Προς το περιεχόμενο

Νέο 'high-end' PC

thakisn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οχι ρε παιδιά!!!Σιγά μην πουλήσω μουρη με τον υπολογιστή!!!Πολύ απλά,λέω οτι αφου θα τα σκάσω που θα τα σκάσω,γιατι να μη δώσω ακόμα λίγα και να πάρω ενα πάρα πολύ καλό μηχάνημα?

Οσο για τα mac,αν κοιτάξετε στο thread της apple,είχα ρωτήσει κι εκεί..Ολα μια χαρά εκτός του οτι δεν μπαίνει λίνουξ πάνω και φυσικά δε μπορείς να κάνεις καμία αναβάθμιση hardware..Μήπως έχετε δει πόσο κοστίζει να βάλεις 8gb ram? Αλλιώς,παίρνεις τον κορυφαίο,ο οποίος κοστίζει οσο ενα μικρό αμάξι!!

Δεν ειχα δει το thread.Οκ για τα linux.Αλλα δν ξερω γιατι 8ελεις να τα βαλεις.Η λογικη με το hardware των mac δεν εινια ιδια με το hardware γενικα...Δηλαδη,ο αδερφος μου εχει ενα macbook pro και εχει υποδιαιστερο hardware (oνομαστικα) απο το hardware που εχω στο pc μου.Αλλα στο mac χρησιμοποιει προγραμματα με εκεινο το hardware με καλυτερες επιδοσεις απο το δικο μου.Αλλα βεβαια το αν χρειαζεσαι mac η οχι για την δουλεια σου εινια αλλο 8εμα.

Δημοσ.
Δεν ειχα δει το thread.Οκ για τα linux.Αλλα δν ξερω γιατι 8ελεις να τα βαλεις.Η λογικη με το hardware των mac δεν εινια ιδια με το hardware γενικα...Δηλαδη,ο αδερφος μου εχει ενα macbook pro και εχει υποδιαιστερο hardware (oνομαστικα) απο το hardware που εχω στο pc μου.Αλλα στο mac χρησιμοποιει προγραμματα με εκεινο το hardware με καλυτερες επιδοσεις απο το δικο μου.Αλλα βεβαια το αν χρειαζεσαι mac η οχι για την δουλεια σου εινια αλλο 8εμα.

Οσοι ασχολούνται με λίνουξ θα καταλάβουν τον καημό μου να το βάλω και στο νέο υπολογιστή!!!

Δεν αμφιβάλλω οτι τα mac είναι μακράν καλύτερα,αλλά απ την άλλη,απαξ και πάρεις,μετά δεν έχεις πολλές επιλογές.Ολα του είναι 2 και 3 φορές πιο ακριβά απ οτι σε ενα pc και δε μ αρέσει η ιδέα οτι αν πάρω, μετά δε θα μπορώ να του αλλάξω τα φώτα σε αναβαθμίσεις,μόντες κτλ!!!

Υπόψιν,δεν είμαι κανένας καμμένος με τους υπολογιστές, ουτε ο επαγγελματικός μου κλάδος εχει να κάνει πολύ μ' αυτά..

Δημοσ.
Οσοι ασχολούνται με λίνουξ θα καταλάβουν τον καημό μου να το βάλω και στο νέο υπολογιστή!!!

Δεν αμφιβάλλω οτι τα mac είναι μακράν καλύτερα,αλλά απ την άλλη,απαξ και πάρεις,μετά δεν έχεις πολλές επιλογές.Ολα του είναι 2 και 3 φορές πιο ακριβά απ οτι σε ενα pc και δε μ αρέσει η ιδέα οτι αν πάρω, μετά δε θα μπορώ να του αλλάξω τα φώτα σε αναβαθμίσεις,μόντες κτλ!!!

Υπόψιν,δεν είμαι κανένας καμμένος με τους υπολογιστές, ουτε ο επαγγελματικός μου κλάδος εχει να κάνει πολύ μ' αυτά..

Ok μαζι σου για τις μοντες και τα "γαργαλιτα"...απλα το 8εμα ειναι τι σε εξυπηρετει καλυτερα...Ξερω και γω απο linux αλλα δεν με κερδισαν...Networking απιστευτο αλλα ποιος ο λογος για το network στο σπιτι?Eιναι και αλλα πολλα υπερ αλλα και με svista βολευομαι...oτι τον βολευει τον κα8ενα...Τοτε πιστευω πως πρεπει να πας σε μια συν8εση με i7 για την τρελα σου...αλλα να ξερεις οτι δν 8α εκμεταλευεσαι τις επιδοσεις του στο μεγιστο με αυτα που 8ελεις να κανεις...(υποννοω οτι μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με κατι πιο value for money...)

τωρα που αρχισα το διαβασμα δν μπορω να εκφραστω...wtf?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...