Προς το περιεχόμενο

Homefront

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω με την έκδοση του Unkle δεν μπόρεσα να κάνω lunch στο παιχνίδι δεν φορτώνει καθόλου εχω τους 11.3 drivers χθές τους πέρασα.

κλείσε το αντιβίρους :P σου,και πέρνα πάλι το μαγικό αρχείο..και άστο κλειστό και λογικά θα παίξει..Υποθέτω, δεν το έχω κάνει.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έβαλα για εγκατάσταση από DVD και με πέταξε στο Steam.Εκεί όλο το απόγευμα μου λέει ότι οι servers είναι απασχολημένοι και δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση. Καμμιά λύση;; Αγοράζεις το παιχνίδι νόμιμα και δεν γίνεται εγκατάσταση. Απίστευτο.

Δημοσ.

Πωπω τι παιχνιδαρα ειναι αυτη? Εδω κ μια μερα δεν εχω σηκωσει κεφαλι. Γραφικαρες, τρελη δραση κ τελειοι ηχοι στα οπλα. Και γ@μω να 'ουμ.

Δημοσ.

Πωπω τι παιχνιδαρα ειναι αυτη? Εδω κ μια μερα δεν εχω σηκωσει κεφαλι. Γραφικαρες, τρελη δραση κ τελειοι ηχοι στα οπλα. Και γ@μω να 'ουμ.

μήπως μπερδεύτηκες και έγραψες στο thread άλλου παιχνιδιού? :P

μια μέρα δε σήκωσες κεφάλι???εμένα γύρω στις 4 ώρες μου πήρε!

Δημοσ.

Παντα βαζω το ανωτερο επιπεδο δυσκολιας στα παιχνιδια, οποτε μου παιρνει λιγο παραπανω. Ελπιζω να μην ειναι τοσο μικρο.

Μπορει να ειναι αυστηρα scripted σε ολα ,αλλα μ αρεσει πολυ.

Δημοσ.

τι σου αρεσει ακριβως? Που καθε 5 λεπτα εχει 10 λεπτα ηλιθιους διαλογους που δεν μπορεις να μην ακουσεις?

Δημοσ.

M αρεσει που εχει ομορφα γραφικα (μου φερνει κατι απο Stalker) , τελειο ηχο με ρεαλιστικο recoil των οπλων και τρομερη δραση.

edit: Το τερματισα. Οκ ηταν μικρο. Ακομα κ στο πιο δυσκολο επιπεδο μου πηρε ενα 10ωρο να το τελειωσω, αρα τα 4-ωρα που λενε τα παιδια εδω μεσα ειναι λογικα. Εμενα παντως μου αρεσε. Πωρωση :devil:

Δημοσ.

τι σου αρεσει ακριβως? Που καθε 5 λεπτα εχει 10 λεπτα ηλιθιους διαλογους που δεν μπορεις να μην ακουσεις?

κάτι είχε βγει πάντως που διόρθωνε τον ήχο...

Δημοσ.

δεν λεω για τον ηχο.Απλα σε ολο το παιχνιδι καθε λιγο κ λιγακι καθοσουν αναγκαστικα και παρακολουθουσες ανουσιο διαλογο των χαρακτηρων χωρις να μπορεις να τους καρπαζωσεις και να συνεχισεις στο game

Δημοσ.

σου φαίνεται :P

Θα μπορούσες να μου πεις που βλέπεις επιλογή για ανάλυση 1920 Χ 1080 ;

edit: Την βρήκα σε μέγεθος 16:9 Εγώ το έψαχνα σε 16:10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...