georgefan Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 δημιουργησα ενα form se visual basic 2008 και προσπαθω να το συνδέσω σε μια βάση που εχω σε sql με ονομα cse_dept ο κώδικας που χρησιμοποιηθηκε στο sto form load είναι αυτός Private Sub login_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load Dim sqlstring As String = "server = localhost;" + _ "data sourse = saloni\sqlexpress;database=cse_dept;" + _ "integrated security = sspi" sqlconnection = New SqlConnection(sqlstring) Try sqlconnection.Open() Catch sqlexceptionerr As SqlException MessageBox.Show(sqlexceptionerr.Message, "sql error") Catch invalidoperationexceptionerr As InvalidOperationException MessageBox.Show(invalidoperationexceptionerr.Message, "sql error") End Try If sqlconnection.State <> ConnectionState.Open Then MessageBox.Show("database connection is failed") Exit Sub End If μου βγάζει ενα μύνημα λάθους εδώ sqlconnection = New SqlConnection(sqlstring) Keyword not supported: 'data sourse'. αρχάριος είμαι τώρα αρχίζω με τη visual basic αν μπορει καποιος ας βοηθήσει ευχαριστώ
Evgenios1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 δημιουργησα ενα form se visual basic 2008 και προσπαθω να το συνδέσω σε μια βάση που εχω σε sql με ονομα cse_dept ο κώδικας που χρησιμοποιηθηκε στο sto form load είναι αυτός > Private Sub login_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load Dim sqlstring As String = "server = localhost;" + _ "data [color="Red"]sourse [/color]= saloni\sqlexpress;database=cse_dept;" + _ "integrated security = sspi" sqlconnection = New SqlConnection(sqlstring) Try sqlconnection.Open() Catch sqlexceptionerr As SqlException MessageBox.Show(sqlexceptionerr.Message, "sql error") Catch invalidoperationexceptionerr As InvalidOperationException MessageBox.Show(invalidoperationexceptionerr.Message, "sql error") End Try If sqlconnection.State <> ConnectionState.Open Then MessageBox.Show("database connection is failed") Exit Sub End If μου βγάζει ενα μύνημα λάθους εδώ sqlconnection = New SqlConnection(sqlstring) Keyword not supported: 'data sourse'. αρχάριος είμαι τώρα αρχίζω με τη visual basic αν μπορει καποιος ας βοηθήσει ευχαριστώ Data Source {ελληνικα γραμματα}
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.