soza Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 το επισυνάπτω μιας και το forum δεν αφήνει ΚΕΦΑΛΑΙΑ (δεν βρήκα τον σχετικό κανόνα που το λέει) και δεν υπήρχε δυνατότητα να το γράψω πάλι.... Eχει δημοσιευτει κι ΕΔΩ hol.txt
v-tidus Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ότι κι αν δοκίμασα δεν κατάφερα να το διαβάσω, βγαίνει σχεδόν όλο το κείμενο με ερωτηματικά...
soza Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ΟΚ διορθώθηκε, δικό μου λάθος ευχαριστώ για την ενημέρωση v-tidus
v-tidus Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ωραίος, κακά τα ψέμματα είναι να μην σου κάτσει η στραβή... αν τύχει κάτι από την αρχή μετά όλα πάνε ροδάνι, αν και όντως είναι απαραδεκτοι οι χρόνοι στην περιπτωσή σου. Τι να πω, καλή τύχη με την επιστροφή χρημάτων των λογαριασμών.
panaathas Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Εγώ μετά τους 2 μήνες δεν θα πλήρωνα τον λογαριασμό και θα τους κατάβριζα πραγματικά...Δεν πάμε καλά ρε παιδιά σήμερα,όλοι μας γράφουν σ'αυτή τη χώρα...
cyberking Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 μακριά από hol παιδιά.είχα κι εγώ πακέτο είχα και μου βγάλαν την ψυχή.ου μπλέξεις μ' αυτή την εταιρεία.εξυπηρέτηση για τα πανηγύρια,ασυννενοησία, γράψιμο ατελείωτο, πολλά λάθη και μέγιστη ταλαιπωρία.έχω στείλει διαμαρτυρίες και η κατάσταση έχει καταντήσει γελοία.λένε ότι να 'ναι
gf030 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Εχω ακυρωσει συνδεση ιντερνετ πριν απο καμια βδομαδα... Εχτες με πηραν στο κινητο για να με ενημερωσουν για την πορεια της αιτησης μου... μονο που το ονομα ηταν αλλο! Δεν ξερουν τι τους γινεται εκει μεσα!
NOMIKOS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Έχω 24 Mb/s στην hol και 6 ημέρες την βδομάδα είμαι κολημένος να κατεβάζω με 280 Kb/s και μία ημέρα μου δίνουν 1000 Kb/s. Δήλωσα βλάβη εδώ και μια βδομάδα εχθές μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό οτι όλα οκ. Πράγματι έπιασα 1000 Kb/s από ftp kai rapid servers. Σήμερα πάλι τα ίδια στα 280 Kb/s.
greenreligion Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 εχω 24αρα συνδεση εδω και ενα χρονο περιπου.απο την ημερα που εγινε η ενεργοποιηση,δεν εχω δει ταχυτητα ανω των 200kb/s.προσπαθω να ανοιξω ενα 5λεπτο βιντεο στο youtube και αν δεν το κοψω 2-3 φορες για να φορτωσει,δεν μου το ανοιγει καθολου.καθε φορα που τους παιρνω τηλεφωνο,μου πετανε το εξης:ο server απο τον οποιο κατεβαζεται πιθανον να εχει περιορισει την ταχυτητα του downloading.το δε router?11.887 down,997 up θελω να κοψω την συνδεση.ποιες οι επιπτωσεις και ποσο θα επιβαρυνθω επιπλεον;
thodoris82 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 εχω 24αρα συνδεση εδω και ενα χρονο περιπου.απο την ημερα που εγινε η ενεργοποιηση,δεν εχω δει ταχυτητα ανω των 200kb/s.προσπαθω να ανοιξω ενα 5λεπτο βιντεο στο youtube και αν δεν το κοψω 2-3 φορες για να φορτωσει,δεν μου το ανοιγει καθολου.καθε φορα που τους παιρνω τηλεφωνο,μου πετανε το εξης:ο server απο τον οποιο κατεβαζεται πιθανον να εχει περιορισει την ταχυτητα του downloading.το δε router?11.887 down,997 up θελω να κοψω την συνδεση.ποιες οι επιπτωσεις και ποσο θα επιβαρυνθω επιπλεον; καταρχήν αγόρασες 24mbps αλλά κλειδώνεις 11mbps άρα αυτή είναι η ταχύτατα σου τώρα από την στιγμή που έχεις κλείσει χρόνο νομίζω μπορείς να φύγεις όσων αφορά για την απάντηση που σου δίνουν μην φανταστείς ότι ξέρουν και πολλά πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.