Προς το περιεχόμενο

Νέο 'high-end' PC

thakisn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω νέο υπολογιστή στον οποίο θα έχω linux - Mac os X - Windows. Υπολογίζω κοντά στα 1500-1800 ευρώ μαζί με καλή οθόνη. Δεν παίζω ποτέ παιχνίδια αλλά αν ειναι καλό το μηχάνημα μπορεί και να ξεκινήσω!!

Για i7 σκέφτομαι..

Περιμένω τις προτάσεις σας!

Δημοσ.

επειδη συνηθως ισχυει high-end=gaming...δες εδω συνθεσεις στα 1500..:P

και κρινε τι πρεπει να βαλεις ακομη συμφωνα με το budget σου:-)

Δημοσ.
Σκέφτομαι να αγοράσω νέο υπολογιστή στον οποίο θα έχω linux - Mac os X - Windows. Υπολογίζω κοντά στα 1500-1800 ευρώ μαζί με καλή οθόνη. Δεν παίζω ποτέ παιχνίδια αλλά αν ειναι καλό το μηχάνημα μπορεί και να ξεκινήσω!!

Για i7 σκέφτομαι..

Περιμένω τις προτάσεις σας!

Μac os μπορεις να βαλεις με "κολπακια" αλλα αν 8ες να χρησιμοποιησεις mac os πραγματικα πρεπει να αγορασεις mac.

Αυτο που μας λες ειναι οτι 8α τρεχεις λειτουργικα...και 8ες ενα high end pc...

Αφου δεν παιζεις παιχνιδια αρα χρησιμοποιεις καποια προγραμματα που χρειαζονται high end pc ....Ποια ειναι αυτα...?

Οταν λες αν ειναι καλο μηχανημα 8α ξεκινησεις να παιζεις παιχνιδια?

Δημοσ.
Μac os μπορεις να βαλεις με "κολπακια" αλλα αν 8ες να χρησιμοποιησεις mac os πραγματικα πρεπει να αγορασεις mac.

Αυτο που μας λες ειναι οτι 8α τρεχεις λειτουργικα...και 8ες ενα high end pc...

Αφου δεν παιζεις παιχνιδια αρα χρησιμοποιεις καποια προγραμματα που χρειαζονται high end pc ....Ποια ειναι αυτα...?

Οταν λες αν ειναι καλο μηχανημα 8α ξεκινησεις να παιζεις παιχνιδια?

Ξέρω οτι θέλει κολπάκια για να μπούν τα mac os αλλά σημασία έχει κυρίως η συμβατότητα των εξαρτημάτων του υπολογιστή με τα mac os.

Τα προγράμματα που θα μπούν πάνω είναι σχεδιαστικά και 3d απεικόνιση(autocad & inventor, solidworks κτλ..).Αλλά ο κύριος λόγος που θέλω ενα δυνατό μηχάνημα είναι απλά επειδή το γουστάρω!!Να ξέρω οτι θα μπορέσει να ανταποκριθεί και στα πιο δύσκολα!Παιχνίδια δεν παίζω διότι κανένα μηχάνημα απ οσα είχα δεν ήταν αρκετά δυνατό..

Δημοσ.

Αυτή είναι μια πάρα πολύ δυνατή σύνθεση για τις ανάγκες σου και για να αρχίσεις να παίζεις παιχνίδια..

rdbxilo.png

Και αυτή είναι μια σύνθεση που υπερκαλύπτει τις ανάγκες σου αν τα παιχνίδια τα βάλεις σε δεύτερη μοίρα.Θα παίξεις και κανένα ίσα ίσα αμα σου χτυπήσει κινήσει τίποτε το ενδιαφέρον.Απλά για να το παίξεις...χωρίς τρελές απαιτήσεις σε γραφικά.(Αν δεν παίζεις παιχνίδια δηλαδή γενικά δεν θα δείς καμμία διαφορά στε ένα παιχνίδι που το παίζεις με όλα τα γραφικά στο τέρμα και σε ένα παιχνίδι που το παίζεις με τα γραφικά ένα σκαλί πιο κάτω.)

plaisiocomputers1243470.png

Και στις δύο συνθέσεις η τιμή πέφτει και 50-100€ χαλαρά χωρίς να επηρεαστεί η απόδοση,Απλά μιας και είσαι διατεθημένος να τα σκάσεις τα έβαλα όλα λίγο large..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:53 ----------

Ξέρω οτι θέλει κολπάκια για να μπούν τα mac os αλλά σημασία έχει κυρίως η συμβατότητα των εξαρτημάτων του υπολογιστή με τα mac os.

Τα προγράμματα που θα μπούν πάνω είναι σχεδιαστικά και 3d απεικόνιση(autocad & inventor, solidworks κτλ..).Αλλά ο κύριος λόγος που θέλω ενα δυνατό μηχάνημα είναι απλά επειδή το γουστάρω!!Να ξέρω οτι θα μπορέσει να ανταποκριθεί και στα πιο δύσκολα!Παιχνίδια δεν παίζω διότι κανένα μηχάνημα απ οσα είχα δεν ήταν αρκετά δυνατό..

EDIT:

Κάτσε φιλαράκι τα σχεδιάστικά προγράμματα και 3d απεικόνιση τώρα τα τσαμπουνάς;;;:P

Τα λένε από την αρχή αυτα!

