Προς το περιεχόμενο

Τρομερή προσφορά notebook

zervakise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πέρα από την πλάκα, νομίζω και πάλι ότι αποτελεί μια αρκετά καλή επιλογή. Μένει να το δούμε και από κοντά κάπου (αν και θα αργήσει αυτό ακόμη).

σωστος...:-)

Η 17" οθόνη είναι φοβερά άβολη.

Δεν διαφέρει και πολύ από το να παίρνεις μαζί σου τον πύργο και την οθόνη..

μπα μην το λες, ειναι αναλογως ποσο "φορητο" τον θες;)

Δημοσ.
Πάντως σωστή η πρόβλεψη... ;)

Πέρα από την πλάκα, νομίζω και πάλι ότι αποτελεί μια αρκετά καλή επιλογή. Μένει να το δούμε και από κοντά κάπου (αν και θα αργήσει αυτό ακόμη).

Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι η τιμη του συγκεκριμενου μοντελου θα ανεβει κανα 200αρι ακομα, ισως και παραπανω.

Οσο για το αν πουλησε ηδη το zero one ορισμενα κομματια stock (ακους εκει stock??? καλα καλα δεν βγηκε το laptop και αυτοι ειχαν κομματια stock???) δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση ουτε 1/1000000 .

Δημοσ.
Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι η τιμη του συγκεκριμενου μοντελου θα ανεβει κανα 200αρι ακομα, ισως και παραπανω.

Οσο για το αν πουλησε ηδη το zero one ορισμενα κομματια stock (ακους εκει stock??? καλα καλα δεν βγηκε το laptop και αυτοι ειχαν κομματια stock???) δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση ουτε 1/1000000 .

Υπολόγισε τελική τιμή περίπου στα 1200 με αυτά που φοράει.Ο επεξεργαστής είναι 2,6(Ρ8600). Η κάρτα είναι η 4650 οπότε 1200 το λιγότερο.Ειδικά σε μαγαζιά τύπου πλαίσιο,multirama,e-shop. Ο ανταγωνισμός κάπου τόσο κυμαίνεται. Με πιο "αργούς" επεξεργαστές θα πέφτει η τιμή. Όσο για τον τετραπύρηνο 1400 το λιγότερο το κόβω... αλλίως θα τουε μείνουν στα ράφια όλα τα προηγούμενα μοντέλα.Αλλάζει και το σχέδιο της κάσας βλέπεις...

Δημοσ.
Βγήκε αυτή η προσφορά

http://www.infopcstore.gr/eshop/15-16-othonh/fujitsu-siemens/1094-fujitsu-siemens-esprimo-v6535-t3400-2gb-250gb-6-atokes.html

Εγώ το είχα αγοράσει 549€ αλλά τώρα βγήκε προσφορά στα 429€ και 10 άτοκες και έχει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά

core duo t3400 2.16

ram 2gb

hdd 250gb

vga gma4500hd

και είναι esprimo Που είναι η ακριβή σειρά της fujitsu.

Σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις μόνο celeron και sephron που είναι πολύ χαμηλότερων επιδόσεων.

<<eshop με υπολογιστές απο την INFO A.E.

Η σελίδα που αναζητάτε δεν βρέθηκε.

Επιστροφή στο δικτυακό τόπο

Error 404 >>

wtf???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...