Me_My_Self_And_I Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Πήρα πρόσφατα μια ταπεινή 19" samsung Τ190 και έχει ένα πιξελ κολημένο/καμένο το οποίο δεν φαίνεται σε μαύρο και μπλε φόντο. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ορατό, ψυχολογικά είναι σπαστικό. Σε μια αναζήτηση που έκανα διάβασα για πολιτική αντικατάστασης σε 22" απο 7+ ελλατωματικά πιξελ αλλα δε βρήκα κάτι για 19". Ξέρει κανείς τι ισχύει για τις 19αρες; (Παίζει κανένα καλό calibration; Πολύ φωτεινή μου φαίνεται και με κουράζει.)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 δεν είμαι σίγουρος για το πόσα ακριβώς καμένα χρειάζονται για να αλλάξουν μια 19αρα Samsung αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν έχει Zero Pixel, άρα όπως καταλαβαίνεις μένεις με αυτή...
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση αν και την υποπτευόμουν. Ένας από τους λόγους άλλωστε που δεν ήθελα να πάρω ακριβότερο μοντέλο Samsung ήταν ο φόβος των ψώφιων πιξελ. Σε κανα χρόνο όλο και κατι άλλο θα μου "γυαλίσει" όποτε δε θα ζοριστώ πολύ να την στείλω... Στην αρχή σκέφτικα να ρωτήσω τον Τhresh σε πμ
aiantas Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Αν θες μπορείς να πεις από που την πήρες? Υπάρχει λόγος...
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση αν και την υποπτευόμουν.Ένας από τους λόγους άλλωστε που δεν ήθελα να πάρω ακριβότερο μοντέλο Samsung ήταν ο φόβος των ψώφιων πιξελ. Σε κανα χρόνο όλο και κατι άλλο θα μου "γυαλίσει" όποτε δε θα ζοριστώ πολύ να την στείλω... Στην αρχή σκέφτικα να ρωτήσω τον Τhresh σε πμ Σχετικά με το Spoiler σε λίγο σπάμε 25000 και θα έχει το Insomnia πάρτυ σε ντισκοτέκ. Πάντως έχω παρατηρήσει πως έχουμε ένα παληκάρι που ρωτάει τι να πάρει. Του λένε μερικοί μια γνώμη και ψήνετε το παλικάρι να πάρει αυτό που του προτείνεται. ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ νατο το ''εναλλακτικό'' ποστ του Θρες και πάμε πάλι απο την αρχή. ΔΛδ συμβαίνει τουλχ στο 50% των threads που αναφέρονται σε Hardware.
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Αν θες μπορείς να πεις από που την πήρες?Υπάρχει λόγος... Απο το e-shop
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 και πόσες μέρες έχουν περάσει από τότε? μέχρι την Κυριακή τα έχω πιστεύω
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 4 το πολύ 5. Παραπάνω αποκλείεται. Έχω και αδύνατη μνήμη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 αν δεν έχεις ξεσκίσει συσκευασίες και έτσι πήγαινε την πίσω και κάνε υπαναχώρηση για οποιονδήποτε άλλο λόγο...
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ή συσκευασία υπάρχει, αλλά θα την κρατήσω. Βαριέμαι τα τρεχάματα και στα ψέματα πάντα ήμουν χάλια. Η επόμενη πάντως (λογικά και ακριβότερη) αγορά μου θα είναι με εγγύηση 0 πιξελ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.