Άκυρη η δεύτερη σύνθεση μου άρα και στην πρώτη πάς σε άλλα 4gb ram σύνολο 8gb δηλαδή και αυτόν τον επεξεργαστή Σύνολο δηλαδή 1100€ και το pc είναι τέρμα τούμπανο!

Δημοσ.

captureuns.jpg

Νομίζω πως αυτά θα είναι αρκετά !

Η τιμή είναι 1568, άμα είσαι διατεθειμένος να τα δώσεις.

Δημοσ.

βασικά μπορείς να πας και σε i5 από σεπτέβριο. αλλα τότε θα πέσουν και οι τιμές στους ακριβούς Phenom II κάτω από τα 200e. μπορείς να περιμένεις λιγουλάκι?

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος οτι θελεις να μπλεξεις με πολλαπλα λειτουργικα; Ο χρόνος που θα αφιερώσεις για να στήσεις αυτό που θες πάει τσάμπα χαμένος και εγγυημένα θα έχεις ενα κάρο προβλήματα, στα λεφτά που δίνεις αγοράζεις 2 υπολογιστές, έναν Macbook και ένα ισχυρό desktop PC.

Δημοσ.

μην ανυσιχεις το εχω κανει και δεν εχω κανενα προβλημασ

(εχω σχετικα υσχηρο υπολογιστη,΄βέβαια εβαλα και το 4 γκιγκαμπαιτ ...ραμ)

Δημοσ.

"Τα προγράμματα που θα μπούν πάνω είναι σχεδιαστικά και 3d απεικόνιση(autocad & inventor, solidworks κτλ..)."

@ thakisn

αφου τρεχεις αυτα τα προγραμματα τοτε χτυπα ενα MAC που υποστηριζει και WIN ςστε να κανεις την δουλεια σου....τωρα αμα το θες για να κανεις φιγουρα στα κοληταρια...αλλαζει το θεμα

Δημοσ.
"Τα προγράμματα που θα μπούν πάνω είναι σχεδιαστικά και 3d απεικόνιση(autocad & inventor, solidworks κτλ..)."

@ thakisn

αφου τρεχεις αυτα τα προγραμματα τοτε χτυπα ενα MAC που υποστηριζει και WIN ςστε να κανεις την δουλεια σου....τωρα αμα το θες για να κανεις φιγουρα στα κοληταρια...αλλαζει το θεμα

Δεν μπορω να καταλαβω το 8εμα φιγουρας με το pc...Να κανεις φιγουρα με μια γκομενα ναι...να κανεις φιγουρα με τις γνωσεις σου(nerd) παει και ερχεται...αλλα με το κανεις φιγουρα με το pc...(ποσο nerd πια...) Και να παρεις ενα high end συστημα που σημαινει οτι 8α δωσεις ενα σκασμο λεφτα και να μην χρειαζεται να χρησιμοποιεις ενα μεγαλο ποσοστο απο τις δυνατοτητες του για μενα ειναι fail.

Είσαι σίγουρος οτι θελεις να μπλεξεις με πολλαπλα λειτουργικα; Ο χρόνος που θα αφιερώσεις για να στήσεις αυτό που θες πάει τσάμπα χαμένος και εγγυημένα θα έχεις ενα κάρο προβλήματα, στα λεφτά που δίνεις αγοράζεις 2 υπολογιστές, έναν Macbook και ένα ισχυρό desktop PC.

+1...Δοκιμασε τo mac os σε ενα macbook...και οχι με τα διαφορα "κολπα" εχει μεγαλη διαφορα...

Δημοσ.
βασικά μπορείς να πας και σε i5 από σεπτέβριο. αλλα τότε θα πέσουν και οι τιμές στους ακριβούς Phenom II κάτω από τα 200e. μπορείς να περιμένεις λιγουλάκι?

Οι i5 διπύρηνοι δεν είναι? Σκεφτόμουν i7 γιατί θέλω να είναι αρκετά δυνατός σε βάθος χρόνου..Ο υπολογιστής αυτός θα χρησιμοποιηθεί και στη δουλειά μου σε λίγο καιρο..

Δημοσ.

Όχι, το έχουμε ξαναπεί μάλιστα. Είναι τετραπύρηνοι με ΗΤ (8 threads).

Οι Clarkdale με socket 1156 θα είναι διπύρηνοι, πάλι με ΗΤ (4 threads) και θα κατασκευάζονται στα 32nm.

Δημοσ.

@ thakisn

Οχι ρε παιδιά!!!Σιγά μην πουλήσω μουρη με τον υπολογιστή!!!Πολύ απλά,λέω οτι αφου θα τα σκάσω που θα τα σκάσω,γιατι να μη δώσω ακόμα λίγα και να πάρω ενα πάρα πολύ καλό μηχάνημα?

Οσο για τα mac,αν κοιτάξετε στο thread της apple,είχα ρωτήσει κι εκεί..Ολα μια χαρά εκτός του οτι δεν μπαίνει λίνουξ πάνω και φυσικά δε μπορείς να κάνεις καμία αναβάθμιση hardware..Μήπως έχετε δει πόσο κοστίζει να βάλεις 8gb ram? Αλλιώς,παίρνεις τον κορυφαίο,ο οποίος κοστίζει οσο ενα μικρό αμάξι!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...