε Bic εκτός αν θέλετε να σφάζεστε ή να ξυρίζεστε για μισή ώρα προσπαθώντας να μη κοπείτε.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

μάγκες έχω ψιλομπερδευτεί αυτές με τις τρείς κεφαλές είναι για τελίως ξυρισμένο πρωσοπο;

για να κρατήσεις stable γένια 2-3 ημερών τι πρέπει να ψαξω ακριβώς;

μιλάμε για 0.1 χιλιοστια με 0.3 χιλιοστά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...